Resultat onsdag

Trean:

Markaryds IF-LFK 1-5 (0-0)
Målskyttar LFK: Robert Nilsson 2, Jonatan Jacobsson (straff), Fredrik Johnsson, Besart Mazreku

LFK gjorde ingen jätebra första halvlek. Ändå missade man ett antal bra lägen. Bl a en straff. Även MIF skapade lägen och Markus Johansson i LFK-målet tvingades till ett par bra räddningar. I andra halvlek var LFK betydligt bättre och framförallt så satte man sina chanser. Man gick upp till 3-0 innan MIF reducerade till 1-3. Sedan gjorde LFK ytterligare två mål fram till 5-1 innan slutsignalen. Imponerande seger!

Lidhults GoIF-KHFF 3-2 (1-1)
Målskyttar KHFF: Henrik Fridberg, Patrik Bengtsson

Tung förlust för KHFF som ledde med 2-1 i andra halvlek innan Lidhult vände på steken mot slutet. Johan Nilsson gjorde comeback i KHFF efter skada. Han skadade sig dock på nytt, fast nu lindrigare, i andra halvlek. Det betydde mycket för matchen och för KHFF, som redan saknade avstängda Ola Jönsson och Mattias Nätterqvist samt sjuke Martin Nilsson. Trots det gjorde KHFF säsongens bästa halvlek i första och hade man bara knutit ihop säcken i andra kunde det också blivit vinst. En poäng borde man i alla fall haft.