Resultat onsdag

Femman:

KIK-Lidhult 1-5 (0-2)
Målskytt KIK: William Sandberg

Ett bra Lidhult ledde med hela 4-0 innan KIK tilläts tröstmåla genom Wille. KIK kom inte alls upp i nivå, samtidigt var, som skrivet, Lidhult bra och sedan har de den gudabenådade målvakten Niklas Karlsson mellan stolparna som ständigt står ivägen för motståndarna. Seriens bäste! I matchen mot KIK gjorde denne målvakt också mål då han tog några kliv ut och laddade stora kanonen, bollen studsade över en utrusande KIK-målvakt. Häftigt!

Böljan-KHFF 3-2 (2-2)
Målskyttar KHFF: Martin Nilsson, Jonatan Jacobsson

Naturligtvis inte godkänt att förlora mot seriens jumbo. KHFF spelade ut Böljan under den första halvleken och hade förutom målen bl a två ribbskott, dessutom dansade bollen på mållinjen vid ett flertal tillfällen utan att någon tryckte in bolluslingen. Här saknas Fridberg! I andra halvlek tog Böljan för sig mer, medan KHFF inte kom upp i samma nivå som under den första halvleken. Det går oväntat tungt för KHFF.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är de som händer????????

2009-09-03 @ 11:39:14
Postat av: khff

det kan man undra, men å andra sidan väljer laget att hålla kvar på ordinarie målvakt o backar när det finns mkt bra att byta med så,,

typ att laget sitter på en ung kille som har spelat i div som målvakt (visserligen i tränings matcher)o sätter in han på anfallet eller mitten eller i backlinjen eller o.s.v.

dags för tränaren att ryta i och visa var skåpet skall stå, talang finns i lage, men tiden har runnit ut för denna gångMen vi kommer igen

2009-09-05 @ 19:01:24
Postat av: khff

div 3 skall det stå :)

2009-09-05 @ 19:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0