Inför helgen

Lördag:

YBK-Skånes Fagerhult IF kl 11:00, Munkavallen, Ysby

YBKs spelare är förmodligen taggade till max efter förnedringen sist och mot division sju-gänget SFIF ska man väl ha en chans?

SBK-HIS kl 11:00, Skogaby IP

HIS kommer stärkta av vinsten mot IF Centern till mötet med SBK. HIS har förstärkt under vintern med några spelare från Båstads GIF och Simlångsdalen, fler är dessutom på ingång. Spelaren som hängde två baljor mot IF Centern kommer från Litauen, trots det Brasilianskt-klingande namnet Edmundas. Han har mycket fin teknik och ett riktigt bra skott. Från HIS-håll har det sagts att det är löjligt att en spelare av den kalibern ska lira så lågt som division sex i år. Stabila SBK blir väl trots allt favoriter. Eller?

RGIF-GIF/VIF kl 11:00, Björkvallen, Ränneslöv

RGIF är i stort sätt ordinarie, bara Andreas Randevik saknas. I GIF/VIF finns inte Timmy Johansson och lagkaptenen Robin Hansen med, men väl Björn Olsson och Jens Axeldahl. RGIF blir favoriter och är ju tippade som ett topplag i femman i år, men man väntar sig en mycket svår match mot GIF/VIF som förväntas ligga med i den yttersta toppen av sexan.

LFK B-LTIK kl 13:00, Laholms gamla IP

Både LFK och LTIK saknar mycket folk. LFK har fortsatt mycket skador och dessutom spelar man med A-laget på söndagen och man tvingas därför undvara spelare. Kim Einarsson gör troligen årsdebut i LFK. I LTIK byts hela sex man ut från truppen mot BKW och målvaktsfrågan är i skrivande stund inte löst. Väldigt oförutsägbar match...

Speciellt för Jonas Nilsson att vakta målet i "fel" kasse mot den förening han själv tillhört i 29 år. Simon Vedin slipper att möta sina kamrater i LTIK pga spel med A-laget på söndagen och det är han tacksam över.

VBoIS-KIK kl 13:00, Våxtorps IP

Jag vill veta var BoIS står i år!

Söndag:

LFK-Rydaholms GoIF kl 14:00, Laholms gamla IP

LFK möter ett lag från den östra trean och möjligen kan man få en fingervisning om hur man ligger till mot ett lag i samma division.

SIF matchar försiktigt och har inte match förrän nästa helg då man åker på träningsläger. Räcker verkligen den minimala matchning SIF får inför serien till för att de ska komma väl förberedda?  KHFF är på träningsläger i Danmark och BKW som skulle varit på träningsläger håller fritt i helgen och slickar såren efter matchen mot LTIK. Föreningarnas B-lag möts under söndagen.

//P.


Kommentarer
Postat av: simon

våxtorp möter knäred i våxtorp.

Match start:13:00

2009-03-27 @ 16:39:04
Postat av: Anonym

Vbois-Kik

start.13:00

I våxtorp

2009-03-27 @ 16:41:41
URL: http://Trackback
Postat av: Jim

Tack Johan för de, till viss del, fina orden på SIFs hemsida..

Jag ville bara säga att SIFs matchande räcker länge. Sällan har Skottorp haft en så bred trupp och en så bra startelva som de har i år. Pelle och David har bra koll på sina spelare. Tyvärr har resultaten kanske visat på det motsatta, men när väl serien drar igång så har jag svårt att se något lag i div 6 slå Skottorp! Ser fram emot när du tippar utgången av sexan. Besviken om inte Skottorp ligger högst upp då!

2009-03-27 @ 18:27:54
Postat av: P

Befriande att du tar på dej pressen det innebär att vara favoriter. Men jag håller med dej, SIF kommer att vara där uppe. Ska bara kolla utgången i ett par träningsmatcher till så kommer tipset sen.

2009-03-27 @ 18:42:47
Postat av: Hans

Låter lugnande Jim. Dock är bästa träningen, enligt mig å många; match. En bra trupp är bra, men den måste vara samspelt, vilket man blir genom matchspel. Men vad är svaret på frågan? Varför har SIF lirat så få?

2009-03-27 @ 21:01:04
Postat av: YBK

Ysby - skånes fagerhult 1-0 (0-0)

Mål av OlaBästa matchen hittils, alla var taggade till max och veteranen Håkan i målet bidrog med så jävla mycket!

2009-03-28 @ 13:10:05
Postat av: YBK

Tufft spel var det också, 3 röda kort, 2 st var grova. YBK fick en utvsining.

2009-03-28 @ 13:14:11
Postat av: Anonym

SBK-HIS 5-0

Målskyttar: Johan Agnvall 2, Markus Bengtsson, Håkan Gustafsson, Peter (nyförvärv från Hasslöv).

2009-03-28 @ 15:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0