Resultat torsdag

Fyran:

Varberg-RGIF 2-1 (1-0)
Målskytt RGIF: Markus Kjellsson

En okej insats av RGIF. Varberg tog ledningen i första halvlek med 1-0. Markus Kjellsson utjämnade matchen i andra halvlek till 1-1 och hade innan det även en boll i stolpen. I den 70e minuten gjorde Varberg 2-1.

SIF-KIK 0-1 (0-1)
Målskytt KIK: Joel Åkesson

KIKs seger kunde varit större då man utöver målet brände en straff och ytterligare några hyfsade chanser. SIF kämpade dock på bra i hela matchen och snart kommer man att börja plocka lite poäng.

HIS-Haverdal 3-1 (3-0)
Målskyttar HIS: Tobias Nilsson 2, Joel Johansson

Redan efter tio minuters spel stod det 2-0 till HIS. Hemmalaget spelade bra och skapade ytterligare chanser. 3-0 kom mot slutet av första halvlek. Haverdal stack endast upp i ströanfall som HIS-försvaret hade bra kontroll på. I andra halvlek föll HIS omedvetet tillbaka och Haverdal kunde flytta fram positionerna. Bortalaget kunde också reducera på en vacker frispark fram till 1-3. Haverdal skapade ytterligare chanser i andra halvlek, men hemmakeepern Mattias Pettersson agerade stabilt och gjorde flera bra räddningar. Slutet av matchen blev ett ställningskrig. Totalt sätt var slutresultatet rättvist, framförallt med tanke på HIS fina förstahalvlek. Lite extra beröm går efter matchen till rutinerade Lasse Palmgren och Stefan Palmqvist samt till tvåmålsskytten Tobias Nilsson.

Simlångsdalen-YBK 8-0