Inför helgen

Fredag:

Femman:

Gullbrandstorps AIS-KHFF kl 19:00, Gullevi

GAIS har i sina senastematcher mött seriens etta och tvåa. Mot Trönninge blev det en pinne och mot Centern blev det stryk. KHFF matchar tätt och mötte ju SIF i måndags, den matchen slutade 2-2. Jag tror att denna fighten blir en jämn historia.

KIK-GIF/VIF kl 19:00, Lagavallen

GIF/VIF får tillbaka några nyckelspelare till matchen mot KIK. De som spelat de senaste matcherna har dock gjort det bra. Nu krävs det att man visar samma inställning och vilja som man gjort tidigare, för då har man chans på poäng mot alltid lika hårt jobbande och vassa KIK.

SIF-Andersbergs IK kl 19:00, Gröningen

SIF har fått en nytändning i och med tränarbytet. Det har dock AIK också fått, i och med sitt tränarbyte. Spännande kamp!

Lördag:

Trean:

Asmundstorps IF-LFK kl 14:00, Asmundstorps IP

Något annat än tre poäng finns inte. Asmundstorp ligger sist och kommer att trilla ur. LFK måste vara ödmjuka inför uppgiften och visa rätt inställning, för då blir det seger med några bollar. Gör man inte det kan det gå som för Lerkil, som bara fick 1-1 mot Asmundstorp.

Fyran:

IF Norvalla-RGIF kl 14:00, Norvalla IP

Mycket viktig match för RGIF. Norvalla ligger nästsist och har problem. Det är läge för tredje raka vinsten för Giffen. Kan firma Bergman och Kjellsson fortsätta att leverera?

Femman:

IF Centern-BKW kl 14:00, Kärlekens IP

Jag ger BKW en chans att skrälla mot seriesuveräna Centern (någon gång måste väl de också förlora? Eller?). Jag tror inte att BKWs rappa spelare passar Centerns försvar. Men visst blir hemmalaget stora favoriter.

LTIK-Lidhults GoIF kl 15:00, L:a Tjärby IP

Har LTIK hämtat sig från storförlusten i förra omgången och kommit in på vinnarspåret igen? Återstår att se. Ola Nilsson, Henrik Olsson, Mattias Johansson, Jim Nilsson och Fredrik Jacobsson åter i truppen. Laget som spelade sist lär dock i stort bli intakt, även om det var ihåligt under tio minuter så presterade de som spelade bra fotboll under större delen av matchen.

Sexan:

VBoIS-YBK kl 13:00, Våxtorps IP

Får vi en Snoddas-effekt (klämmigt va?)? Ska bli intressant att se vad YBK kan erbjuda under den nye tränaren (han kan naturligtvis inte trolla. Eller?) mot favoriterna BoiS.

IS Örnia-HIS kl 14:00, Alevallen

HIS har inte vunnit på ett par omgångar. Läge för seger igen. Det lär dock bli tufft mot sköna gröna Örnia. Jag förväntar mig en välspelad division sex-match då detta är två spelande lag.

//P.

Kommentarer
Postat av: ML

Klart att Firman i RGIF kommer leverera. :) Lycka till boys!

2010-06-18 @ 15:18:38
Postat av: PL

Klart att killarna i BKW kommer skrälla. :) Lycka till boys!

2010-06-18 @ 16:03:28
Postat av: RGIF

bergman spelar inte imon

2010-06-18 @ 22:59:48
Postat av: Roddarn

Hellsten fortfarande axels skadad

2010-06-19 @ 12:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0