KIK-Torup/Rydö 2-2 (1-1)
Målskytt KIK: Jonathan Pettersson 2

LTIK-Slöinge 2-2 (2-0)
Målskyttar LTIK: Veki Demirovic, Emil Olsson

LTIK var fan inte bra i matchen och ledde tämligen orättvist med 2-0 i paus. I andra halvlek blir vi faktiskt bortdömda av en närmast panikslagen 21-årig domare som egentligen hade noll koll på händelserna på plan från första stund. Pinsamt att en sådan valp får döma en så viktig match. Slöinges första mål kom på straff efter en mycket, mycket tveksam hands. Slöinges andra mål kom efter solklar hands på en bortaspelare som tog bollen med sig med handen i straffområdet innan han sköt in bollen i mål. Elva LTIK-spelare var direkt framme hos domaren och protesterade för döva öron. Utöver detta var nivån ytterst ojämn matchen igenom, spelare varnades hit och dit trots att matchen var snäll, domaren tycktes förblindad av den panik han kände, dessutom blåstes matchen av för tidigt, både LTIKs och Slöinges tränare rusade bort till domaren och skrek efter tillägg. Efter matchen hade den unga domaren inte koll på vare sig varnade spelare eller målskyttar. Som stöd fick hans far stå i domarerummet efter matchen likt en livvakt. Båda lagen var rasande! Synd om grabben, men uppgiften var honom övermäktig. Värst drabbade blev såklart LTIK, det blir tufft, mycket tufft att rädda kontraktet nu. Ikväll är det jag som stannar hemma i all ensamhet och gråter. Fy fan va orättvist. Samtidigt är nog LTIK inte tillräckligt bra för femman, problemet är att vi känns för bra för sexan... Nu finns det ju tolv poäng att spela om än iofs. Ingen utespelare i LTIK kom upp i normal nivå under matchen mot Slöinge, Mats Pettersson var däremot duktig i kassen och gjorde verkligen vad han skulle plus lite till.