Ola Jönsson,
Björn Ottosson, Henrik Sunesson, Martin Jönsson, Mikael Alm,
Martin Nilsson

Samuel Markow, Marcus Theander, Jörgen Hultberg, Daniel Johansson, Pontus Brantberg

LFK tog ledningen redan efter någon minut genom Henrik Olsson. Repliken från KHFF var snabb då Björn Ottosson lobbade in bollen i mål över LFK-keepern från bara några meter in på LFKs planhalva till 1-1. KHFF stod upp bra i första halvlek och kunde emellanåt bedriva ett skapligt passningsspel. Kim Einarsson blev utvisad efter ca 35 minuters spel. Utvisningen var hård, men saxningen på en felvänd Ola Jönsson långt inne på KHFFs planhalva totalt onödig från Einarssons sida. LFK kunde, trots tio man, ta ledningen med 2-1 då den offensivglade försvararen Göran Medjed tog sig in i straffområdet från höger och slog in bollen mot mål där en KHFFare styrde kulan i egen kasse. Det kändes lite snöpligt för KHFFs del, psykologiskt viktigt mål för LFK precis innan pausvilan.

I andra halvlek var spelet mestadels förlaggt till KHFFs planhalva, bortalaget försvarade sig dock väl och kunde även sticka upp emellanåt. Men det var LFK som skapade de hetare chanserna. Bl a så borde Henrik Olsson gjort något mål till på de möjligheter han fick. I slutet av matchen kunde Petter Gustafsson avgöra tillställningen genom att sätta dit 3-1 på ett skott utifrån. KHFF gör en klart godkänd match, i första halvlek har man ett eget spel och man står upp i hela matchen. LFK gjorde ingen jättebra insats, man ställer upp med ett ganska bra lag som man färväntar sig lite mer ifrån. Samtidigt fick man då spela med en man mindre i nästan en timme och så länge man går vidare i cupen kan man inte gnälla alltför mycket.