Inför helgen

Fredag:

Fyran:

RGIF-Sennans IF kl 18:30, Björkvallen

Sennan ligger näst sist och är ett lag som RGIF ska slå i den form som man visat upp nu kring uppehållet.

Femman:

KIK-IF Centern kl 18:30, Lagavallen

KIK är det enda lag förutom LTIK som tagit poäng mot Centern. Är det dags igen för serieledarna att tappa poäng nu? KIK behöver poäng för att inte tappa ytterligare mark i striden kring andraplatsen.

Lidhults GoIF-BKW kl 18:30, Lomövallen

Lidhult har visat prov på bättre och bättre form. Vid seger hotar laget BKWs fjärdeplats. BKW blir dock favoriter. Manfred Walldén, Christian Andersson och Albin Halimi åter efter avstängningar. Det ger fler möjligheter och en stabilare trupp.

SIF-Trönninge IF kl 18:30, Gröningen

Ny svår match för SIF. TIF blir så klart favoriter. Men får SIF lite flyt i spelet och med målgörandet i första halvlek kan man hota.

Sexan:

Simlångsdalens IF-VBoIS kl 18:45, Simlångsdalens IP

VBoIS har fått lite tätkänning efter två raka vinster. Nu väntar en tuff uppgift i det absoluta topplaget Dalen. Ska bli spännande att se vad BoIS kan göra.

SBK-IS Örnia kl 18:45, Skogaby IP

SBK behöver vinna för att befästa sin mittposition i seerien. Örnia måste vinna för att kunna haka på Dalen och Kurderna längst uppe. Vårmötet vann SBK nätt och jämnt.

Vapnö IF-YBK kl 18:45, Vapnö IP

Vapnö måste vinna för att inte riskera att VBoIS kommer ikapp. Ska bli mycket intressant att se vad Snoddas rutinerade YBK kan ställa till med mot Vapnö. Jag tror att första poängen kommer snart.

Lördag:

Trean:

LFK-Tvååkers IF kl 15:00, Glänningepark

Tvååker ligger poängen bakom. Vid  LFK-vinst hänger man av motståndarna lite grand samtidigt som man efter omgången med lite flyt kan hamna på en andraplats i tabellen. Men då måste några andra resultat gå LFKs väg också.

Femman:

GIF/VIF-Gullbrandstorps AIS kl 15:00, Veinge IP

Vid vinst lever fortfarande hoppet om fortsatt spel i femman till nästa säsong för GIF/VIF. Vid förlust är man borta. Vårmötet vann GAIS med uddamålet. Avgörandet kom till via ett drömmål i matchens absoluta slutskede. GIF/VIF har revansch att utkräva och man kommer säkert att vara heltaggade inför den storpublik som väntas på Veinge IP under lördagen då matchen är höjdpunkten på den traditionella sommarfesten som äger rum på idrottsplatsen under hela dagen och kvällen.

Sexan:

HIS-Kurdiska IF kl 13:00, Hasslövs IP 

HIS tar emot serieledarna. Man gav dem en rejäl match i våras och kan säkert göra det igen.

//P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0