Resultat söndag

Femman:

Vapnö-RGIF 0-5 (0-0)
Målskyttar RGIF: Johan Bergman 3, Daniel Hellsten, Henrik Olsson

Sexan:

GIF/VIF-SIF 1-2 (0-1)
Målskytt GIF/VIF: Michael Johansson
Målskyttar SIF: Toni Kamberi (straff), Martin Fasth

Domaren Johan Söderström stod mycket i centrum i matchen. Lagen tilldömdes en varsin straff, GIF/VIF missade sin. Totalt delades nio varningar ut och GIF/VIF drabbades av tre utvisningar.

//P.

Kommentarer
Postat av: div 6 anhängare

Var det en ful match eller hade domarn en dålig dag, gnälligt? Rättvisat resultat? Vet någon något så är jag nyfiken. Alltså gif/vif - Sif.

2009-09-06 @ 19:30:31
Postat av: Lasse

flest mål vinner:)

Var tufft, men så skall det vara när två topplag möts. Jag är färgad och väljer att inte kommentera om det var rättvist, men man kan väl säga att det är skitsamma om man SPELAR bättre. I slutänden är det målen som räknas.

Då jag inte vill komma med negativ kritik mot domaren så kommenterar jag inte honom. Som ordspråket säger, som man bäddar får man ligga. Tillåter man en hel del i början för att sen varna för allt så.... Klart att jag tycker någon av utv var fel, ligger i blodet, men likväl som jag skrev, rätt eller inte. Skottorp vann med 2-1, tyvärr:)

2009-09-06 @ 19:57:46
Postat av: Anonym

Den man ligger med får bädda!

2009-09-06 @ 20:07:40
Postat av: Lasse

Därför alltid obäddat hos mig....

2009-09-06 @ 20:09:13
Postat av: Jonte

Oavgjort hade varit rättvist.

En spelmässigt dålig match, kanske p g a matchens karaktär. Svagt av Skottorp att inte´kunna utnyttja alla utvisningar, starkt av GIF att kunna åstadkomma en reducering, men mer blev det inte. Skottorp lär få det tufft mot Örnia i nästa omgång, och GIF kan få problem med tanke på avst. Intressant avslutning av serien lär det iaf bli!

2009-09-06 @ 20:57:44
Postat av: Erik

Behöver man göra mer än att vinna?

2009-09-06 @ 21:40:53
Postat av: Åskådare

SÖDERSTRÖM:LÄMNA IN DOMARPIPAN!

2009-09-06 @ 22:01:20
Postat av: Lasse

Håller med dig Jonte, en trevlig avslutningsmatch blir det säkert.vi sätter upp kravallstaket så vissa delar av publiken håller sig på läktarna och inte är på väg in på planen..:)

2009-09-06 @ 22:03:58
Postat av: Nebo-Kungen

De e väldigt olyckligt att Söderström har en så dålig dag när de e en seriefinal(Får den killen verkligen döma högre än sexan?)För tänk om Gif/Vif hade haft alla på plan för trots manfallet så skapades lägen,visst de gäller å sätta dit bollen.Kom igen Gif/Vif ni vinner i längden som Lindau säger i Halmia.

2009-09-06 @ 22:30:22
Postat av: Jonte (neutral åskådare)

Jag tycker faktiskt att domaren var helt ok. En av dom bättre i div 6. Sen betdyer inte det att han är så jävla bra alltid, men det finns sååå mycket sämre domare i sexan. Gällande dom röda korten så kändes dom väl helt i sin ordning. Nu vet jag dock inte vad som sades på planen, för en del av korten kom väl för snack, men av reaktionerna på spelarna att döma, så kändes dom befogade. Skottorp imponerade ej, men har en del individuellt skickliga spelare som träder fram stundtals, men överlag känns man ngt tunna, vilket jag tror kan visa sig i nästa toppmatch mot Örnia, som inte verkar vilja släppa in några mål nu för tiden. Genevad har ju eligt mig, en klasspelare i nummer nio (kapten) som mycket verkar kretsa kring, och med all rätt. Men i övrigt tycker jag att man kan verka lite tunna emellanåt. Tycker dock att GIF imponerat mest i år tillsammans med Örnia som även dom svajat till i ett par matcher. Simlångsdalen borde enligt mig ligga högre upp, har ett bra lag, men dalarna har varit för många, och topparna för få, men kvalité finns. Nej, avslutningen blir rafflande! 1. GIF/VIF 2. Örnia 3. Skottorp 4. Walldia

Kan det sluta så här? Jag tror det... =)

2009-09-06 @ 22:46:41
Postat av: Åskådare 2

Skottorp.

Walldia

Örnia

Genevad veinge

Vf tror ingen på walldia seriens roligaste fotboll.

2009-09-07 @ 01:32:44
Postat av: Neutral men bland topp 4 lagens åskådare.

Alltså så här såg det ut enligt mig som bara ville se trvlig fotboll. Skottorp körde mycket eftersläng i början med minst 2 armbågar på Gif/Vif:s kapten utan att bli bestraffade och när det sedan inte hände något från domarens sida så började de ge tillbaka men då började domaren att bestraffa det hela. Rätt fel? Jo skottorp var smarta att provocera fram detta och vann tyvärr den striden oxå. Kan nog fan slå vad om att denna domaren Söderström har visat flest kort i denna serien han är som Ola ström var i fornstora dagar innan han blev pappa och lugnade ner sig och blev trotts allt en bra domare på äldre dagar.

Men jag såg likheter på Johans karriär både som domare och när han var målvakt, och detta med tydlighet han var en skitkass målis och detta smittar av sig på hans sätt att dömma han tyckte han var bra målvakt och det tycker han att han även är som domare. Fan alltså ingen känsla i spelet och har han gjort löptestet? tror han blåste 16 offsider fel pga att han inte rörde sig alls.

Arrogant och nonchalant men skall sägas han är inte gammal och inte blivit pappa heller så hoppet är nog inte ute ännu.

My side off the story.

2009-09-07 @ 10:04:40
Postat av: Anonym

En djäkligt träffsäker analys!

2009-09-07 @ 16:09:51
Postat av: Andreas, SBK

Vilka blev utvisade i GIF/ VIF.

2009-09-07 @ 17:29:48
Postat av: Jonte (neutral åskådare)

Enligt mig har Walldia ingen tydlig spelidé, och när man möter bättre motstånd (Skottorp, Örnia, GIF/VIF), så märker man detta ganska tydligt, då man många ggr blir tillbaka tryckta. MEN, Walldia har tagit poäng, och till och med vunnit mot Örnia två ggr. Såg bara Walldias hemma match där, och det är fortfarande ofattbart att inte Örnia vann den matchen. Men Walldia har ju som sagt gjort sina mål, viktiga dessutom i rätt matcher, och det är målen som räknas, men jag tycker man spelmässigt är en bit efter dom andra tre, och det tror jag märks här på slutet.

2009-09-07 @ 19:09:45
Postat av: Casual Wear

Om ni gillar casual kläder (Hackett, Ben Sherman, Aquascutum, Burberry...)kolla in www.casualwear.seNya tips om kläder publiceras varje dag!

2009-09-07 @ 20:32:23
URL: http://casualwear.se
Postat av: jonte's kompis

jonte har ingen aning vad han snackar om walldia är det enda laget som använder mittfältet i uppspellsfasen i div 6.

2009-09-07 @ 21:06:28
Postat av: Jonte

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men reaktionerna man får av lagen som mött Walldia är av samma mynt. Dvs, under press söker man långt på den store killen på topp, eftersom man inte behärskar mittfältskampen mot dom bättre lagen, där är man underlägsna. Därför måste man undvika kampen på mitten, och i vissa fall lyckas man ju, vilket är att gratulera. Jag vill absolut inte kasta skit på Walldia, man har plockat många poäng, och man är i högsta grad med i toppen, men jag tror att Walldia kommer tappa här i slutet.

2009-09-07 @ 21:26:40
Postat av: ???

5 dömda matcher i div 6 södra. antal utdelade kort gula 34. röda 4!!??

2009-09-07 @ 22:22:26
Postat av: Åskådare 2

Jag är imponerad av var han hittar alla korten..

Walldia kommer gå upp . Tyvärr tror nt Genevad fixar det.

2009-09-08 @ 02:07:46
Postat av: Åskådare 2

Ingen har trott på walldia sen serien började men kolla bara på poängen. Ja anser att dom är minst lika bra som dom andra topp 3 lagen.

Tror till och med dom går upp .

Hade dom nt haft med toppen av tabellen att göra så hade dom nt vunnit mot Örnia 2 ggr.

Fick Desutom stryk av kvibille på straffar i dm. Och alla vet vilken division dom spelar i.

Tack för mig

2009-09-08 @ 02:18:38
Postat av: Tiil Jonte

Jadu som vet allt om spelide, Varför kryssar Knottorp mot Ysby och hasslöv?

Och varför vinner de mot GIF/VIF o Walldia.

Facit: för att de inte kan föra matcher och bara köra kontring och sparka långt. Kalla du detta spel ide? Ja då har du rätt men vilken utveckling ger detta till spelarna,? där har du frågan som många nog vill ha svar på. Varför har man ett mittfällt när alla bollar flyger över.

Det roliga är att alla 3 topplagen spelar helt olika så det är tjusningen av fotbollen och tjusningen för tränarna att kunna klura ut vad man skall göra för att vinna matchen för i slutet är det ju det som räknas eller????

Och inte vem som sparkar längst.

Knottorp kommer att tappa mot både Örnia och S-dalen och sluta på en 4:e plats GIF/VIF vinner och Örnia kvalar.

2009-09-08 @ 09:25:52
Postat av: intreserad

Jag håller med tidigare inlägg, Skottorp är ett bra lag med bra spelare och ett lag som vinner mycket matcher. Men det finns absolut ingen spelidé eller tanke överhuvudtaget i deras spel. Dom kanske går upp till 5an men om det inte blir en del förändringar i spelet så kommer dom att slaktas i den serien värre än Lilla tjärby. Men samtidigt så tycker jag inte att varken Walldia eller GIF/VIF har någon vidare spelstil heller, Där förlitar man sig på sina enstaka duktiga spelare som avgör matcherna

2009-09-08 @ 10:36:03
Postat av: Tror han vet!

Walldias Spelide bygger mycket på att använda och komma runt på kanterna där de har fart och fläkt med mycket teknik. Se bara hur det gick mot Våxtorp när 3 av 4 ordinarie fattades på mitten pga av avstängningar och de som kom in istället inte har samma nivå som de som inte var med. Och att ytterbackarna skall vara delaktiga i anfallen men allt raseras om man har mycket folk borta som fallet var både mot Våxtorp och Örnia och s-dalen, då blir det istället kamp som avgör och detta är ju vad våxtorp kan bäst i denna serie för springa kan dom.GIF/VIF förlitar sig på sin starka central linje och mycket bollar på Micke J. Men de har tydligt även visat att de vill vända spelet från kant till kant och detta är svårt att försvara sig emot. Skottorp däremot har jag sett 4 gånger iår och vet i fan vad de tror på i sin filosofi till ide, blir inte klok på detta om de har någon överhuvud taget mest kamp,sparka,spring och hoppas på det bästa. Jo och tror deras mest utpräglade spel ide är att få spelarna i andra laget ur balans genom trashtalk där har vi det.

2009-09-08 @ 10:49:59
Postat av: Jonte

Vi behöver väl kanske inte spinna vidare på vem som har ngn spelidé och vem som inte har det, vi är nog klara med det nu =) Men kul att folk intresserar sig och att det blir lite diskussion. Som jag sa innan och som ngn här också trodde så lär Skottorp få bekänna färg Mot Örnia. Dom verkar ha en grymt stark defensiv, och ser jäkligt stabila ut. En annan intressant match som kommer snart är ju GIF/VIF-Walldia! Tror såklart på GIF här. Som ovanstående sa har man en stark central linje, och Micke J är det lilla extra som jag tror avgör den matchen! Vilket getingbo den här serien är =)

2009-09-08 @ 15:12:17
Postat av: Packi

Finns de som e värre.

Postat av: Karlsson

Tycker att Söderström inte borde få döma Skottorp-Örnia,då han alldeles uppenbart ser att de gärna går upp.Hur ska man annars tolka att han står å ser på när Skottorpsspelaren som låg och vred sig i plågor plötsligt reser sig upp ger kompisarna high five när han upptäcker att Björn blivit utvisad.Dessutom skiter han i en solklar frilägesutvisning i 2:a halvlek,utöver detta så har Mr.Eriksson båda sulorna i Stråhles lår,Södersröm bara ler......nä han borde döma korpen!!

2009-09-08 @ 19:20:35
Postat av: Anonym

Trodde walldias spelidé va att byta så mycket som möjligt :)

2009-09-08 @ 21:26:20
Postat av: Jonte

Det var ingen frilägesutvisning!

Han är inte fri då han blir tacklad. Gult kort är helt i sin ordning. Många är väldigt färgade då dom bedömer Söderströms insats. Han är ingen toppdomare, men duger bra i div 6. Det finns såååååå mycket sämre domare, det vet vi alla.

2009-09-08 @ 21:50:30
Postat av: pelle

Såg genevad mot skottorp, tycker inte heller att domaren var speciellt dålig. Alla gör ju misstag men han var verkligen inte dålig eller orättvis. Blir nog lätt att man tycker det när man håller på något av lagen.

2009-09-09 @ 08:57:51
Postat av: Anonym

Hehe ja bättre byta ofta än att stupa. Vissa av lirarna i BKW hade inte känt på lädret i 2 månader och ännu mindre sprungit så då får man använda en annan spelide = byta ofta då grabbarna har pingislungor. Inget ultimat men vad göra när cigg och bärs går före annat?

2009-09-09 @ 09:20:59
Postat av: Dennis

Vad tror ni där ute om säsongs avslutningen?

Kan ni inte skriva eran topp 4 i div 6.

Jag tror följande:1 Örnia

2 Skottorp

3 Genevad

4 WalldiaDetta kan bli en målskillnads affär...

2009-09-09 @ 15:09:08
Postat av: Saida

1. Knottorp 40p

2. Walldia 39p

3. Gif/Vif 38p

4. Örnia 38p2009-09-09 @ 15:57:43
Postat av: Oskar

1. Skottorp

2. Genevad

3. Örnia

4. Waldia2009-09-09 @ 15:58:36
Postat av: Realisten

Örnia 40p

Walldia 39p

Gif/Vif 38p

Skottorp 38pHehe tala om nervras i detta fall av nuvarande serieledarna. Men inte omöjligt.

2009-09-09 @ 16:06:29
Postat av: kalle

skottorp 39

walldia 39

genevad 38

örnia 38

2009-09-09 @ 16:33:21
Postat av: Anonym

kan inte förstå att ni pallar aså

2009-09-09 @ 18:16:57
Postat av: Nebo-Kungen

Du plogen det måste va rätt smickrande för dig me ett sådant intresse på bloggen(med all rätt)

2009-09-09 @ 21:19:20
Postat av: magnus perterassoenen

Walldia 45

Örnia 43

2009-09-09 @ 22:33:32
Postat av: P

Det är intresset för den lokala fotbollen som är stort, inte för bloggen. Måste skärpa mig och komma igång med skrivandet igen. Mycket nu...

2009-09-09 @ 23:27:50
Postat av: Vinnarspel.se

Dagliga spelförslag med goda resultat.

2009-09-10 @ 04:41:15
URL: http://www.vinnarspel.se
Postat av: dansken

Mitt tips :1.Gif/Vif

2.Örnia

3.Skottorp

4.Walldia2009-09-10 @ 08:17:07
Postat av: dansken

Turen som BKW har haft i år har vänt, och spelide´n

finns inte hos vallberga sönerna. GIF /VIF har en spelide och tar hem detta .örnia är bättre än på många år och följer med upp i femman. Skottorp kvalar.

2009-09-10 @ 08:24:11
Postat av: dansken

Mitt Tips:1.GIF/VIF

2.Örnia

3.Skottorp

4.WalldiaWalldias tur har vänt! tyvärr ingen ordentlig spelidé. Örnia verkar starkare än på många år. skottorp svårast motståndare kvar. framför allt : GIF/VIF: EN RIKTIGT BRA TRUPP !!!!

2009-09-10 @ 08:38:54
Postat av: Kritisk

Va ett jävla tjat om "spelidè", vore intressant om

någon med insyn i respektive klubb kunde redovisa den så kallade spelidèn som alla i toppen utom Walldia tycks ha. Hackandet på Walldia tror jag har andra orsaker- saker som man normalt är försiktig med att tala om rakt ut, tolka det som ni vill.

2009-09-10 @ 09:52:03
Postat av: Anonym

alltså helt seriöst vi snackar div 6, den sämsta i Sverige, spelarna är för dåliga, tränarna är för dåliga för att ha en spelidé, skärp er nu, pinsamt ju.

2009-09-10 @ 09:55:52
Postat av: Sho

Tror "Kritisk" är den enda hittils som förstått att 95% av alla som tycker illa om Walldias "spelidé", är egentligen mest irriterade över att det kommit massa invandrare som snor deras div.5 plats.

2009-09-10 @ 10:07:04
Postat av: Hehe Sho

Tror tyvärr att du har en poäng i det hela men ingen vågar säga det synd att det skall vara så för trots allt handlar det bara om fotboll och skit samma om man är gul, vit, svart, brun men det är så samhället e uppbyggt idag. Och problemet e att alla smyger med det för alla klubbar i stort sett har någon invandrare med och ingen vill bli kallad en rasist. Så alla låt spelet på plan avgöra och inte mun-diarren.

2009-09-10 @ 10:20:18
Postat av: dansken

invandrarna i walldia är ju otroligt skickliga individuellt sett. de är ju dessa som gör att walldia är så bra ! tekniker som dessa är ju underbara att skåda!detta har absolut inget med rasism att gör !

2009-09-10 @ 10:39:39
Postat av: Seriöst ?

E detta ett skämt eller? HUr fan kom vi in på samhället o dess syn på invandrare nu. Fotboll är fotboll och inget annat.

2009-09-10 @ 12:48:26
Postat av: Anonym

"alltså helt seriöst vi snackar div 6, den sämsta i Sverige, spelarna är för dåliga, tränarna är för dåliga för att ha en spelidé, skärp er nu, pinsamt ju."Så jävla respektlöst! Det finns många som brinner för det här och många duktiga både spelare och ledare som bör tas på allvar. Steget uppåt är inte långt, det handlar mer om vilja, tid och prioriteringar. Många spelare och ledare på högsta nivå i Sverige började själva en gång långt ner i seriesystemet. Den person som skrev citatet har inte på denna blogg att göra.

2009-09-10 @ 14:18:51
Postat av: Askådare 2

Det har hackats på walldia redan i försäsongen om det nt e rasism så förstår jag nt va det kan vara.

Men skitsamma vi ska gå upp i femman och knacka alla smyg " rasister" haha

2009-09-10 @ 14:40:29
Postat av: Jonas

Håller med ? som säger att det finns gott om duktiga spelare i sexan, ledare med dessutom. Det är ju precis så, att prioriteringar mm gör att många lag och spelare befinner sig i sexan, som egentligen har ambitioner högre upp. Oavsett division man spelar i så finns tjusningen till fotboll, och det är det som är så jävla härligt! Alla kan spela fotboll, och oavsett division så går det ut på samma sak. Sen finns det oändligt med spelidéer mm, och det är ju det som är kul att skåda. Angående Walldia så finns det alltid folk som inte gillar utlänningar, så kommer det alltid vara. Men i den stora massan så tror jag många stör sig på Walldia, för att dom helt enkelt satt grus i maskineriet för många. Många räknade nog inte med laget, och att dom sedan har haft flyt på vägen, (vilket ingår i spelet), gör nog än fler förbannade =) hoppas på en trevlig avslutning på säsongen.

Jag tror det blir hugget som stucket i toppen, men mitt tips får nog bli:1 Örnia

2 Walldia

3 Genevad

4 Skottorp

2009-09-10 @ 14:56:05
Postat av: sabbe

helt fel tippat vänd på de så får du se att de e så de kommer bli

2009-09-10 @ 17:09:01
Postat av: Pålle

Visst är det härligt att fotbollen i södra halland engagerar! Håller med "Jonas", det finns så mycket duktigt folk både på och vid sidan om som jobbar hårt för att vi ska ha fungerande föreningar på de lite lägre nivåerna. All heder åt Er.. Visst är det härligt med ett riktigt "byaderby" och en korv eller en kopp kaffe, på någon av våra jättefint skötta planer i södra halland. Så jättesynd att någon försöker blanda in rasism i detta, och på det löjliga sättet.. Ser fram emot en rafflande avslutning i sexan där skottorp förhoppningsvis blir 1 el 2..

2009-09-10 @ 19:04:04
Postat av: Linkan

Till den fege anonyma som hackar på division 6.Det stämmer inte att det är den sämsta i sverige. I göteborgstrakten finns div.7 och i stockholm ner till 9. Så ta reda på fakta innan du öppnar din, förmodligen skäggiga, avfallskvarn.

2009-09-13 @ 00:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0