Resultat söndag

Örnia-SIF 2-1 (0-0)
Målskytt SIF: Toni Kamberi

Viktigt för ISÖ, de visar att de vill haka på i toppen. BKW och GIF/VIF jublar säkerligen åt resultatet. För seriens skull var resultatet bra och roligt. Det tightar till det hela och gör det mer spännande. Matchen var jämn, ISÖ var det något bättre laget för dagen och vann därför kampen. Halmstadlaget spelade något mer defensivt än vad man tidigare gjort och det visade sig vara lyckat mot serieledarna.

Postat av: Hans

Domaren dök upp halvtimmen sent, SIF saknade en handfull tongivande spelare, det var varmt... Finns hur många bortförklaringar som helst! :) Men visst, ISÖ vann!

2009-06-01 @ 07:36:40
Postat av: Linkan

Att domaren inte dök upp och att det var varmt, var ju något som drabbade båda lagen, och inte bara SIF. Örnia ställde upp med en startelva utan två spelare som brukar vara med och en av avbytarna kom aldrig in i spel, p.g.a sjukdom. Så det känns som att förutsättningarna ändå var väldigt lika för båda lagen.

Det var två väldigt bra lag på planen, och det var en riktigt spännande match som avgjordes med bara minuter kvar. 0-0 i halvlek och 1-1 fram till 82:a minuten.

2009-06-01 @ 09:32:00
Postat av: Anders W/SIF

Jag kommenterade allmänna förutsättningar för båda lagen, plus SIF:s egna. Örnias spelartrupp kan jag inte. Hemmalagets seger är som sagt rättvis, sett över hela matchen!

2009-06-01 @ 10:26:08
Postat av: Arton BKW

Saknar ni bredd på truppen.Hans

2009-06-01 @ 11:28:20
Postat av: "geniet"

Haha, den var bra Arton!

Hans brukar alltid vara lite "kaxig" när det gäller SIF och om jag inte minns fel så har SIF själva sagt att dem har en bred trupp, nu är dem lite oförskämda mot dem spelare som spelade och förlorade, dååååliiiigt!

2009-06-01 @ 15:39:57

Om "geniet"? läser mitt tidigare inlägg så förstår t o m du att vi inte lägger någon skugga på

någon av våra spelare.

2009-06-01 @ 18:20:27
Postat av: P

Skottorp har mycket bra bredd, det har de visat genom flera vinster och bra spel i Klass 2. Mot LTIK i måndagens match förlorade man med 1-0 efter en jämn kamp. LTIK hade ett bra lag då varken Fredrik Wersch eller Richard Frankland spelade i A-laget sist och då Håkan Karlsson inte är med i kommande A-match spelade samtliga de här, annars givna A-lagsspelarna, i B-laget mot Skottorp. Då krävdes det ändå att LTIKs målvakt Morgan Johnsson tog en straff och ett friläge för att LTIK skulle klara av att vinna mot ett rent Skottorp B.

Ingen skugga ska falla över ersättarna i Skottorp i matchen mot Örnia. Men Daniel Bergman och Marcus Hultin ersätter man inte bara så där. Det är ju ändå två av sexans bättre spelare.

2009-06-01 @ 23:05:59

Antar att ni vet det men kan poängteras: Mina åsikter och meningar är inga officiella ifrån SIF. Om nu någon skulle tro det! Hade själv inte möjlighet att närvaro på matchen och mitt inledande inlägg i denna bloggpost var lätt ironisk (därav smileyn). Alla spelare i SIF är bra spelare. È Basta!