Resultat fredag

Femman:

LTIK-Torup/Rydö 0-2 (0-2)

Kännner mig helt blank i skallen efter dagens 5-timmars-tenta, gick nog vägen förövrigt. Men jag kan nog inte bidra med så mycket om matchen. LTIK börjar klart bäst, vi är taggade och heta. Torup/Rydö gör dock 1-0 och det genom Adam Wencel, som vackert skruvade in ett skott i mål. Efter målet tog Torup/Rydö över totalt och körde över LTIK sista 20 i första. De är tunga, stora, starka och det finns även lirare som är snabba och rappa. De är mer rutinerade än LTIK och spelar betydligt fulare och smartare. Ganska logiskt kom 2-0 till bortalaget, efter en snabb omställning hade LTIKs backlinje för dåligt djup och en Torup/Rydare kunde rinna igenom och lägga in bollen invid stolproten. LTIK skänkte bort ett par hörnor och någon frispark nära mål. Det ska man inte göra mot Torup/Rydö. LTIK hade inte en chans i luftrummet, men lyckades ändå avvärja. Andra halvlek är förhållandevis jämn. Det känns som att Torup/Rydö slår av lite på takten och försöker bjuda in LTIK i matchen. Flera LTIKare får riktigt hyfsade chanser, men bollarna går inte ens på mål och då gör man ju inte några. Torup/Rydö skapar lite mer än LTIK i andra med bl a en nick i ribban och LTIKs målis Jonas Wallin tvingades till ett par riktiga klassräddningar. Wallin var lite hämmad av ett ömmande knä och det tillsammans med att Håkan Karlsson saknades gjorde att LTIK var lite svagare än vanligt i eget straffområde i luftrummet. I övrigt gjorde LTIKs backlinje en bra match med Richard Frankland och Conny Strömberg som de främsta. Visst var väl Torup/Rydö lite bättre än LTIK, men att det var serieledarna mot jumbon som spelade syntes nog inte. Det är överlag jämnt i femman, det visade den här matchen. Torup/Rydö är inte fantastiska bara för att de leder serien och LTIK är inte usla bara för att man ligger sist. LTIK måste naturligtvis ta med sig det positiva och försöka att se ljusglimtarna. Så långt efter ligger LTIK inte, varken spelmässigt eller i tabellen. Det blir en mycket intressant match när Torup/Rydö och KHFF möts. Det blir säkert jämnt och tight. KHFF har ett bättre spel, men Torup/Rydö känns lite mer homogena och de är väldigt fysiska i sitt spel. 

Sexan:

SIF-Simlångsdalen 1-0 (1-0)
Målskytt SIF: Toni Kamberi

Matchen var ganska jämn och kunde lika gärna slutat oavgjort. SIFs mål kom psykologiskt riktigt i slutet av första halvlek då Toni Kamberi satte dit bollen på pass från Lasse Johansson. SIF är för tillfället skadedrabbat och i matchen mot Dalen hade man dessutom avstängningar. Tur då att man har en bred trupp och ett duktigt B-lag att plocka spelare ifrån till A-laget. Oskar Moberg skadade armbågen och går nu i gips. Tråkigt för SIF, men framförallt för Oskar. Krya på dig!

Sperlingsholm-HIS 3-3
Målskyttar HIS: Fredrik Gustavsson, Tobias Nilsson, Emil Hermansson

Sperling utjämnade på en tveksam straff i slutminuten. Tungt för HIS, som enligt uppgift borde vunnit matchen. HIS ser nu framemot favoritmötet mot SIF i nästa omgång.

//P.

Kommentarer
Postat av: Resultat

Sperlingsholm-Hasslöv slutade 3-3 tydligen!!

2009-06-05 @ 22:53:22
Postat av: Anonym

Horribel straff. HIS hade massvis med lägen och spelade stundtals riktigt fin fotboll. Man borde definitivt ha vunnit. Oerhört tungt att ha greppet 3 gånger och tappa ledningen lika många gånger, som HIS gjorde.



Målskyttar:Fredrik Gustavsson,Tobias Nilsson,Emil Hermansson

2009-06-06 @ 01:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0