Resultat onsdag

KIK-Lidhult 1-5 (0-2)
Målskytt KIK: William Sandberg

Ett bra Lidhult ledde med hela 4-0 innan KIK tilläts tröstmåla genom Wille. KIK kom inte alls upp i nivå, samtidigt var, som skrivet, Lidhult bra och sedan har de den gudabenådade målvakten Niklas Karlsson mellan stolparna som ständigt står ivägen för motståndarna. Seriens bäste! I matchen mot KIK gjorde denne målvakt också mål då han tog några kliv ut och laddade stora kanonen, bollen studsade över en utrusande KIK-målvakt. Häftigt!

Böljan-KHFF 3-2 (2-2)
Målskyttar KHFF: Martin Nilsson, Jonatan Jacobsson

Naturligtvis inte godkänt att förlora mot seriens jumbo. KHFF spelade ut Böljan under den första halvleken och hade förutom målen bl a två ribbskott, dessutom dansade bollen på mållinjen vid ett flertal tillfällen utan att någon tryckte in bolluslingen. Här saknas Fridberg! I andra halvlek tog Böljan för sig mer, medan KHFF inte kom upp i samma nivå som under den första halvleken. Det går oväntat tungt för KHFF.