Inför helgen

Lördag:

Trean:

LFK-Höganäs BK kl 15:00, Glänningepark

Riktigt tuff match för LFK. Höganäs kämpar om en kvalplats till tvåan och när man tog emot LFK hemma vann man tämligen enkelt. LFK är nu under strecket då Slottskogen/Godhem redan har spelat och vunnit i denna omgång.

Femman:

KIK-Torup/Rydö FF kl 14:00, Lagavallen

Torup/Rydö spelar för att bli helt klara för fyran så tidigt som möjligt. Det blir en tuff uppgift för KIK att försöka fixa poäng mot serieledarna efter den stora förlusten mot Lidhult i onsdags. Samtidigt vet vi att KIK har rest sig snabbt efter de motgångar de haft tidigare under året och inget lag går säkert för KIKs hårt arbetande och giftiga lag.

LTIK-Slöinge kl 15:00, L:a Tjärby IP

Viktig match för LTIK naturligtvis, vinner man ser förutsättningarna för räddat kontrakt ganska hyggliga ut.

Sexan:

YBK-HIS kl 13:00, Munkavallen

Båda lagen överaskade positivt i våras, nu i höst har det gått tyngre. Jag gissar på en jämn kamp, viss fördel YBK som får tillbaka ett par viktiga spelare sedan förra omgången.

SBK-VBoIS kl 13:00, Skogaby IP

Två lag som har visat upp en bättre sida nu i höst än vad man gjorde i våras. Det blir säkert en tät och jämn match mellan två erkänt duktiga kämpalag.

BKW-Simlångsdalen kl 14:00, Wallevi

Ser man till tabellen blir BKW favoriter, ser man till form blir Dalen favoriter. BKW lär dock vara rejält revanschsugna efter förlusten mot jumbon i förra omgången. Dalen kommer med en storvinst i ryggen.

Söndag:

Femman:

Vapnö IF-RGIF kl 14:00, Vapnö IP

Vapnö är inte bra och blev utspelade av KHFF i förra omgången. RGIF blandar och ger ganska mycket, men jag tror knappast att man tänker tappa poäng mot Vapnö efter förra omgångens slakt av tabelltvåan. Håller Henrik Olssons målform i sig?

Sexan:

GIF/VIF-SIF kl 14:00, Veinge IP

Seriefinal! Vinnaren har goda möjligheter att ta hem årets division sex. SIF vann det första mötet lagen emellan med 3-1. Får GIF/VIF revansch eller blir det kanske oavgjort den här gången. Jag tror på det sistnämnda.

//P.

Kommentarer
Postat av: Johan

What about Ysby-Hasslöv och Örnia-Sperlingsholm plogen?

2009-09-03 @ 23:45:04
Postat av: Hans

Ses vi på Veinge IP Plogen?

2009-09-04 @ 12:44:56
Postat av: Örnian

Örnia - Sperlingsholm 2 - 0

Målskyttar IS ÖRNIA

Christian Gustavsson

Victor Norbäck

2009-09-04 @ 20:51:51
Postat av: Anonym

SBK - Våxtorp 2-1

2009-09-05 @ 17:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0