Resultat onsdag

Femman:

SIF-HÅFF 2-3 (0-3)
Målskyttar SIF: Besnik Mazreku, Pontus Johansson

SIF kunde mycket väl tagit poäng i den här matchen med tanke på hur mycket chanser man skapade.

KIK-Andersbergs IK 2-0 (0-0)
Målskyttar KIK: Joel Åkesson, Simon Gunnarson

Första halvlek gick helt klart på poäng till AIK. Bortalaget skapade en hel del klara målchanser som borde resulterat i någon nätkänning varje fall. Stod inte Mikael Holvigsson i KIK-målet ivägen så träffade AIKarna ribban eller inte mål alls, trots fina lägen. KIK gjorde ingen bra första halvlek, varken bakåt eller framåt. Holken var den enda som kunde få godkänt då. Andra halvlek hann knappt börja innan det rasslade till i AIKs nät. Ola Möller kastade ett långt inkast, som skarvades vidare till Joel Åkesson, som säkert nickade in bollen i mål. Ett orättvist mål i det läget med tanke på hur det såg ut i första halvlek. Spelet jämnades ut betydligt mer i andra och det var chanser åt båda håll.

Efter 60 minuters spel borde en AIKare fått rött kort då han med kraft och raka armar puttade KIKs Pelle Svensson till marken efter en situation där KIK fått frispark i situationen innan. Har ingen aning om vad Pelle sagt eller gjort, spelar ingen roll heller eftersom att man i vilket fall inte beter sig som AIKaren gjorde där. Domare Kalle Mattsson nöjde sig dock med att få spelarna att ta i hand och med att ge AIKaren gult kort. Jag hade valt en annan färg. I övrigt kan dock tilläggas att Mattsson gjorde en bra insats med pipan. Det var stundtals lite hetsigt på plan, men Mattsson såg till att det oftast gick lugnt till, han var ofta välplacerad och gjorde inga större missar.

Åter till matchen. Frisparken som Pelle och KIK fick sig tilldömt slog Mattias Ragnarsson på ett utmärkt sätt till Simon Gunnarsson, som lika utmärkt nickade in bollen i mål fram till 2-0. Efter det andra KIK-målet flyttade AIK fram positionerna. KIK försvarade sig dock på ett bättre sätt än i första och kunde också giftigt slå om vid ett antal tillfällen. AIKs duktige målvakt kunde dock reda ut situationerna. KIKs målvakt, Holken, hade en del att göra även i andra och gjorde också det bra. Absolut matchens lirare i mina ögon, även om samtliga KIKare höjde sig i andra. Starkt av KIK att komma igen efter paus, när spelet låste sig lite grand plockade man istället fram ett annat vapen, mål på två fasta situationer. Nu hakar KIK på i toppen.  

//P.

Kommentarer
Postat av: anonym

Den som tyckte mattsson var bra, var ju inte på samma match, en jävligt feg insats. Rädd för att blåsa i pipan och ta konsekvenserna från AIK.

FEGT ÄR DET. de fick fan mej gör vad de ville med KIK spelarna.

2010-07-08 @ 15:37:55
Postat av: Agron

Konstig att ni ser bara vad motståndarlaget gör och inte det egna laget. Flera av våra spelare hade blåmärken på fötterna efter att ha blivit stämplade av KIK-spelare. Han som puttade ut KIK spelaren blev utbytt direkt efter det, vi kan tyvärr inte förutse vad som kommer att hända på plan annars så hade han inte fått spela alls. Och ja han borde ha fått rött kort.Ni måste ändå erkänna att ni hade en jävla massa tur den här matchen, för vi var MYCKET bättre än ni men som alla vet så är det resultaten som räknas.Mvh Agron

2010-07-08 @ 21:36:51
Postat av: Marcus

Jag håller med att ni var det bättre laget. Framför allt i första halvlek. Vi gör nog vår sämsta prestation den här säsongen under första halvlek. Vi har tur att vi har 0-0 i halvtid. I andra höjer vi oss en aning iaf. Att vi vinner är nog en kombination av att vi gör två mål på de lägen vi får och att ni missar era lägen.. Önskar er lycka till i fortsättningen av serien!

2010-07-09 @ 19:45:47
Postat av: Tjovve

Personligen tycker jag det är fruktansvärt fegt att kommentera någons insats anonymt!

Det krävs mer mod att döma en fotbollsmatch än att kommentera Mattsons insats.....

//Väl mött!

Mattias Johansson

2010-07-10 @ 19:57:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0