Resultat torsdag

Femman:

Lidhult-KHFF 4-2 (3-0)
Målskyttar KHFF: Henrik Fridberg, Martin Nilsson

I första halvlek spelade KHFF ut Lidhult efter noter, när halvleken var spelad låg man under (!) med 3-0 (!!!). Enligt någon i KHFF var det här det värsta han varit med om, "jävligt jobbigt och onödigt!" I andra halvlek reducerade KHFF till 1-3, men strax efter kom spiken i kistan med 4-1 till hemmalaget. Tung förlust för KHFF som nu får hoppas att grannarna KIK och LTIK tar poäng mot de andra topplagen, Glommen respektive Torup/Rydö.

Analys av matchen från KHFF-håll:

Första 20 minutrarna spelar vi ett spel som inte har setts till på den här nivån. Det var propaganda, spel mot ett mål, vi kommer ständigt igenom centralt och på kanterna. Ola har ett avslut i stolpen, Fridberg ska skjuta dit den men målvakten gör en magisk benparad, Jonatan har en del avslut, Kim kommer igenom på kanten men bollen rullar utanför. Vi gör ALLT rätt men får inte dit bollen. Deras målvakt är någonting som inte har setts till på den här nivån. Han tar allt. Vi missar en crossboll, snabb boll i djupet ger ett friläge som Henric i målet räddar, han får inte grepp på bollen och när Robin ska rensa bort den så tappar han olyckligt balansen och skjuter in den i eget mål. Vi fortsätter framåt, hela tiden är vi farliga. Lidhult rensar och får en del inkast uppe i banan. Två inkast senare inom en 10 minuters period är det 3-0 efter oerhört passivt försvarsspel från oss. Vad som klickar får vi gå igenom på träningen. Vi kommer av oss något efter detta men det är fortsatt spel mot ett mål. Det är en helt obegriplig utdelning sett till matchbilden.


5 minuter in i andra kommer 3-1, Jonatan viker in och avslutar. Skottet räddar såklart målvakten men Nisse trycker in returen. Spelet är fortsatt bar och vi varierar det hela tiden, vi spelar oss igenom deras lagdelar och framförallt Jonatan hotar från sin kant. Det går inte att skriva alla målchanser vi radar upp, det går inte att skriva alla räddningar målvakten gör för det finns inte ord för det. Bollen vill inte in. Lidhult kommer bara längre och ölängre ner med sitt försvar som mer liknar handbollsförsvar. 4-1 kommer efter ett långt inkast som skarvas vidare och en Lidhultare får ostört nicka in bollen. 3 målet vi släpper in efter inkast! Vi ger inte upp utan fortsätter spela mycket bra fotboll. Målvakten har en riktigt svettig räddning då han kastar sig upp mot krysset. 4-2 kommer med 10 minuter kvar, Fridberg skjuter i ribban men bollen studsar in via en hemmaspelare. Ola och Nenad har en varsin nick tätt utanför. Jonatan har ett skott rakt framifrån. Nättan testar utifrån. Ingenting vill in. Det är vi mot Lidhults målvakt. Ingen missar såklart något avslut med flit, det är tungt efteråt. Chockartad känsla blandad med frustation då vi spelar ut LGoIF fullständigt. Lidhult har 3 skott på mål och gör 4.


Avslutningsvis citat från domaren efter matchen:


- Jag har aldrig nånsin sett ett sånt här bra spel på den här nivån det är helt ofattbart att ni förlorar, dom gör sina mål på ingenting.
 


Saxat från KHFFs hemsida.

Sexan:

Örnia-VBoIS 2-0
Målskytt ISÖ: Christian Gustavsson 2

Ingen rolig match. En arbetsseger som var nödvändig för ISÖ som hänger på i toppen.

//P.

Kommentarer
Postat av: Gubben i skogen

Världsmästarna från kornhult får stryk. Riktigt skönt att höra. Bortförklaringarna haglar, finns alltid en anledning varför man förlorar.

2009-06-05 @ 07:34:12
Postat av: Skogsmulle

RGIF, T/R och Glommen väntar för KHFF härnäst,blir nog mer frustration om man inte börjar tänka fotboll med allt vad det innebär,

2009-06-05 @ 11:53:42
Postat av: ?????

Vem/vilka tänker inte fotboll ??

2009-06-05 @ 12:11:13
Postat av: sabbe

fan snackar du om skogsmulle. om nån kan spela fotboll så e de khff sen om man förlarar nån gång e de väll inte hela världen ibalab har man oturen på sin sida fastän man spelar bättre. så e de i fotbollen

2009-06-05 @ 12:45:57
Postat av: Den långe..

Det finns många som "gubben i skogen" och "skogsmulle" på den här sidan, många som gillar att inte skriva sitt namn.

Troligtvis är det folk av manligt kön som inte varit i närheten av sexuell kontakt det senaste årtiondet (inte för att det har med saken att göra, lite bonusinfo bara). Bor säkert ensam eller troligen kvar hemma hos sina föräldrar.

Där jag kommer ifrån kallas detta inavel. Just det. I N A V E L.

Hur som haver så är en av deras favorit syssla att skriva anonyma inlägg på nätet. Troligen så har man aldrig varit utanför Laholms kommungräns frivilligt.

Coolt!

Eftersom det är jag (K/H FFs tränare Åberg) som har skrivit analysen så blir den av naturliga själ färgad som jag såg matchen, var man i Lidhult denna afton får man gärna protestera eller rätta till...Alla, precis alla, är välkommen att ringa eller maila mig så kan vi ha en helt fantastisk diskussion där istället. Kan ju även passa på försvara dig/er om ni är äkta inavel eller om jag är helt ute och cyklar. Info om nummer/mail till undertäcknad finns på www.kornhult.comOch ja. Jag är jävligt bitter.Ciao fuckers!

2009-06-05 @ 13:19:52
Postat av: "geniet"

Den Långe...först och främst vill jag bara påminna dig om att den här bloggen handlar om fotboll och inte vad vi som väljer att skriva anonymt har för problem haha, inavel och annat skit du tar upp hör inte hemma här!!

Du som tränare borde vara lite mer proffsig och inte skriva en massa trams, men det är väldigt tydligt att du aldrig nånsin kommer träna ett lag högre än div 5!!

Du skriver att det var NI mot Lidhults målvakt, Lidhult gjorde 4 mål och målvakten var inte en av målskyttarna!

Man förstår att ni verkar haft en dålig dag, SO WHAT, SHIT HAPPENS...med den aggressivitet du visar här inne kan man enkelt förstå att den som inte haft sexuell kontakt dem senaste 20 åren är faktiskt DU.

2009-06-05 @ 15:44:29
Postat av: Den långe...

Skriver precis vad jag vill och hur jag vill.

"Geniet" är precis som en av dom jag beskriver här ovan.

Bara så du vet: Jag var 8 år för 20 år sedan..

Hur högt upp jag kommer att få träna lag eller ej är oxså ganska ointresssant, så "högt" K/H FF tar sig så högt upp kommer jag.Så till sist till allt anonymt inavel..Ciao fuckers!

2009-06-08 @ 05:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0