Resultat

Lördag:

GIF/VIF-SBK 2-1 (0-1)
Målskyttar GIF/VIF: Mikael Johansson, Edwin Fagerholm
Målskytt SBK: Håkan Gustavsson

GIF/VIFs lag:

Joakim Liljedahl,
Oscar Gustafsson, Johan Svensson, Petter Svensson, Alexander Johansson,
Johan Stråhle, Robin Hansen, Timmy Johansson, Thomas Filipsson,
Robin Möller, Mikael Johansson

Andreas Hansen, Oliwer Hansen, Kevin Hansen, Edwin Fagerholm, Robin Persson

Efter en stund gick GIF/VIF över till att spela 4-3-3 och då flyttades Micke ned till mitten tillsammans med Robin och Timmy, medan Thomas och Stråhle tog flankerna på varsin sida om Möller framåt. I paus byttes samtliga avbytare in.

Jag såg lite mer än en timme. Håkan Gustavsson gav SBK ledningen tidigt i matchen genom en lobb med högerfoten (!). Jag tycker dock att GIF/VIF har det mesta av spelet matchen igenom (av det jag såg) och bollen är oftast på SBKs planhalva. 1-1 gjorde Micke Johansson sedan han väldigt elegant blivit framspelad av Oscar Gustafsson som gjort ett upplopp längs högerkanten. 2-1 kom kort därefter genom mycket duktige Edwin Fagerholm som från distans fick till ett lurigt skott.

I andra halvlek spelade fyra bröder Hansen tillsammans i GIF/VIF.

Hylte-LFK 1-1 (0-0)
Målskytt LFK: David Pinot

Siffrorna imponerar inte. Det gjorde tydligen inte LFK heller. I en sådan här match ska man vara bättre, under matchen mot Hylte krånglade man ofta till det alldeles för mycket. Faktum är att LFK får vara nöjda med resultatet, Målis var bäst på plan och räddade ett flertal klara målchanser.

RGIF-LTIK 6-2 (3-2)
Målskyttar RGIF: Piere Nilsson 2, Sonny Nilsson 2, Johan Bergman, Stefan Rådlund

Målskyttar LTIK: Henrik Olsson, självmål

RGIF börjar bra tycker jag, men man blottar sig bakåt och tidigt har LTIKs Miridon Berisha en boll i ribban. Ränneslövarna har flera med känsliga fötter och gång på gång läggs mackor in på löpande kantspringare och forwards, LTIK lyckas dock freda sig inledningsvis. LTIK gör 1-0 efter en bjudning av en av RGIFs försvarare. Henrik Olsson blir helt frispelad av hemmabacken och han lägger behärskat in bollen bakom Tony Andersson i RGIF-kassen. 1-1 gör RGIFs Piere Nilsson (kommer dock inte ihåg hur, det var för många RGIF-mål att hålla reda på). LTIK tar åter ledningen, nu på en ännu större bjudning av RGIF-försvaret. En hemåtpass letade sig in i mål förbi hemma-keepern som var på väg ut och stod på fel fot då passningen kom. LTIK har också 3-1 inne i mål, Henrik Olsson blir dock mycket tveksamt avblåst för offside. RGIF tillåts göra både 2-2 och 3-2 innan halvleken är slut. LTIKarna är med hyfsat spelmässigt under den första delen av matchen, men RGIFarna känns lite hetare och mer alerta, samtidigt som LTIKs försvar inte är på tårna i boxen.

Andra halvlek tillhör i princip RGIF totalt. LTIKs mittback Håkan Karlsson blir tidigt och ganska billigt målchansutvisad och efter det klarade man inte av att stå emot RGIF-trycket. Den andra delen av matchen vinner RGIF med 3-0 och man är bättre på det mesta. Lite oroväckande att LTIK släpper in hela sex mål, under fjolårssäsongen hade man inga ras och släppte max in tre bollar. RGIF är ett något bättre lag än LTIK och då måste samtliga elva på plan göra jobbet fullt ut om det ska fungera, försvarsarbetet måste göras från forwards till målvakt. På tal om målvakt, Morgan Johnson var LTIKs bästa spelare, han stod även B-matchen, där hade LTIK ännu mindre chans och förlorade med klara 5-0, Johnsson var den som räddade bortalaget från ännu mer förnedrande siffror i båda matcherna. Bäst i RGIF tycker jag att Piere Nilsson är, mycket duktig fotbollsspelare som RGIF kommer att ha stor glädje av under säsongen. 

I Mats Johanssons frånvaro hade Fredrik Jacobsson huvudansvaret för LTIK under lördagen. Någon i B-laget sade efter matchen: -Det var ingen imponerande start på tränarkarriären Gummi. Den på flera plan rutinerade andretränarens replik var blixtsnabb. -Nä, men sen kan jag inte trolla heller.

RGIF var helt enkelt för bra den här gången, jag accepterar en förlust mot ett bättre lag. Men att släppa in sex bollar känns inte bra. Sju bollar hade varit pinsamt och förnedring. Ungefär exakt där går gränsen enligt mig.

KHFF-Harplinge 1-1 (1-0)
Målskytt KHFF: Mikael Ahlm

Össjö-YBK 1-0 (0-0)

Se kommentarer.

Söndag:

BKW-KIK 1-2 (1-1)
Målskytt BKW: Kastriot Svarca
Målskytt KIK: Jonathan Pettersson, Markus Åkesson

Regnigt och gyttjigt, ganska svåra förhållanden att spela fotboll i således. BKW tog en tidig ledning, KIK kvitterade mot slutet av första och tog sedan ledningen i mitten av andra. Det var ganska mycket kamp och relativt jämnt, KIK kändes lite stabilare rakt över men man led av att sakna kreative Kalle Svensson på mitten. BKW rullade stundtals bra men man hade svårt att skapa de där riktigt heta målchanserna. BKWs Nderim Peci var den spelare som utmärkte sig över mängden under matchen på Björkvallen, härlig teknik och bra speed.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Össjö-YBK 1-0 (0-0)



Ysby var det klart bättre laget i första halvlek, men tyvärr löpte man minst 20 gånger i offside. Och sedan gjorde man tyvärr inte mål på dem chanserna man hade. Össjö hade inte mycket på mål och Blerim som stog för dagen hade det ganska lugnt förutom vid en hörna då också Össjö gjorde sitt mål.

2009-03-07 @ 19:01:46
Postat av: Anonym

micke alm gjorde målet

2009-03-08 @ 01:06:03
Postat av: ..

KIKs mål: Jonathan Pettersson och marcus åkesson

2009-03-08 @ 16:36:39
Postat av: Hans

Den som har bild/bilder på Skogabys träläktare får hemskt gärna maila dom/den till [email protected]!



Hans

2009-03-08 @ 21:25:39
URL: http://mtyngre.blogg.se/
Postat av: P

Hans, läktaren består till största del av järn. Klicka in på SBKs hemsida som är länkad från bloggen. Där finns en vacker bild redan på förstasidan. Skriv i gästboken eller mejla någon i klubben angående bilder.

2009-03-09 @ 00:11:21
Postat av: Hans

Morrn morrn P,



Jo sett den på hemsidan! Ska göra som du säger och skriva en rad i deras gästbok! Ha en bra dag!/ Hans

2009-03-09 @ 07:39:38
Postat av: Anonym

P,



Du har mail på [email protected]!



Hans

2009-03-09 @ 18:44:13
Postat av: anders

sportblogg http://swebet.se/ReadBlog.php?MemberID=11&BlogID=28

2009-03-10 @ 17:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0