Resultat måndag

LFK-Hässleholm 1-3 (0-2)
Målskytt LFK: Anton Tideman

Trist förlust för LFK, nu måste man hitta rätt formation och spelet igen till genrepet mot Kärra nästa helg.

LFKs lag:

Markus Johansson,
Robet Nilsson, Göran Medjed, Emil Axelsson, Anton Tideman,
Berat Sulejmani, Jonatan Jacobsson,
Mats Lindström, Besart Mazreku, Andreas Martinsson,
Peter Karlsson

Fredrik Johnsson, Petter Gustafsson, Victor Bakkioui, Henrik Nilsson, Egzon Behramaj

LTIK-GIF/VIF 6-2 (4-0)
Målskyttar LTIK: Henrik Olsson 2, Håkan Karlsson, Mattias Strömberg, Jacob Björk, Ola Nilsson
Målskytt GIF/VIF: Oscar Gustafsson 2

I inledningen var GIF/VIF väl så bra som LTIK. I hemmalaget var det fortfarande spelare som hade tunga ben sedan HBK-matchen i fredags, det märktes framförallt första 15, 20 minuterna. Dessutom var LTIKs backlinje till tre fjärdedelar nykomponerad, Simon Vedin och Packi var helt nya där bak, det såg lite ovant ut men Packi löste det genom sin rutin och styrka, Simon genom sin kvickhet. Målen började rulla in efterhand för LTIKs del. GIF/VIF var väldigt sårbara i försvaret, framförallt på fasta situationer. Håkan Karlsson och Henrik Olsson nickar in en varsin hörna, Henrik gör sitt andra mål då han hinner före GIF/VIF-målvakten Magnus Ekman och kan chippa in bollen i mål. 4-0 gör Mattias Strömberg på ett inspel från vänsterkanten. Andra halvlek såg jag inte då jag istället höll på med förberedelser inför B-lagsmatchen. Matchen var dock avgjord, även om LTIK spelade upp sig något spelmässigt så kändes det lite avslaget enligt några spelare. 15-årige Jacob Björk gjorde sitt första mål i A-laget fram till 5-0, innan Oscar Gustafsson reducerade två gånger om till 5-2. Ola Nilsson avslutade målfyrverkeriet med sitt 6-2 till LTIK. B-lagsmötet slutade mållöst.

Målskyttar VBoIS: Erik Lindberg, Daniel Jönsson, Jesper Öhrn, Oscar Andersson

BoIS slog ett kombinerat Rössjöholm på ett övertygande sätt. Läs mer om matchen på VBoIS blogg.

RGIF-Västra Karup 5-3 (4-0)
Målskyttar RGIF: Johan Bergman 2, Sonny Nilsson 2, Christopher Holgersson

RGIF imponerade på nytt. Matchen mot ett förvånansvärt svagt Västra Karup var avgjord redan i paus.