DM lottat

Intersport-cup är lottat. Laholmslagen som valt att deltaga fick följande motstånd:

HIS-Kvibille BK

Kvibille spelar i fyran och lär bli en svår nöt att knäcka för HIS. Kul match dock. Man får inte glömma att BKW var mycket nära att slå ut Kvibille ur DM ifjol. Kanske har också HIS en chans?

Haverdahls IF-SIF

Bör bli en enkel match för SIF. Haverdahl var mycket svaga förra säsongen och hamnade sist i den mellersta sexan. I år har man blivit flyttade till den södra.

LTIK-Halmstad BK (U)

Tuffast tänkbara motstånd för LTIK. Kommer HBK med ett rent U-lag ska det hålla hög division tre-klass. I och med att Halmia står över den första omgången kunde LTIK inte fått en svårare nöt att knäcka. I normala fall har LTIK inte en chans mot HBK U. Riktigt kul utmaning dock.

Andersbergs IK-LFK

LFK bör klara av AIK som i år spelar i femman. Ställer LFK upp med B-laget lär det dock bli en jämn match.

BKW-IF Leikin

Kul match ur flera hänseenden. Det blir så klart tufft för BKW att ta sig vidare mot Elitfyra-laget. Leikins nye tränare Perra, som förra säsongen tränade RGIF, har dock en förmåga att kunna underskatta motståndet, framförallt om det kommer från en lägre serie. Kommer Leikin med B-laget har BKW god chans. Hoppas att Pierre Nilsson och Anders Nilsson får vara med i matchen.

SBK-KHFF

Inte så spännande så klart. Roligare för SBK än för KHFF. SBK var mycket nära att slå ut Elitfyra-laget Hyltebruks IF ur DM förra året. Man gjorde säsongens bästa insats och inte förrän mot slutet av förlängningen kunde HIF avgöra. Båda lagen kunde ju fått betydligt roligare, men också mycket tuffare motstånd. Nu får bägge lagen i alla fall en hygglig chans att ta sig vidare.


Mitt tips är att SIF, LFK och KHFF tar sig vidare till omgång två. De andra lagen får det under normala omständigheter svårt att ta sig vidare. Bubblare: SBK.

Matcherna ska som jag fattar det vara spelade innan den 20e April. Kan ha fel där. Det lag som spelar i lägst division av de som möts får spela på hemmaplan.

/Plogen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0