Inför helgen

Fredag:

Femman:

BKW-SIF kl 19:00, Wallevi

Ett riktigt hetsderby. Det brukar smälla och gnällas ganska bra i de här mötena. Matchen på Gröningen i våras slutade med 1-0 vinst till BKW och visst är man favoriter även denna gång.

Sexan:

HIS-FF Serbiska kl 19:00, Hasslövs IP

HIS bör vinna denna match om man inte ska bli ett bottenlag igen. HIS har spelat bra i många matcher, men inte fått full utdelning. Det är dags för en trea.

Lördag:

GIF/VIF-Lidhults GoIF kl 14:00, Hallaberg

GIF/VIF är i behov av poäng, Lidhult är ett lag man borde ha goda chanser att ta en trea från. Bortamötet slutade med en försmädlig förlust i slutminuten.

HÅFF-KIK kl 15:00, Hebergs IP

KIK behöver vinna för att haka på topplagen. Man är säkert revanschsugna efter den försmädliga förlusten mot Lidhult i förra omgången.

Söndag:

Fyran:

Åsa IF-RGIF kl 14:00, Åsa IP

Åsa ligger tvåa i serien, vinner RGIF är de bara tre poäng bakom. Giffen kan börja titta uppåt istället för neråt. Gör man en lika bra insats som mot Galtabäck i förra omgången lär man ha goda chanser till poäng. Hemmamötet slutade med förlust 3-0.

Femman:

LTIK-IF Centern kl 15:00, L:a Tjärby IP

Centern har i princip vunnit serien, nu går man troligen för att förbli obesegrade säsongen ut. Än så länge har laget bara tappat två poäng och det var i hemmamatchen mot KIK. I första omgången besegrade IFC LTIK bekvämt med 2-0. Återstår att se om LTIK kan bjuda på bättre motstånd denna gång.

//P.

PS. Inför torsdagens match finns här under. DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0