Sista matcherna...

...innan sommaruppehållet spelas denna vecka. Efter det kommer bloggen troligtvis att vila i ett par veckor. Dyker det upp något spännande kommer det naturligtvis att komma upp.

Tisdag:

Femman:

Trönninge IF-BKW kl 19:00, Tuvasvallen

Toppmöte i femman. Seriens trea och fyra möts i den 13e omgången. Laget som tar en trea får ta sommaruppehåll som tabelltvåa då nuvarande tvåan LTIK gått på sommarledighet efter 12 spelade matcher.

Onsdag:

KIK-Andersbergs IK kl 19:00, Lagavallen

Seriens femma och sexa möts. Båda lagen vill haka på i toppen, då är det bara vinst som gäller.

SIF-HÅFF kl 18:00, Gröningen

Det hade säkert suttit skönt med säsongens första vinst i sista matchen innan uppehållet för SIFs del. HÅFF blir så klart favoriter.

//P.

Kommentarer
Postat av: Arton

Ska du kolla på någon match Plog?

2010-07-05 @ 19:28:07
Postat av: P

Kan nog bli Trönninge ikväll.

2010-07-06 @ 13:32:42
Postat av: robban

första varningen fick jag för en lite tröjdragning som han uppfattade det rörde han men drog inte tröjan. och sen så klacka jag bort bollen 30 cm och där stog deras ledare. och åke står med ryggen emot så kan omöljigt se vad som händer. och dom sköt iväg bollen över hela planen och inte fick gult kort. och sen va fan ska åke få dömma fotboll när han viftar med korten och du får inte ens fråga varför man fick det. för då kan du åka på en varning till patetiskt är det fan att han får dömma kul att vi har så bra domare

2010-07-07 @ 14:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0