"Löjliga säsongen" (Uppd.)

Hjälp till att fylla på genom att skriva kommentarer.

Laholms FK

Nya spelare: Tobias Lundgren, mf, Snöstorp/Nyhem, Peter Björnsson, mv, VBoIS, Kristian Åkesson, b, LTIK, Perparim Beqaj, f, J-laget.

Lämnar: Anton Tideman, b, HBK U, David Eriksson, b, flyttar till Stockholm, Nijazi Behrami, mf, RGIF, Berat Sulejmani, mf, Snöstorp Nyhem, Peter Carlsson, mf, slutar, Alexander Pettersson, mf, slutar, Niklas Nilsson, mv, klubb oklar.

Rykten in: Per Andersson, b, HBK.

Rykten ut:

Tränare: Andreas Thedeby/Mats Gustavsson (andra året).

Ränneslövs GIF

Nya spelare: Nijazi Behrami, mf, LFK, Dino Karupovic, mf, Båstad, Daniel Eriksson, mf, VBoIS, Sabri Behrami, f, SIF, Matthieu Kerleroux, mf, Frankrike, Niklas Nilsson, mv, LFK, Pelle Pettersson, mv, klubblös.

Lämnar: Tony Andersson, mv, KIK, Anton Olsen, mf, YBK, Mikael Fransson, mf, slutar, Johan Bergman, f, assisterande tränare i LFK.

Rykten in:

Rykten ut: Carlos Fragoso, mv, Båstad.

Tränare: Ulf Wernersson (ny).

Lilla Tjärby IK

Nya spelare: Fredrik Marinovic, f, uppehåll, senast GIF/VIF, Kim Olsson, mf, VBoIS, Oscar Gustafsson, mf, GIF/VIF, Hisham Gassim, mf, Irak, Pontus Bader, mf, comeback, Tom Hjälmefjord, b, GIF/VIF.

Lämnar: Burim Sumiqi, b, KIK, Kristian Åkesson, b, LFK.

Rykten in:

Rykten ut:

Tränare: Patrik Åkesson (första året som huvudansvarig).

BK Walldia

Nya spelare:

Lämnar: Jimmie Ivarsson, b, HIS.

Rykten in:

Rykten ut: Arlind Halimi, mf, slutar.

Tränare: Mikael Gustafsson (andra året).

Knäreds IK

Nya spelare: Burim Sumiqi, b, LTIK, Jeton Kamberi, mf, SIF, Tony Andersson, mv, RGIF, Jesper Nilsson, Råstorp/Timsfors.

Lämnar:

Rykten in: Peter Carlsson, mf, LFK.

Rykten ut:

Tränare: Tony Andersson (ny).

Kornhult/Hishult FF

Nya spelare: Anton Karlsson, b, Markaryd, Christian Broman, b, Råstorp/Timsfors, Hampus Markow, mf, VBoIS, Ruslan Tetroyev, Råstorp/Timsfors, Ratmir Tetroyev, Råstorp/Timsfors, Filip Karlsson, Skånes Fagerhult, Fredrik Junefalk.

Lämnar: Henrik Fridberg, f, VBoIS, Ola Jönsson, mf, Alet, Patrik Bengtsson, b, Markaryd.

Rykten in:

Rykten ut:

Tränare: Kent Persson/Patrik Johansson Borgström (nya).

Genevad/Veinge IF

Nya spelare: (Får liksom LTIK upp ett gäng från VGLT:s P16-lag).

Lämnar: Oscar Gustafsson, mf, LTIK, Tom Hjälmefjord, b, LTIK.

Rykten in:

Rykten ut:

Tränare: Lars Pettersson/Kim Gustafsson (andra året).

Skottorps IF

Nya spelare: Per Lassagård, mv, Harplinge.

Lämnar: Jeton Kamberi, mf, KIK, Sabri Behrami, f, RGIF.

Rykten in:

Rykten ut:

Tränare: Jonas Klippfors/Peter Olsson (nya).

Våxtorps BoIS

Nya spelare: Henrik Fridberg, f, K/HFF, Ludwig Jägerfall, b, Listorp, Martin Fredriksson, mf, Skånes Fagerhult, Petter Larsson, mv, klubblös.

Lämnar: Hampus Markow, mf, K/HFF, Kim Olsson, mf, LTIK, Tony Persson, mf, flyttar till England, Peter Björnsson, mv, LFK, Daniel Eriksson, mf, RGIF.

Rykten in:

Rykten ut:

Tränare: Jim Leandersson (andra året).

Skogaby BK

Nya spelare: Hampus Kindblom, Jimie Kindblom, Mattis Kindblom.

Lämnar:

Rykten in:

Rykten ut:

Tränare: Magnus Bergman (andra året).

Hasslövs IS

Nya spelare: Jimmie Ivarsson, b, BKW.

Lämnar: Mattias Pettersson, mv, Kvidinge.

Rykten in:

Rykten ut:

Tränare: Karl-Erik Frohm (andra året).

Ysby BK

Nya spelare: Anton Olsen, mf, RGIF, Lars Hansson, RGIF, Nils Carlsson, RGIF, Filip Nilsson, RGIF, Robin Henriksen, comeback, Dhan Marcellus, comeback, Felix Bolmgren, LFK, Erik Håkansson, klubblös.

Lämnar:

Rykten in:

Rykten ut:

Tränare: Tomas Karlsson (ny)

//P.

PS. Får nästan åka in till Halmstad och titta lite på IS Halmia nästa säsong nu när de signat både Calle Genberg och Johan Mangfors. Båda två håller god Superettan-kvalité om bara kropparna (läs knäna) håller ihop. ISH mot ettan? DS.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ryktas om att Tony Kamberi lämnar SIF för KIK.

Samt att Sabri Behrami lämnar SIF oklart var?

Men det verkar som det kommer antagligen komma upp lite ungdommar till SIF som kommer hjälpa till att stärka trupperna..2010-12-21 @ 10:20:41
Postat av: Anonym

Ett nyförvärv är klart oxå för SIF´s räkning Målvakt från Harplinge Per efternamn?

2010-12-21 @ 10:22:34
Postat av: Anders W ordf. SIFRiktigt att Tony signerat för KIK. Sabris fortsättning har vi inte fått ngt besked om. Målvakten från Harplinge heter Per Lassagård. 3-4 ungd.kommer upp i seniortruppen. F ö har vi ett par spelare som bosätter sig i området och därmed kan bli aktuella. F ö jobbar vi på våra tydliga linjer med spelare från U-sekt. Sålunda ingen kris i gamla

SIF. Vi ser med tillförsikt fram mot 2011 med Klippfors/Olsson på kommandobryggan.

2010-12-21 @ 12:32:21
Postat av: Anonym

Det ser riktigt lovande ut i Ysby, dom ska bara hitta en tränare.

2010-12-21 @ 13:48:35
Postat av: En helt annan grej som stör mig.

Man trodde att när Du Plogen började jobba på Laholms tidning så skulle det blir bättre bevakning av lokalfotbollen i Laholm. Så har det absolut inte blivit. Sportdelen i tidningen är katastrof dålig. Visst du skriver din spallt då och då och det är kanon bra. Men man ska väl till exempel inte böhva läsa hallandsposten för att hitta något om LFK eller? Man vill inte läsa om internationell fotboll i Laholms tidning. Man vill läsa om LAHOLM.

2010-12-21 @ 14:31:48
Postat av: Anonym

Rtktet säger att Sabbe e på väg till Ränneslöv :)

2010-12-21 @ 16:04:18
Postat av: Plogen

Inför kommande säsong har jag blivit lovad fler timmar på LT-Sporten som frilans. Det går inte att jämföra det inget som HP skriver om femman och sexan med LT som skriver om i princip varje match. Nu är det inte fotbollssäsong och då prioriteras vintersporterna. Handboll, volleyboll, innebandy, bandy och hockey. Det är bara en person som jobbar på LT-Sporten åt gången och det är omöjligt att hinna med allt. Den internationella fotbollen är TT-grejor som inte skrivs på LT.Visst hade det varit bra om inte HP hunnit före med vad som händer i LFK just nu. Även om ingenting har hänt förutom det som typ alla redan vet (Se fakta i blogginlägget). Naturligtvis kommer LT att stämma av med LFK nu i vinter också. Men det känns faktiskt inte jätteaktuellt innan den "nya" truppen spikats.

2010-12-21 @ 16:23:32
Postat av: Arne

Kornhult/Hishult tar hem 6:an!!

2010-12-21 @ 16:52:14
Postat av: tjena

Ysby bk gjort avtal med LFK att deras 94/95:or kan få spela med ysby? Hur bra kommer det gå tror ni?

2010-12-21 @ 21:34:14
Postat av: RGIF

Det går rykte att atef Abo shakra lämna RGIF för Ysby Bk ett bra nyförvärv för Ysby bk.

2010-12-22 @ 00:07:30
Postat av: Abate

Fixar YBK en tränare kan man säkert knyta ett gott band till LFK och säkerligen få en del hyggliga nyförvärv. LFK:s P94-95 spelare blir säkert bra för YBK men dom behöver självklart stöttas upp av mer rutinerade spelare för att klara av spel på seniornivå på ett riktigt bra sätt.Prio 1: ny tränare! Innan det är det inte ens lönt att spekulera i potentiella nyförvärv. Frimånaden är slut och det är inte bara att signa över spelare utan spelarens nuvarande klubbs medgivande.

2010-12-22 @ 00:38:07
Postat av: Mikael Nilsson, HIS

Förutom Jimmi Ivarsson är även Rasmus emilsson klar för oss.En av våra ungdomar som återvänder efter en sejour i Västra Karup.

2010-12-22 @ 12:01:35
Postat av: henrik

Ja vet i fonken om det finns någon i LFKs 94:or som vill lira med YBK i div 6. LFK har ett par riktigt bra killar som håller div 4 klass, och skulle kunna ta sig in i Ränneslövs A-lag.

2010-12-22 @ 13:14:52
Postat av: ??

Vilka spelare i LFK utanför seniortruppen skulle platsa i Ränneslöv menar du ? Jag är mycket intresserad av och veta det.

2010-12-22 @ 13:47:43
Postat av: F

Det är ett bra sätt för LFK-ungdomarna att få känna på tuffheten på seniornivå. Utesluter inte spel med YBK också spel med LFK ser jag inga hinder till varför spelarna inte skulle kunna spela med båda lagen. Finns säkert någon bland LFK:s P94:or som skulle kunna konkurrera om en plats i fyran (får man hoppas, dom blir ju 17 år till nästa säsong), om inte har LFK problem. Men skulle de gått rakt in i RGIF redan nu borde de också blivit uppflyttade till LFK:s seniortrupp under säsongen som gick.

2010-12-22 @ 14:03:56
Postat av: Anonym

Finns INGEN i LFKs U-lag som går in i div 4a.LFKs Ulag är före detta J laget och skulle gissa att det laget håller just div 6 klass. Visst någon spelare är bättre än de övriga kanske men på höjden att de kan vara med och slåss om en plats i div 5, max. Hade de hållt div 4a klass hade de inte spelat med junisarna i U-laget.

2010-12-22 @ 14:09:42
Postat av: Pelle

LFK´s utvecklingslag består av unga hungriga spelare som först och främst behöver mer erfarenhet av seniorfotboll. Det finns massvis med talang och laget skall bli mycket intressant att följa kommande säsong.

2010-12-22 @ 15:37:36
Postat av: k.G

Atef hade nog inte platsat i Ysby dock.

2010-12-22 @ 15:37:40
Postat av: Anonym

tror dock att Simon Olsson som nu varit i HBK några säsonger kunde gjort ett bättre val och där valt Ränneslöv i stället för Laholms ulag tror han hade varit med och tampats om platserna i deras div4 lag.

2010-12-22 @ 16:03:26
Postat av: Anonym

frågan är, vill Ysby ha honom? Hört det var mycket konflikter i RGIF.

2010-12-22 @ 17:32:35
Postat av: B . G

Oj vad det känns som om folket inte tror på LFKs U-lag. Jag tycker det är fantastiskt att LFK vill satsa på sina egna ungdomar! Vi får se hur bra detta laget är när de kommer t.ex möta Skottorps A, Ränneslövs B, Walldias A/B lag.

2010-12-22 @ 18:25:36
Postat av: Intressant

Jäkla vad LT försvaras av Plogen nu för tiden. För bara ett eller ett par år sedan kritiserade han ständigt tidningen - och då var den flera klasser bättre än nu. Det är lätt att köpa lojalitet, tydligen.

2010-12-22 @ 18:44:38
Postat av: T

Svårt att uttala sej om LFK:s U-lag innan man vet vilka spelare som hamnar där. Simon O är ett kanonförvärv för laget. Snyggt av LFK. Han kommer säkert att kunna ta klivet upp till A-truppen redan till nästa säsong. Men Simon hade precis som någon skriver troligen även kunnat gå till något av de bättre lagen i fyran eller femman och varit med och konkurrerat. Är man ordinarie i ett A-lag i fyran eller femman är det mer utvecklande än att spela matcher i LFK:s U-lag. Samtidigt får säkert spelarna bra träning i U-laget och LFK knyter till sej spelaren. Det blir svårt att mäta U-lagets kvalité genom att möta seniormotstånd. Tror att de flesta lagen i sexan kommer att vinna över dom. Inte för att de är bättre fotbollsmässigt utan på fysik.

2010-12-22 @ 18:47:44
Postat av: Plogen

Det är lätt att kritisera sådant man inte har en aning om hur det fungerar. Jag är mer insatt och förstår bättre nu än att kasta skit på LT-Sporten. Sedan en av de två heltidstjänsterna togs bort (ca ett år sedan) har det defenitivt blivit tuffare att hinna med allt. Men det var längre sedan det blev kasst. TYp fem, sex år sedan. Nu är tidningen på G igen efter ett riktigt tufft år med omläggning.Även om man kan tycka att LT var bättre förr så är den ändå hundra gånger bättre idag än HP. Som inte avhandlar femman och sexan alls. Med två heltidstjänster hade LT-Sporten troligen varit kanon. Men det lär inte hända (styrs från Malmö). Det blir bättre och bättre men riktigt bra utan de där två heltidstjänsterna blir det svårt att bli.

2010-12-22 @ 19:04:54
Postat av: P

...förövrigt. Så fet e inte min lön från LT att jag inte kan skriva vad jag tycker på bloggen. ;)

2010-12-22 @ 19:07:52
Postat av: Pontus

Jag håller med Arne! Kornhult/Hishult tar hem 6:an, med det starka laget som de kommer att ha till nästa säsong. T.o.m starkare än all-star laget för ett par år sedan, hävdar jag:)iaf högre standard genom hela laget.. K/H FF <3

2010-12-22 @ 19:19:21
Postat av: F

KHFF har ju tappat sina tre bästa spelare till andra klubbar. Är nyförvärven så bra? För de flesta av oss läsare är de bara namn. Ingenting annat.

2010-12-22 @ 19:29:22
Postat av: Pontus

Alla i laget har blivit mycket bättre sen har vi förstärkt med några:) Vi har lätt det starkaste försvaret och mittfältet i div 6.

2010-12-22 @ 19:44:09
Postat av: lasse

kommer bli riktigt kul i div.6 i år!

2010-12-22 @ 19:58:32
Postat av: Anonym

"Men Simon hade precis som någon skriver troligen även kunnat gå till något av de bättre lagen i fyran eller femman och varit med och konkurrerat"Hallå, vad är det ni inte förstår. LFKs b-lag spelade i klass 1 och hamnade i nedre regionen. LFKs U-lag må vara duktiga ungdomar det tvivlar jag inte det minsta på mem att tro att npgon där som är 16-17 skulle kunna spela i ett div 4 lag är rena nonsens. Är man 16-17 och platsar i ett div a lag så lovar jag att då spelar du och tränar inte med U-laget utan då tillhör du A-truppen och har framtiden framför dig. Skulle gissa att LFKs U lag håller div 6 klass oc spelar ingen roll om de inte har fysiken för det har också med fotboll att göra.Angående bra träning i U laget så är det bättre för de bättre i U laget att spela senior fotboll än att spela mot 65 kilos killar.

2010-12-22 @ 22:43:41
Postat av: Plogen

Simon Olsson spelade inte med LFK:s J-lag under föregående säsong. Han ingick i HBK:s P16-trupp. Tror nog att han hade varit med och konkurrerat om en plats i RGIF kommande säsong om han valt att spela där. Likaså i LTIK, BKW eller KIK.Har tyvärr inte sett LFK:s P94:or tillräckligt för att kunna uttala mej om laget. Men jag vet att där finns ett par spelare som är duktiga. Någon Perparim (?). Några av de killarna ska ju upp i LFK:s seniortrupp om något år och ska de göra det så måste de hålla i ett A-lag i femman nästa år när de fyller 17. Annars får de nog svårt att ta klivet.

2010-12-22 @ 23:18:54
Postat av: Svar till anonym kommentar

1. Simon spelade i HBK under -09 och -10.2. Vad har detta med LFK:s B-lag att göra? LFK kommer inte att ha något B-lag nästa säsong.3. Vad är det som hindrar en 17-åring från att spela i fyran? Har dom inte potentialen till det då spelar de nog aldrig i trean.4. Fysiken är viktig i fotboll. Men att jämföra ett U-lag med endast 16- och 17-åringar med ett seniorlag med spelare från 16- till 35-åringar rent fysiskt blir aldrig rättvist.5. T: ”Är man ordinarie i ett A-lag i fyran eller femman är det mer utvecklande än att spela matcher i LFK:s U-lag.” Anonym: ”Angående bra träning i U laget så är det bättre för de bättre i U laget att spela senior fotboll än att spela mot 65 kilos killar.”Whats your problem mate? Ni säger ju samma sak... Att säga att spelarna inte får bra träning i LFK är dock ett hån mot br. Thronée. Spelarna lär ju dessutom få minst ett extra pass i benen jämfört med klubbarna i femman samt Giffen i fyran som bara tränar två kvällar i veckan.

2010-12-22 @ 23:35:40
Postat av: Arne

Sen sätter dom upp mig i anffalet!! Eler vad tror du Pontus?! haha:)

2010-12-23 @ 12:49:47
Postat av: KOM IGEN NU

ASÅ LÄGG NER NU UPP TILL BEVIS ISTÄLLET.....

SNACKA KAN ALLA.

2010-12-23 @ 12:54:27
Postat av: olofsson

24 timmars först! där kan i iaf spelare från div femoch sexa vinna. alla som snackar kan ju ställa upp där och lira bra teknisk fotboll!

2010-12-24 @ 00:01:22
Postat av: Den långeSamarbetsavtal fungerar aldrig om man inte tränar ihop. Samtliga spelare. Konstgjord andning är vad det är. Ger det 6 månader. Max.För övrigt tycker jag att alla bör avgå för att det ska bli bättre.För övrigt är Kornhult/Hishult FF bästa föreningen. Alltid.För övrigt kommer jag aldrig att avgå.

2010-12-24 @ 12:51:36
Postat av: lasse

För att förtydliga för dig ovan:

Samarbetet kommer BARA att gå in då vi verkligen inte kan ställa upp med spelare. Dom kommmer INTE spela med oss bara för att dom ska få matchträning och då vi är 15-18 spelare på träningarna nu i Ysby är jag ganska säker på att vi inte lär behöva spelare från LFK.

Men om vi skulle behöva så är det väl bra att LFK kan ställa upp med folk till Ysby?

Det är väl bättre man försöker rädda YBK än att seniortruppen läggs ner?

2010-12-24 @ 16:36:31
Postat av: till den långe

hur gammal e du?

sköt ditt eget så fixar ysby nog sitt.

2010-12-25 @ 09:16:41
Postat av: Trogen läsare

Oj vad tyst "Den Långe" blev.

Annars är det kul att Ysby går upp för i af. Slippa vara Sveriges Tredje (?)sämsta lag nästa år förhoppningsvis...

2010-12-28 @ 15:07:09
Postat av: Den långe..Det finns inget att tillägga. Samarbetsavtal är konstgjord andning om man inte tränar ihop.För nytillkomna läsare kan jag ju meddela att jag har varit tränare i YBK och har inget emot föreningen, MEN som sagt. Samarbetsavtal = Konstgjord andning.

2010-12-28 @ 18:13:27
Postat av: Till den långe

Ysby och LFK kommer att försöka göra minst en träning tillsammans i Ysby.

2010-12-28 @ 22:27:39
Postat av: trogen läsare

är det inte konstgjord andning att "värva" spelare från lfk som jonte,ola,krille,njazi och bygga laget kring dom. drömmen om fyran på två år försvann visst till sexan? och kornhult hade kvar?

och om den långe aldrig avgår hmm ser visst inte alls så just ut i kornhult trots all snö som kommit

2010-12-28 @ 23:15:36
Postat av: Den långe../ Trogen läsare.Nästan allt om detta finns att läsa i mina gästinlägg.Mvh Peter Åberg.

2010-12-29 @ 20:42:37
Postat av: Gäst

Till den långe: Men inte allt...

2010-12-30 @ 15:22:04
Postat av: Krille

Om du/ni tror att vi gick till khff endast för det du nämner ovan så har du inte många rätt...Och jag håller med om att samarbetsavtal mellan klubbar på detta viset sällan faller väl ut, men då jag har hjärta i båda klubbarna önskar jag dem lycka till.

2011-01-02 @ 10:58:23
Postat av: Gamle halläningen

Detta kommer vara YBKs år, det kommer gå bra för de. Avtalet kommer gå bra, LFK har bra 94:or och nya spelare i YBK så kommer det gå bra!

2011-01-05 @ 13:17:01
Postat av: Anonym

ybk har för tillfället snart 4-5 spelare som skriver på.

2011-01-05 @ 15:59:14
Postat av: Anonym

Denna uppdateras ju inte

2011-02-01 @ 16:25:29
Postat av: P

Det gör den visst! Uppdaterade YBK idag. =)

2011-02-01 @ 23:50:11
Postat av: Anonym

Men resterande lag?

2011-02-02 @ 16:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0