Hoppas på Laholmslagen

Har blivit missförstådd av både KHFFs tränare och GIF/VIFs tränare. Uppenbarligen var jag lite otydlig när jag skrev referatet från matchen mellan lagen. Jag tror att ett av de båda lagen kommer att få lämna femman och det eftersom att hela tre lag åker ut direkt. Och, eftersom att KHFF vann den viktiga matchen är det nu fördel skogslaget i den kampen. Vad jag hoppas på är en annan sak. Det hade så klart varit absolut trevligast om både SIF, GIF/VIF och KHFF klarat sig kvar i femman. Det hade varit mycket, mycket tråkigt om alla tre åkte ur, framförallt med tanke på att Halmstadlagen ser för starka ut för Laholmslagen i sexan. Laholmsprägeln på femman riskerar att försvinna till nästa säsong och det vore trist. Inget av de tre lagen i botten bör ge upp. Det är mycket kvar av serien. Förra året låg LTIK under strecket ända fram till sista omgången då man lyckades kravla sig upp på fast mark. Andersberg går också tungt och Lidhult får passa sig nu efter förlusten mot HÅFF. Så visst finns det möjligheter för Laholmslagen att vända trenden, ett par trepoängare gör mycket.

//P.

Kommentarer
Postat av: Bakåtsträvare?

Ja, det vore ju väldigt trist om "Laholmsstämpeln" på Södra Femman försvann till nästa år... För vem vill se försök och antydan till fotboll där bollen rullas längst backen och spelas istället för tjonga, gneta, grisa och kämpa som det ser ut nu med alla Laholms-gäng?

2010-06-02 @ 10:46:16
Postat av: KG

Hahaha. Och av övriga gäng i femman e det många lag som spelar strålande fotboll? Trönninge försöker väl, men blev överkörda av ett Centern som spelar varierat, men inte använder mittfältet jättemycket. Det verkar inte som att du sett många Laholmsgäng i år. Walldia, LTIK och KHFF är lag som spelar fin fotboll, även Knäred har spelat riktigt bra i några matcher. Andersberg, HÅFF, Lidhult osv rullar absolut inte mer än vad Laholmsgängen gör. Så skippa skitsnacket. I fyran är det dessutom ännu mer långbollar än i femman.

2010-06-02 @ 13:25:32
Postat av: P

Jag bryr mej inte särskilt mycket om hur fotbollen ser ut. Även om det är trevligt när det rullas boll. Jag hoppas däremot alltid att det går bra för Laholmslagen, ska det göra det i framtiden kanske en utveckling krävs. Men, det ser ju inte alls så illa ut i jämförelse med lag från andra kommuner som Bakåtsträvare? vill göra gällande. Har ett lag resurser som kräver att de spelar en kämpafotboll med mycket långbollar för att kunna vinna matcherna ska det laget självklart göra det. Sådan fotboll kan också vara vacker, fast på ett annat sätt. All fotboll som spelas med mycket hjärta är fin fotboll. Att hävda att alla lag i Laholm spelar på det viset tyder dock bara på bristfälliga kunskaper inom området.

2010-06-02 @ 14:50:02
Postat av: göran

på tal om Angvall och karaktär i BK waldia. Har man skrivit på för en klubb och sen väljer att skriva på för grannklubben utan att direkt meddela den första klubben är inte direkt min uppfattning av stark karaktär....

2010-06-02 @ 21:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0