Resultat lördag

Trean:

Snöstorp/Nyhem-LFK 1-3 (0-2)
Målskyttar LFK: Besart Mazreku, Robert Nilsson, Petter Gustavsson

LFK gjorde på nytt en bra första halvlek och en dålig andra halvlek. I minut nio gör Besart Mazreku 1-0 till LFK och fyra minuter senare ökar Robert Nilsson på till 2-0. Hela första halvlek är bra från LFKs sida. I andra halvlek kommer LFK ut som ett annat lag och hemmalaget kan ta över. I den 49e minuten gör LFK-bekantingen Alen Hardaga 1-2 på ett vackert skott. Det var i det läget rättvist. Bara Markus Johansson, stolparna och Snöstorp/Nyhem-spelarnas dåliga sikte räddade LFK kvar i matchen i andra halvlek. De två klockrena stolpträffarna bakom "Mälarn" var sanslösa. LFK stack upp ibland, men sällan. I den 86e minuten avgör Petter Gustavsson matchen med ett fint skott upp i nättaket efter en bra omställning från bortalagets sida sida. Under lördagen hade LFK marginalerna på sin sida. Men ett bra lag ska ha lite flyt och nu är LFK ett topplag i trean. Bäst i LFK: Mälarn. Gör en väldigt stabil match och en väldigt stabil säsong så här långt.  

Fyran:

Oskarström-RGIF 0-3 (0-2)
Målskyttar RGIF: Jens Strömberg, Johan Bergman, Andreas Randevik

- Stabilt! (Hellsten) 

Femman:

KHFF-BKW 1-3 (0-2)
Målskytt KHFF: Henrik Fridberg
Målskyttar BKW: Johan Green 2 (en straff), Kenan Ramadani

BKW gjorde ingen bra match, ändå vann laget med 3-1 sedan man haft en 2-0-ledning i paus. I andra halvlek hade KHFF tre stycken mycket bra chanser utöver målet man gjorde. Återigen en tung förlust för KHFF som inte har marginalerna på sin sida. Robert Andersson bildade mittlås med Jonas Nilsson i BKW i Johan Agnvall, Daniel Nilsson och Christian Anderssons frånvaro. 

Trönninge-KIK 5-2 (1-2)
Målskyttar KIK: Kalle Svensson, Simon Silvandersson 

Se kommentarer.

//P.

Kommentarer
Postat av: Marcus

Trönninge - KIK 5-2 (1-2)

Mål KIK: Kalle Svensson, Simon Silvandersson

KIK fick en man utvisad efter en kvart i första halvlek. Lyckas ändå gå in i halvtid med en 2-1 ledning. Även trönninge fick en man utvisad i slutet av första. I andra halvlek så orkar inte vi inte stå upp lika bra som i första. Det märks att vi har fått springa väldigt mycket under första. Det rann iväg lite väll mycket i slutet.. Trönninge vinner rättvist matchen, siffrorna är dock lite missvisande.

2010-08-14 @ 17:56:02
Postat av: Anonym

KIK fick ingen straff, båda var spelmål.

2010-08-15 @ 15:31:18
Postat av: P

Enligt HFF var KIKs första mål en straff slagen av Kalle Svensson i minut 2.

2010-08-15 @ 17:43:33
Postat av: Den långe..

Dallas utv i 1:a halvlek KHFF-BKW..

2010-08-15 @ 19:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0