Träningsmatcher

Lördag:

GIF/VIF-SBK kl 09:00, grusplanen, Veinge

GIF/VIFs prelimenära startelva:

Joakim Liljedahl,
Oscar Gustafsson, Johan Svensson, Alexander Johansson, Petter Svensson,
Johan Stråhle, Robin Hansen, Timmy Johansson, Kewin Hansen,
Robin Möller, Mikael Johansson

Andreas Hansen, Oliwer Hansen, Thomas Filipsson, Edvin Fagerholm och Robin Persson

Detta lag är bra och kan slå vilket lag i sexan som helst bekvämt, laget är dock för ungt enligt min mening, det kommer inte att kunna hålla den jämnhet över en hel säsong som krävs för att vinna en serie. För att få in den jämnheten behöver man få in Magnus Ekman, Björn Olsson och/eller Jens Axeldahl. Det troliga är dock att i varje fall två av tre kommer att dyka upp i laget till seriepremiären. Mikael Johanssons start är tydligen den mest tveksamma och utan honom blir laget ännu yngre. Duktige högerbacken Ola Andersson saknas mot SBK då han är i Thailand. I övrigt ser man ut att vara ordinarie. Man har dock både Johan Lindholm och Hampus Nilsson i bakfickan, två stycken mycket kompetenta lirare på den här nivån, men de tränar inte särskilt ofta. Petter Svensson och Timmy Johansson är tillbaka i GIF/VIF på allvar efter halvhjärtade fjolårssäsonger och de tillför inte bara bredd till truppen utan även spetskompetens med de kvalitéer de besitter. Kul att fyra bröder Hansen finns med redan i första matchen, hade varit skoj att få se dem spela tillsammans allihop.

SBK vann bekvämt mot Dalen i söndags, men har de något att sätta emot seriefavoriterna GIF/VIF? Jag tror det, det brukar bli jämnt. Det här är sydhallands hetaste derby!

Sinnessjukt med matchstart kl 09:00. Spelarna får gå upp kl sex på morgonen för att komma väl förberedda till matchen. Flera spelare tycker att det är jobbigt med match kl 11:00 då kroppen inte är igång rejält så tidigt på dagen. För min del passar det dock utmärkt med match kl nio mellan GIF/VIF och SBK. Det innebär nämligen att jag hinner se nästan hela mötet innan LTIK samlas för match mot RGIF. Perfekt!

Hyltebruk IF-LFK kl 10:00, Örnavallens konstgräs, Hyltebruk

Denna helg blir LFK favoriter då de möter ett Elitfyralag.

RGIF-LTIK kl 12:00, Björkvallens grusplan, Ränneslöv

RGIF ställer upp med följande lag i årets första träningsmatch:

Tony Andersson,
Sonny Nilsson, Jens Strömberg, Daniel Paulisson, Daniel Hellsten,
Erik Lindström, Mikael Fransson, Stefan Rådlund, Mats Lindström,
Johan Bergman, Piere Nilsson

Andreas Randevik, Patrik Strömberg, Jack Ekenberg

Följande spelare finns ej tillgängliga i RGIF i mötet med LTIK: Anders Nilsson och Jacek Miller är i fjällen, Henrik Olsson är sjuk, Fredrik och Magnus Nilsson is recovering efter innebandysäsongen, Andreas Thedeby har inte börjat träna än, inte säkert att han gör det alls, inte heller Markus Kjellsson finns med. Trots detta ställer RGIF upp också med ett B-lag mot LTIK, genom ett par dubbleringar löste man det och det är vi glada för då vi den här helgen har gott om folk. 

KHFF-Harlinge IK kl 13:00, grusplanen, Kornhult

KHFFs prelimenära startuppställning:

Henric Johansson,
Henrik Sunesson, Martin Nilsson, Kristian Åkesson, Kim Dahlman,
Nijazi Behrami, Ola Jönsson, Jonatan Jacobsson,
Mikael Ahlm, Mattias Nätterqvist, Ulrik Persson

Calle Bengtsson, Niclas Stridh, Conni Jensen

Fem av nyförvärven testas, intressant. Startelvan är egentligen oitressant då man kommer att rulla mycket i laget, de flesta spelarna kommer att få ungefär lika mycket speltid. Johan Nilsson, Christian Karlsson, Roy Karlsson, Henrik Fridberg och Simon Nilsson finns inte med mot Harplinge.

Össjö IS-YBK kl 15:00, grusplanen, Munka Ljungby

De som tränat mest och de som hört av sig om de inte dyker upp och tränar är de som deltar i YBKs första träningsmatch. Följande 17-mannatrupp är uttagen till mötet med det skånska div sju-laget Össjö IS: Blerim Rrahmani, Mikael Dahlgren, Viktor Svensson, Tobias Johansson, Robin Henriksen, Azem Peci, Viktor Svensson, Robin Einarsson, Shpetim Hajrullahi, Mirzet Sehmehmedovic, Jesper Banck, Edin Mehmedovic, Andreas Felix, Filiph Banck, Visar Demaj, Anton Benson, Martin Månsson.

Söndag:

BKW-KIK kl 14:00, Björkvallens grusplan, Ränneslöv

BKW kan ställa upp med ett något starkare lag denna helg jämfört med förra. BKWs hårdhandskar resulterade i mer ordning och reda från klubbens spelares sida. Förhoppningsvis kan man bjuda KIK på en match.

//P.

Kommentarer
Postat av: Oscar

Andreas Felix

2009-03-06 @ 13:01:31
Postat av: Joe Strummer

Walldia är Laholms Millwall.

2009-03-06 @ 19:18:00
Postat av: Jonas

Örnia-Vapnö söndrums Ip 11.00 imorgon

2009-03-06 @ 22:13:15
Postat av: Mr. G

"Erik Lindström, Mikael Fransson, Stefan Rådlund, Erik Lindström"Att Erik Lindström är duktigt visste jag ju, men att han klarar att spela på båda kanterna SAMTIDIGT är helt otroligt! Synd att brorsan Mats ska behöva bli petad bara för det...

2009-03-06 @ 22:26:20
Postat av: P

Vet inte alls vad det är du skriver om G... Hehehehe!

2009-03-07 @ 00:25:37
Postat av: jonas

is örnia-vapnö 2-1 (1-0)mycket stabilt spel av örnia som fortsätter visa prov på stora kvalitéter. vapnö var inte med i matchen, och såg inte alls imponerande ut. segersiffrorna borde varit större./jonas

2009-03-07 @ 15:11:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0