Inför helgen

Fredag:

Fyran:

Harplinge IK-RGIF kl 18:15, Tranevall

Förre GIF/VIF-tränaren Mattias Berggren har gjort bra ifrån sig med Harplinge i fyran. Laget ligger på en andraplats. Bra ifrån sig har dock RGIF också gjort. Vinner RGIF så går man ikapp Harplinge. Det blir säkert en jämn match.

Femman:

Gullbrandstorps AIS-KIK kl 18:15, Gullevi

Jag vet att KIKarna tycker att det ska bli tufft att åka till Gullbrandstorp. Man lär dock vara rejält stärkta av vinsten mot Centern senast. KIK är favoriter.

IF Centern-SIF kl 18:15, Kärlekens IP

Serieledaren mot jumbon. Kan väl bara gå på ett vis? Eller?

KHFF-Andersbergs IK kl 18:15, Hishults IP

Viktig match för båda lagen. Vinner KHFF så nosar man AIK i häcken. Förlorar KHFF är man med största säkerhet klara för sexan till nästa säsong.

Sexan:

YBK-HIS kl 18:15, Munkavallen

Derby. Det var längesedan HIS var favoriter i ett derby. Mot YBK är man det i år.

Lördag:

Femman:

LTIK-GIF/VIF kl 14:00, L:a Tjärby IP

Grannderby mellan samarbetesföreningarna (VGLT). Tabellplacering spelar ingen roll här. Denna matchen handlar om prestige. Vårmötet vände och vann GIF/VIF i slutminuten. LTIK är ute efter revansch för den snöpliga förlusten. Får man det?

BKW-HÅFF kl 14:00, Wallevi

HÅFF har redan börjat se om huset inför nästa säsong. Man har klart med ny tränare och nya spelare är på ingång. Först gäller det dock att rädda kontraktet. Förlorar HÅFF samtidigt som KHFF vinner blir man jagade. BKW är så klart favoriter.

Sexan:

VBoIS-IS Örnia kl 15:15, Våxtorps IP

Örnia ligger trea och kämpar om en plats i femman. Kan BoIS omsätta chanserna i lite mer mål har man goda möjligheter att rubba Örnia. Ett hyggligt spel har BoIS redan.

Söndag:

Trean:

Gislaveds IS-LFK kl 15:00, Ryttarvallen

Nu är det Gislaved som ligger på poängen bakom LFK (i förra omgången Tvååker). Vinst krävs för fortsatt absolut tätkänning. Hemmamötet vann LFK med 3-1.

Sexan:

Haverdals IF-SBK kl 16:00, Wegeli

SBK har revansch att utkräva för den märkliga hemmaförlusten med hela 5-2 där SBK var det spelförande laget. Vinner Haverdal går laget upp på samma poäng som SBK.

//P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0