Plogens Laholmslag 2009

Så var det då dags igen. Satan vad en säsong går fort och vips så var det dags att ta ut ett nytt Laholmslag. Jag minns inte när Laholms tidning slutade med LT-laget. Det var väl en fem år sedan kanske, förmodligen ännu längre sedan. Att de slutade med det här laget var faktiskt en av de största anledningarna till att jag började blogga från början. Lite sådär i smyg har jag tagit ut ett ”LT-lag” varje år sedan 2000. Jag brukade då publicera det på LTIKs gamla hemsidas gästbok och ofta stämde det ganska väl in på det lag som sedan LT tog ut. Tråkigt nog har jag inte sparat några av de här lagen på datorn. Nu är det tredje gången jag tar ut laget på bloggen. I år har jag garderat mig för eventuella felbedömningar genom att fråga i princip samtliga lags tränare vilka som de tycker betytt mest för deras lag eller utvecklats mest under säsongen. Jag har dessutom givit dem chansen att säga sitt när de gäller spelare från de andra lagen i kommunen som man mött eller sett spela. Det har varit mycket spännande att få ta del av.

I slutändan är det dock jag själv som tagit ut laget plus avbytarna och det får jag naturligtvis ensam stå som ansvarig för. Men tänk på att denna gång är förarbetet mer grundligt än någon gång tidigare. Samtidigt har detta gjort arbetet svårare. Det har ju trots allt varit ett bra år för fotbollen i Laholm. Samtliga lag i femman klarade sig kvar, ja RGIF tog ju t o m hand om andraplatsen och i sexan placerade sig tre Laholmslag längst upp. För att ta plats i min startelva räcker det inte att du gjort en bra säsong själv, laget måste också ha gjort det bra. Oftast hänger det ju dock ihop. Är man helt outstanding och spelar i ett bottenlag så har man självklart ändå chansen att komma med ändå. Det är det dock ingen som gjort i år. Ett annat kriterium för att komma in i laget är att du måste ha gjort tio matcher i serien. Även här kan jag dock tänka mig att göra undantag. Men då får den spelare ha gjort det exceptionellt bra i de få matcher han spelat.

Fler spelare än tidigare kommer att komma med på bänken, det hänger så klart samman med att det gått bra för många lag. Som vanligt har alla lag med minst en spelare i den ”trupp” som tas ut. LFK-spelarna får inte vara med då de inte spelar i en av Hallands distriktsserier. De spelar för högt upp för att bedömningen med övriga lag i Laholms kommun ska bli rättvis.

Min Laholmselva:                               Magnus Ekman (GIF/VIF)

                                           Johan Svensson (GIF/VIF)   Marcus Hultin (SIF) 
  
                Petter Johansson (SIF)                                                          Kristoffer Olsson (KIK)

                    Robert Cerwinski (SIF)     Mats Lindström (RGIF)     Daniel Hellsten (RGIF)

                                     Johan Stråhle (GIF/VIF)           Robert Andersson (BKW)          
                                                                  
                                                                Johan Bergman (RGIF)

Målvakt: Magnus Ekman (GIF/VIF) Tänkte sluta inför säsongen. Tur var väl att han lät bli. Har varit oerhört stabil säsongen igenom. Dessutom har han stått för en hel del omöjliga räddningar och räddat GIF/VIF i en del matcher under året. Säsongsavslutningen mot BKW var makalös. Ekman äger sitt straffområde och har få svagheter som målvakt på den här nivån. GIF/VIFs målvakt är också en favorit bland motståndarna, inte bara för att han är duktig, utan för att han är en mycket trevlig prick.

Högerback: Petter Johansson (SIF) En av mina absoluta favoritspelare. Stenhård i kroppen och i närkamperna, snabb och brytningssäker. Har kompletterat Hultin utmärkt i sexans bästa försvar som mittback under säsongen. Är van högerback också då han spelat det mycket tidigare.

Mittback: Johan Svensson (GIF/VIF) Kommunens elegantaste försvarare. Dirigent i GIF/VIFs backlinje. Följsam spelare med bra huvudspel som är duktig i uppspelsfasen med sin fina högerfot. Har dessutom bidragit med fem mål under säsongen.

Mittback: Marcus Hultin (SIF) Rutinerad back med stort hjärta och härlig inställning. En riktig ledartyp. Snabb, brytningssäker och läser spelet väl.

Vänsterback: Kristoffer Olsson (KIK) Utropstecknet i KIK i år. Platsade inte riktigt under fjolåret. Fick en ny position av tränare Klippfors som vänsterback och har bara växt under säsongen. Blixtsnabb försvarare som gärna går framåt.

Högermittfälare: Robert Cerwinski (SIF) Har spelat högerback under säsongen, har dock kvalitéer som gör att han skulle klara av en mittfältsposition. En riktig pådrivare med tufft närkampsspel och snabba fötter. Borde testas av LFK.

Innermittfältare: Mats Lindström (RGIF) Teknisk och kvick spelare med bra spelsinne, fin vänsterfot och stor arbetskapacitet. Fungerar lika bra på kanten som i mitten. Nu när det lossnat för RGIF i höst har han dock spelat innermittfältare och har där kompletterat energiknippet och den närkampsstarke Mikael Fransson på ett bra sätt. Inbjuden att testa med LFK i höst.

Vänstermittfältare: Daniel Hellsten (RGIF) Den som minns RGIFs mediokra vår kan omöjligt ifrågasätta att en av mina bättre kamrater tar plats i startelvan. När RGIF hade det tungt i början av säsongen var det en man som hördes och pushade på övriga i laget. Har egentligen störst kapacitet på vänsterbacken, har dock med fördel spelat vänstermittfältare hela hösten. Härlig vänsterfot med både känsla och kraft i. Stark närkampsspelare som verkligen kliver fram på bollarna. Styrde RGIFs offensiv i våras då samarbetet på vänsterkanten med tidigare nämnde Lindström var RGIFs vassaste anfallsvapen.

Högerforward: Johan Stråhle (GIF/VIF) Var redan förra säsongen en av de bättre i laget. Är en positiv överraskning som ständigt utvecklas och tar steg i rätt riktning. Har i stor utsträckning bidragit till GIF/VIFs fina offensiv med sina åtta mål och åtta assists (vinnare i den interna poängligan). Hittar ofta bra löpvägar och passningsalternativ på små ytor och är duktig i positionsspelet.

Mittforward: Johan Bergman (RGIF) Rutinerad spelare som gjort sin bästa säsong på länge. Har varit RGIFs jämnaste spelare under året och har verkligen bidragit under samtliga matcher han spelat. Stark targertplayer med bra huvudspel som är väldigt rörlig i sitt spel. 15 mål i serien.

Vänsterforward: Robert Andersson (BKW) Tillsammans med RGIFs Henrik Olsson höstens spelare i kommunen. Har varit lysande efter uppehållet. En evighetsmaskin som orkar springa och jobba hur mycket som helst, dessutom har han den goda förmågan att bibehålla farten och trycket i löpningarna oberoende av hur mycket han sprungit under 90 minuter. En spelare som de andra ynglingarna i BKW har att lära av. Väldigt jämn och hög nivå i sin prestation i match efter match. Kan spela var som helst i laget på kanterna, har varit mycket ytterback i år, men föredrar själv en mer offensiv position. Det har han fått av mig.

Tränare: Mattias Berggren (GIF/VIF) Förde upp GIF/VIF i femman. Har skapat ett härligt go i laget och fick redan från början spelarna med sig. Med stort kunnande och passion har han brunnit för uppgiften att träna sin hemby under säsongen. Har slussat in många yngre förmågor i laget och har fått ut det bästa av många, rutinerad som ung. Jag tycker att det är tråkigt att en sådan profil nu lämnar Laholmsfotbollen. Att Berggren tar över Harplinge IK i division fyra vittnar om att det är en duktig tränare jag skriver om. Andra som förtjänar ett omnämnande när det gäller tränarbiten tycker jag är Zoltan Illies & Patrik Åkesson (BKW). De har verkligen lyckats få ihop det spretiga laget med så många individuallister till en enhet som tillsammans skördat framgångar i årets upplaga av division sex. Utav tränarna i femman väljer jag åter att nämna Jonas Klippfors (KIK) Knäredsspelarna är lyriska över sin tränare, Klippfors är som gjord för att träna KIK. Jonas är en väldigt ambitiös tränare som ständigt försöker utvecklas och därför också hela tiden blir bättre.

Nedan presenteras de spelare som var närmst elvan, samtidigt görs också en summering av lagen de spelat i som helhet.

Ränneslövs GIF har nu med facit i hand gjort en mycket bra säsong, hyfsad vår och lysande höst. Egentligen skulle jag kunna ta ut en Laholmselva med bara spelare från RGIF. Jag nämner ytterligare sex spelare ifrån RGIF, som i princip lika gärna hade kunnat ta plats i förstaelvan som de jag nämnt.

Peter Björnsson (RGIF) Målvakten är kanske den som har haft störst del i lagets lyft under hösten. Peter satte sig i respekt direkt och visade från början att i eget straffområde finns det bara en kung. Har styrt laget framför sig med järnhand och skänkt lugn och trygghet till sina medspelare.

Johan Nilsson (RGIF) En av de större talangerna i kommunen. Hade varit högaktuell för en startplats i LFK om han haft intresse av det. Snabb och brytningssäker med utmärkt positionsspel och en förmåga att läsa spelet bättre än de flesta.

Anders Nilsson (RGIF) Börjar komma upp i åren och har inte samma snabbhet som tidigare. Har därför med fördel flyttats ned som mittback. Rutinerad ledargestalt som är fysiskt stark och topp tre i kommunen i huvudspelet.

Mikael Fransson (RGIF) Energiknippe med stor arbetskapacitet och grymt närkampsspel. Har kompletterat Lindström på RGIFs mitt utmärkt. En spelare som motståndarna helst sluppit möta, men gärna sett i det egna laget.

Piere Nilsson (RGIF) En riktig målskytt. Elegant, teknisk och snabb spelare som hade kunnat spela högt upp om han fokuserat på rätt saker och hade haft den rätta inställningen. 16 mål i serien.

Henrik Olsson (RGIF) Höstens spelare i kommunen! Hade fram till mötet med HÅFF, där han stod för hela fem mål, bara mäktat med tre. Efter detta möte rullade det bara på och även i mötet med KHFF under hösten gjorde Olsson fem mål. Gjorde dock en ganska så svag vår och ojämnheten gör att han inte riktigt platsar i förstaelvan. Har imponerat på många nu i slutet. Bland de som hyllar finns KIKs tränare Klippfors och KHFFs tränare Åberg. Den sistnämnde gav Olsson det finaste betyg man troligen kan få av honom: ”Går inte att blunda för Olssons höst. Ganska lik en annan när man spelade.” Något jag kan hålla med om. Gjorde 16 mål i serien.

Knäreds IK har gjort en jämn och bra säsong där laget som enhet stått i centrum. Ingen spelare har stuckit ut på det sätt som Peter & Jonte gjorde under fjolåret. Jag väljer dock att nämna följande spelare:

Markus Åkesson (KIK) Hjärtat i KIK, en av lagets absolut viktigaste spelare. Skicklig defensiv spelare med bra närkamps- och huvudspel samt fin spelförståelse. Allround, fungerar lika bra på mitten som mittback. Straffskytt.

Joel Åkesson (KIK) En av LTIKs tränare Mats Johanssons favoritspelare bland motståndarlagen. Snabb och tuff spelare med stor arbetskapacitet som ofta finns med i målprotokollet.

Kalle Svensson (KIK) Mittfältsdynamo av klass. KIKs speluppläggare håller alltid en hög och bra nivå. Fint spelsinne och duktig passningsspelare.

Peter Karlsson (KIK) En klasspelare på den här nivån. Snabb, teknisk och svårfångad spelare som opererar över hela planen. Högaktuell för LFK.

Jonathan Pettersson (KIK) Har inte varit lika delaktig i spelet som under den förra säsongen och han gjorde ingen bra vår. Men killen är en maskin och har trots det stått för 15 mål i serien. Kom förra säsongen överens med coach Klippfors om att han skulle göra 20 mål i serien, det gjorde han, kom inför denna säsongen överens med coach Klippfors att han skulle göra 15 mål i serien, det gjorde han. Varför inte komma överens om 30 mål till nästa säsong? Det tycks ju funka. Rapp, tuff och smart spelare.

Kornhult/Hishult FF började serien på förväntat sätt och fanns länge med i toppen. Det gick dock trögare och trögare och efter halva hösten fanns det varken möjlighet att komma upp eller ner i serien. Detta gjorde att den rätta glöden inte riktigt fanns där. En anledning till KHFFs mediokra säsong är otur med skador och sjukdom på nyckelspelare. Följande spelare har varit bäst i KHFF under säsongen:

Kim Dahlman (KHFF) En modern ytterback med stor potential. Stark i kroppen, snabb och frejdig i sitt spel. Kan nästa år få sitt definitiva genombrott.

Jonatan Jacobsson (KHFF) Genomgående jämn prestation under året. Inte lika dominant som under fjolåret, men har inte heller fått samma hjälp. Komplett spelare på den här nivån.

Ola Jönsson (KHFF) Har inte riktigt kommit upp och presterat på en hög nivå i match efter match. Har dock stundtals briljerat som man vet att han kan.

L:a Tjärby IK har kämpat för sin existens i femman under hela året. Man har dock emellanåt spelat fin fotboll, men alldeles för sällan fått det hyfsade spelet att generera i mål. Oturen har följt LTIK som en röd tråd genom hela säsongen fram till sista omgången där allting vände och jämnade ut sig då man faktiskt med en hel del tur till slut lyckades hålla huvudet ovan vattenytan i femman. Många spelare har blandat och givit en hel del under säsongen och det har naturligtvis bidragit till att laget legat där det gjort under stora delar av säsongen. Följande spelare har varit jämna och bra i sin prestation under året:

Jonas Wallin (LTIK) En målvakt med väldigt hög högsta nivå, men som alltid är stabil. Har stor del i att endast de fyra topplagen släppte in färre mål än LTIK under säsongen. Har inte kunnat träna ordentligt under året pga av studier på högskolan och föräldrarhem i Åstorp. Har trots det kunnat stå i 17 av de 22 matcherna i serien. Stark målvakt, med bra fötter och fin blick för spelet.

Miridon Berisha (LTIK) Lagets vassaste och målfarligaste spelare. ”Miridona” arbetar alltid hårt för lagets bästa, har otroligt kvicka fötter och bra teknik. Säker straffskytt.

Emil Olsson (LTIK) Arbetar så hårt att t o m motståndarna blir imponerade. Springer kopiöst mycket i match efter match och offrar sig helhjärtat för laget i varje duell. Stod för helt avgörande insatser i matcherna mot slutet mot Torup/Rydö och Vapnö, men har inte gjort en dålig insats på hela säsongen.

Skottorps IF kändes på förhand som det lag av gängen i sexan som skulle ha bäst förutsättningar att klara sig i femman. Försvaret har varit sexans bästa, man har också släppt in minst mål. Framåt finns det gott om alternativ. Bara en sådan sak som att Jim Gunnarsson och Daniel Bergman inte kunnat vara med så mycket som man tänkt, och ändå vinner man serien. Starkt!

Joel Lovén (SIF) Jag tvekade mycket länge i valet mellan GIF/VIFs Ekman och Lovén i förstaelvan. Joel har troligen gjort sin bästa säsong som senior i år. Då har han ändå spelat i några år. Som ung var han en stor talang och stod bl a i Hallandslaget. Han har hela tiden varit en duktig målvakt, problemet har varit ojämnheten. I år har han dock varit mycket stabil och dessutom räddat sitt lag vid ett antal tillfällen. Han har dock haft god hjälp av sitt duktiga försvar i många matcher. Stor och stark målvakt med bra fotspel.

Martin Fasth (SIF) En positiv överraskning för mig. Jag såg den store och starke spelaren främst som en forward inför säsongen. Han har dock kommit väldigt väl till rätta på mitten i SIFs lag och har där skänkt laget den fysiska styrka som är så viktig i mittens rike. Är bara 20 år ung och kommer bara att bli bättre och bättre. Det kommer vi bli varse i femman till nästa säsong. Sju mål i serien.

Jeton Kamberi (SIF) Fanns med i startuppställningen till en början i SIFs lag, blev sedan petad i den hårda konkurrensen. Toni tycktes dock ta detta på rätt sätt då han kom tillbaka starkare och återtog sin plats i förstaelvan. Jag tycker att Toni är bäst på det offensiva mittfältet och det är också där han spelat under många matcher i år. Kompletterar där Fasth på ett utmärkt sätt med sin fina teknik och sitt skickliga passningsspel. En riktig lirare! Fyra mål och sju assist i serien.

Pontus Johansson (SIF) I år har både målskyttet och det offensiva arbetet varit fördelat på flera spelare i SIF. Pontus har haft en liten mer undanskymd roll men är alltid stabil med sina så viktiga 10-15 mål per säsong. Alla lag behöver en målskytt. Det ska bli mycket spännande att se vad den snabbe, tuffe och hårdskjutande forwarden kan göra i femman.

Genevad/Veinge IF har precis som SIF och BKW god bredd. Man har en fin blandning mellan gammalt och ungt, GIF/VIF är verkligen ett lag för framtiden. Flera av de yngre spelarna har gjort det bra under säsongen, men har av naturliga skäl varit lite ojämna. Oscar Gustafsson (-91) har från och till varit bra under hela säsongen och Kewin Hansen samt Tom Hjälmefjord (-93) har imponerat mot slutet.

Robin Hansen (GIF/VIF) Rutinerad spelare, trots sina 22 år har han varit med länge. En riktig pådrivare med stor arbetskapacitet och härlig fysisk närvaro.

Jens Axeldahl (GIF/VIF) En riktig playmaker! Sexans bästa speluppläggare? Bra teknik och härligt spelsinne. Kul att Jens har börjat spela igen.

Björn Olsson (GIF/VIF) Har egentligen tränat för lite för att platsa bland de spelare jag omnämner. Jag vet att en Björn som tränar lite mer kan bidra med mycket mer. Man kan dock inte gå runt honom. Var länge lagets bästa målskytt och har såklart betytt mycket med sina åtta mål och fem assists.

Timmy Johansson (GIF/VIF) Viljestark och hårt arbetande spelare som är duktig en mot en. En av GIF/VIFs viktigaste spelare i höst med sina sju mål och tre assists.

Michael Johansson (GIF/VIF) Håller alltid hög jämn nivå. Rutinerad spelare som gillar att göra livet surt för motståndarnas backar. Stark i mottagningar och på att hålla i bollen. En straffområdesexpert. Sju mål och tre assists i serien.

BK Walldia är sexans största positiva överraskning för mig. Jag visste innan säsongen att det finns mycket talang i laget, jag trodde dock att man skulle falla på att man inte var stabila nog. BKW har dock bevisat motsatsen och har under hela serien varit ett lag som funnits med i den absoluta toppen. Talanger vimlar det av, spelare som Nderim Peci, Visar Demaj, Kenan Rahmadani, Kastriot Svarca och Arlind Halimi har samtliga en väldigt hög högstanivå och när de presterar på den eller i närheten av den är de riktigt bra. Emellanåt är det dock för långt mellan gångerna och samtliga måste bli jämnare i sin prestation. Hade Nderim kommit upp i närheten av den nivån han höll i våras nu i höst så hade han varit en kandidat till en plats i förstaelvan.

Jonas Nilsson (BKW) Har mycket med ovannämnda stabilitet att göra. Har spelat mittback nästan hela säsongen och har i år valt att spela lite enklare än vad han brukar göra (även om det smyger in någon tvåfotare ibland då och då där bak också). Fysiskt stark spelare med fin teknik. Fem mål i serien som mittback är helt okej.

Magnus Johnsson (BKW) Det rutinerade energiknippet kompletterar Jonte bra längst bak. Kliver ofta fram och vinner bollarna, är stark i kroppen och en duktig huvudspelare.

Patrik Åkesson (BKW) Lagets nyttigaste spelare. Vann precis som 2007 lagets interna poängliga. Lever numera mycket på sin spelförståelse, även om det visst kommer en raid då och då. Har varit mycket viktig som bollhållare längst fram i BKWs kortväxta offensiva uppställning. Sex mål och lika många assist i serien.

Manfred Walldén (BKW) En av kommunens större talanger. Har mycket stor potential, måste bara fokusera på rätt saker. Snabb, svårfångad spelare med bra balans och teknik.

Ekrem Bekteshi (BKW) En spelare som alltid presterar på en jämn och bra nivå. En riktig snidare med mycket bra högerfot som det finns både känsla och kraft i. Frisparksspecialist. Har fått mycket beröm även från motståndarhåll, det verkar vara många som hade velat se Ekrem i just sitt lag.

Skogaby BK har totalt sätt gjort en ganska svag säsong. Man trillade ner från femman och både jag och föreningen själva hade nog tänkt sig en plats bland topp fem i alla fall. Nu blev man sjua och det kan knappast vara godkänt. Man har haft problem med att man väldigt sällan har kunnat ställa upp med bästa laget. Dessutom försökte den nye tränaren föra in ett 4-3-3-system som inte alls fungerade. Man fick en väldigt tung start på serien och låg ett tag sist, man hämtade sig aldrig riktigt efter det.

Håkan Johansson (SBK) Mannen är ett unikum. Den 46-årige målvakten har i år på nytt gjort en av sina bättre säsonger, väldigt jämn nivå med få dippar. Den minst sagt rutinerade spelaren har i år stått samtliga matcher i SBKs A OCH B-lag, förutom en match i Klass 3 då han var sjuk. Dessutom har Cralle räddat samtliga sex straffar han fått emot sig under säsongen, alla sex straffar har alltså varit på mål. Det måste vara något slags rekord. Att Cralle är något av en straffspecialist visste jag, men detta...

Olle Günther Hansen (SBK) 20-åringen har genomgående varit SBKs bästa spelare under säsongen. Snabb och stark spelare med tung vänsterslägga. Hade varit ännu bättre om han inte varit så glad för att tacklas, vilket renderar honom onödigt många varningar. Har imponerat på flera motståndare i årets serie. Sju mål i serien.

Ysby BK gjorde en riktigt stark vår och en betydligt sämre höst. Jag placerade laget som jumbo i min tippning inför seriestarten. Man slutade på en åttonde plats. Jag tycker att laget totalt sätt gjort en godkänd insats. Det var härligt att se dem, åtminstone i våras, då man verkligen var ett lag där alla kämpade för varandra, utnyttjade sin kapacitet på bästa sätt och spelade efter sina resurser. Mikael Dahlgren och Niklas Nilsson är alltid stabila i YBK, jag kommer dock att nämna två andra spelare från laget.

Dennis Ljungberg (YBK) 16-åringen har gjort en bra säsong och utvecklats mycket under året. Stor, stark och snabb forward som alltid gör ett bra jobb. Oerhört tung spelare att möta för motståndarförsvaren.

Viktor Svensson (YBK) 16-åringen är en väldigt allround spelare som haft en fin utveckling under säsongen. Snabb spelare med bra spelförståelse.

Våxtorps BoIS var ifjol med och kämpade på den övre halvan av serien och man ledde till och med sexan ett tag. I år har man i princip haft samma lag, men trots att serien totalt sätt varit lite svagare så har man ändå funnits längst ned under i princip hela säsongen. Man lyckades dock ta sig förbi HIS mot slutet och slutade alltså nia i serien. Knappast godkänt.

Jesper Mårtensson (VBoIS) Fysiskt stark försvarare som har haft ett tufft jobb som mittback under året i det svaga laget. Har gjort sin bästa säsong hittills som senior.

Anders Gustavsson (VBoIS) Är en klasspelare på den här nivån. Har varit för ensam framåt i BoIS i år. Sju mål i serien.

Hasslövs IS hade som mål att först och främst ta fler poäng än förra året och för det andra att inte bli sist i serien. Fler poäng än förra året tog man med råge. Sistaplatsen var länge vigd åt BoIS, en svagare höst än vår för HIS del gjorde dock att laget blev jumbo i år igen. Trots allt ett fall framåt för HIS i år och man kan se framåt med tillförsikt mot en ännu trevligare säsong nästa år. Fredrik Gustavsson har som vanligt varit lagets främsta målskytt med sina sju kassar och Carlos Fragoso har gjort några otroliga matcher i mål, som helhet tycker jag dock att det blir lite för mycket pajaserier från den sistnämndes sida.

Marcus Hedström (HIS) Den 19-årige försvarsgeneralen i HIS har gjort det väldigt bra under hela säsongen. Snabb, brytningssäker och duktig i positionsspelet.

Emil Hermansson (HIS) 19-åringen är väldigt mogen i sitt spel och har styrt HIS offensiv från sin mittfältsposition under året. Mycket fin blick för spelet.

Fler spelare än någonsin är omnämnda. Det hänger självklart ihop med att många lag gjort en bra säsong. Håller du med mig i mina uttagningar? Gå in och ta ut ditt eget Laholmslag på kommentarer.

//P.


Kommentarer
Postat av: Hans

Ett imponerande gediget arbete Plogen! Var stolt över dig själv och tack för läsning i unik klass!

2009-10-14 @ 17:41:24
Postat av: Packi

Underbar läsning.

2009-10-14 @ 18:07:59
Postat av: Pålle

Härlig läsning, toppen Plogen!

2009-10-14 @ 18:56:49
Postat av: Pelle P

Hade det funnits kvar så kunde du ställt upp i 10 000 kronors frågan i ämnet Sydhalländska Fotbollspelare,

man bara väntar på att du ska nämna vad varje spelare har för skonummer också....imponerande Plogen, och tack för samarbetet hittills i år.

2009-10-14 @ 22:57:25
Postat av: Petter Johansson

Tackar så mycket! Vi synes nästa säsong i femman!

2009-10-14 @ 22:58:59
Postat av: Anonym

Fantastiskt! Underbar läsning! Keep it up!

2009-10-14 @ 23:29:03
Postat av: Nebo-kungen

De e helt makalöst vilken tid å energi du lägger ner P men de e helt underbart för oss fotbollsälskare å en riktig snyting till LT.........

2009-10-15 @ 06:29:13
Postat av: Tonne

Haha Imponerande, sänd kopia till Stellan Sturesson...

2009-10-15 @ 07:53:56
Postat av: opartisk fotbollsälskare

Peter Björnsson RGIFRobert Cerwinski - Johan Svensson - Petter Johansson - HelsstenJonatam Jakobsson - Ola Jönsson - Peter Karlsson - Mats LindströmHenrik Olsson - Jonathan PetterssonVad tycker du om detta ? Här får fler spela på sina mer naturliga positioner plus att det är ett mer slagkraftigt lag med mer stabilitet.

2009-10-15 @ 09:08:11
Postat av: P

Tack för allt beröm. Detta inlägg har av förståeliga skäl tagit sin tid. Men nu finns inga större projekt förrän det är dags för Vintercupen.Laget ovan hade troligen slagit mitt. Men det laget hade jag aldrig kunnat ta ut. Björnsson spelade bara halva säsongen och Ola, Jonte, Jonte och Peter har defenitivt bättre säsonger både bakom sig och framför sig än den de gjorde i år.

2009-10-15 @ 13:51:45
Postat av: Marcus (KIK)

Imponerande arbete du har lagt ner på det här.

Väldigt roligt att höra positiva kommentarer om en själv.

Kul att ni klarade kontraktet till div 5, ser fram emot att möta er även nästa år...

2009-10-15 @ 14:47:15
Postat av: Mattias

Laget ovan ser intresant ut ett byte är dock helt klart att Markus Hultin skulle in istället för Petter Johansson, skiljer flera klasser på dem fotbollsmässigt! Det är tack vara Hultin som Petter klarar av att spela på den plats han gör. Annars tror jag att det är ett lag som skulle kunna mäta sig med LFK.

2009-10-15 @ 15:33:28
Postat av: Anonym

Kan hålla med dig mattias om det med Hultin men tror att Johan svensson och petter skulle funka skit bra då petter har snabbheten och Johan rutin och lugnet.

2009-10-15 @ 17:02:47
Postat av: Kalle

Laget ovan är bra. Men Plogens är mer intressant eftersom det är baserat på spelarnas prestationer under säsongen och inte på vad dom har för gamla meriter eller hur bra fotbollsspelare dom är totalt sätt.

2009-10-15 @ 18:33:08
Postat av: opartisk fotbollsälskare

Tycker att det lag som jag presenterat visar på de spelare slom varit mycket tongivande i sina respektive lag.

2009-10-15 @ 20:08:56
Postat av: Örnia

Tack för i år!

Ett otroligt bra jobb, och vi hoppas du fortsätter.

"Synd" att vi lirar i Halmstad, då vi inte får vara med i omnämningarnas centrum =)

2009-10-15 @ 23:27:33
Postat av: P

Bäst i IS Örnia: Christian Gustavsson. Duktig på att hålla i och täcka boll, stark i huvudspeletet, det finns alltid en tanke bakom det han gör på plan. 18 mål i serien.Bäst i Sperlingsholms IF: Daniel Brorsson. Explosiv spelare med bra teknik. Är duktig på att hitta löpvägar på små ytor. 25 mål i serien.Bäst i Simlångsdalens IF: Caspar Swederman. Allround, snabb spelare med stor motor. 8 mål i serien.

2009-10-16 @ 00:20:29
Postat av: Micke J

Bra plogen, alltid lika roligt att läsa set du skriver, tyvärr har jag inte lika bra koll på alla numera. Men det är ändå intressant att läsa dig varje vecka.

Har ni någon kung fotboll i Lilla Tjärby i år?

2009-10-16 @ 07:52:56
Postat av: P

Japp, vi kör Kung fotboll. Onsdagar kl 18:30. Vi har spelat två pass, tre pass kvar (om vädret tillåter). Matte och Pidda var nere sist och Gummi och Jonna e ju alltid med. Jag menar, så slipper du va äldst om du dyker upp. Välkommen.

2009-10-16 @ 13:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0