HIS vann

Sexan:

Haverdals IF-HIS 0-2 (0-0)
Målskyttar HIS: Phillip Trollér, Fredrik Gustavsson

Haverdal började matchen bäst och laget hade ett spelövertag första 20, dock utan att skappa några större farligheter. Efterhand tog sig HIS in i matchen och mot slutet av halvleken skapade man ett tryck mot Haverdalsmålet. Men hemmalaget försvarade sig väl, därför lös målchanserna med sin frånvaro innan paus. I andra halvlek kan HIS ta över mer och mer. I den 60e minuten kan man ta ledningen genom Phillip Trollér. Strax efter får Haverdal chans till en snabb kvittering, avslutet går dock utanför. Kort efter det tvingas HIS målvakt Nadim till en bra räddning på en snabbt slagen frispark från Harverdals sida. Resten av matchen har HIS kontroll på. Bortalaget har mycket krafter kvar medan Haverdalarna blir allt tröttare. Med dryga fem minuter kvar av matchen avgör Fredrik Gustavsson tillställningen då han sätter dit 2-0 fri med målvakten sedan han tunnlat en utav mittbackarna. En stabil match från HIS sida, segern var rättvis.