Inför helgen

Fredag:

Trean:

Tvååkers IF-LFK kl 19:00, Övrevi

Tvååker är ett stabilt lag som bara förlorat en match så här långt in i serien. Man har dock även spelat två oavgjorda matcher och tillhör därför inte toppen. LFK får som vanligt kasta om i laget, nytt mittbackspar blir Henrik Nilsson/Emil Axelsson. Andreas Martinsson är åter i startelvan, men får spela på vänsterkanten då unge Anton Tideman varit duktig som vänsterback. Jag hade placerat Martinsson som mittback. Dennis Nilsson är fortsatt utanför startelvan. Han missade en match och då vann laget, innan det var han kanske bäste LFKare och efter den enda vinsten har det gått knackigt för LFK igen. In med Dennis från start. 

Femman:

RGIF-Vapnö IF kl 19:00, Björkvallen

Bottenmöte i femman och viktiga poäng står på spel. RGIF är ett bättre lag än Vapnö, men man släpper in enkla mål och gör inte mål på sina chanser, trots att man skapar ganska mycket och stundtals spelar bra. Jag tror trots allt på RGIF-vinst.

Torup/Rydö FF-KIK kl 19:00, Torulund

Toru/Rydö tar vid vinst åter över serieledningen från KHFF. Tuff match för KIK, men inte omöjlig. Alla kan slå alla i femman och KIK har chans till poäng om de sköter sina kort rätt.

Sexan:

BKW-HIS kl 19:00, Wallevi

Jag tror ganska mycket på BKW i denna match. Man har fördel av sin stora hemmabana och kan troligen springa ifrån HIS. HIS har dock överaskat förr, hoppas att man får tillbaka de spelare som saknades i förra omgången.

GIF/VIF-SBK kl 19:00, Veinge IP

Mitt favoritderby! Att SBK ligger i botten och GIF/VIF i toppen spelar inte så stor roll i denna match. Det vackra spelet brukar inte stå i centrum. Jag ser fram emot mittfältskampen mellan GIF/VIFs Björn Olsson och Robin Hansen mot SBKs Kim Håkansson och Kristian Johansson.

Denna match är mitt givna val ikväll.

Simlångsdalens IF-VBoIS kl 19:00, Simlångsdalens IP

Dalen har varit en besvikelse så här långt och BoIS går trögt. Delar lagen kanske på poängen?

Lördag:

Sexan:

YBK-Sperlingsholms IF kl 13:00, Munkavallen

Sperling spelade upp sig till förra omgången mot Örnia och man gav verkligen de gröna en rejäl match om poängen. Jag tippar på en jämn kamp där tillfälligheter kommer att avgöra.

Söndag:

Sexan:

IS Örnia-SIF kl 13:00, Alevallen

Vinner SIF mot Örnia vågar jag lova att SIF säkrat i alla fall en kvalplats uppåt då Örnia kommer att ha hela tio poäng upp till SIF i i toppen och det är för mycket för att de ska kunna gå ikapp i denna tio-lagsserie. Matchen är därför mycket viktig för båda lagen, men framförallt för Örnia.

//P.

Kommentarer
Postat av: Biljetter Sverige-Danmark

Ett tips till er som inte fått tag på biljetter till Sverige-Danmark 6e juni :tjanster/olankadeprodukter/sef305landslag.product" rel="nofollow">www.telia.se/privat/katalog/VisaProdukt.do?productRef=/privat/produktertjanster/olankadeprodukter/sef305landslag.productFick mail om detta idag, man får två biljetter när man köper en billig mobil där.2009-05-29 @ 16:02:22
Postat av: Ysby

Skottorp förlorade med 2-1 över Örnia, betyder att serien lever i högsta grad!

2009-05-31 @ 18:53:45
Postat av: Anders W/SIF

En ganska jämn match som präglades av försening(uttagen domare kom inte) värme, och en hård plan där passningsspelet blev lidande. Totalt sett var Örnia det lite bättre laget även om SIF efter kvitteringen skapade lite tryck. SIF hade 3-4 nyckelspelare borta denna match, men det visar att med starka ersättare går det att göra bra matcher ändå. Serien kommer att bli spännande och intressant, laget i topp kommer att växla ett antal gånger innan vi gör bokslut i början av Oktober, det är ju det som är kryddan och livsnerven i lokalfotbollen.

2009-05-31 @ 20:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0