BKW förlorade

Kval till femman:

IFK Varberg-BKW 1-0 (0-0)

Tung förlust för BKW! Man spelade inte bra, men var trots det bättre rent spelmässigt än sina motståndare. Varberg var dock farliga när de stack upp, medan BKW hade förtvivlat svårt att skapa målchanser. Varberg spelade med 10 man i över 20 minuter sedan man fått en spelare utvisad. BKW forcerade mot slutet och det var först då man började skapa chanser, man lyckades dock aldrig få in bollen. Resultatet i den andra matchen gick BKWs väg då Valinge slog Vessigebro med 3-0 (hur gick det till?). Man har allt i egna händer inför den sista matchen som är mot just Vessigebro. BKW kommer att ha fördel i den matchen i form av hemmaplan då man tagit fler poäng än den enda Vessige tagit.

Den efterföljande straffläggningen vann BKW sedan Visar Demaj, Robert Andersson, Magnus Johnsson, Kenan Ramadani och Jonas Nilsson gjort mål. Henrik Olsson räddade en Varbergsstraff. Olsson stod också för matchens prestation då han gjorde en enastående reflexräddning på ett Varbergavslut nära mål. Stor fotbollskonst!

//P.

PS. Rubriken skulle varit Plogen på plats på Påskbergsvallen. Smaka på den alliterationen. Den fick tyvärr inte plats. Får se om jag skriver mer om matchen senare. Hinner inte just nu. DS.

Kommentarer
Postat av: Plogen supporter.

"Rubriken skulle varit Plogen på plats på Påskbergsvallen"Laholmstidnings rubrik skulle varit "vi var inte där"Plogen har en reporter,sig själv.

Laholmstidning?

2009-10-19 @ 11:30:46
Postat av: Peter Walldén

Kommer att bli spännande att stå vid sidan och titta på söndag . Men tänk om vårat WALLEVI är för BLÖTT . Då får vi spela föreningens viktigaste match på år och dar på borta plan . Känns inte riktigt rättvist .

2009-10-19 @ 23:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0