Mitt i veckan-matcher

Tisdag:

Femman:

HÅFF-LTIK kl 19:00, Hebergs IP

HÅFF började serien ganska så svagt, man har dock kommit igång efterhand, nu har man börjat klättra i tabellen och för närvarande ligger man femma i tabellen. HÅFF har vunnit över KHFF och i förra omgången spelade man oavgjort mot serieledarna Torup/Rydö. HÅFF är ett mycket fysiskt tungt lag att möta, man ska absolut inte släppa några billiga frisparkar och hörnor mot dem. Alla HÅFFs tre mål i matchen då man slog KHFF kom till efter fasta situationer (hörna, frispark och inkast). Lagets svaghet är defensiven, backlinjen är trög och man har släppt in ganska mycket mål. LTIK får tillbaka sex spelare gentemot matchen mot Glommen, så mot HÅFF kan man inte skylla på att man har ett svagt lag med sig. Mattias Olofsson är avstängd då han tog sitt tredje gula kort mot Glommen.

Sexan:

BKW-GIF/VIF kl 19:00, Wallevi

Ett hett och viktigt toppmöte i sexan. BKW känns lite hetare för tillfället än GIF/VIF, jag har ju dock tippat GIF/VIF före BKW i serien, så jag får väl stå på mig och tro på GIF/VIF-vinst.

Simlångsdalens IF-SBK kl 19:00, Simlångsdalens IP

Det är omöjligt att skriva något inför SBKs matcher då man aldrig vet med vad för lag man ställer upp med. Kan man ställa upp med alla sina bästa spelare tror jag att man vinner mot Dalen, saknar man tre, fyra stycken förlorar man nog.

Onsdag:

Trean:

LFK-Lerkils IF kl 19:00, Gläningepark

Det ska mycket till om LFK ska resa sig efter förlusten mot serieledarna och ta poäng mot serietvåan.

Femman:

RGIF-Slöinge GoIF kl 19:00, Björkevi

En måstematch för RGIF om man inte vill ha med botten att göra, Slöinge ska bara RGIF slå. Samtidigt har Slöinge förstärkt upp lite grand med ett par rutinerade legender inom föreningen. En är den alltid lika träffsäkre målskytten Johan Träff som RGIF kampat mot ett antal gånger under alla de säsonger RGIF och Slöinge legat i femman tillsammans. Vi får se om 39-årige Träff kan skänka den rutin til det unga manskapet i Slöinge som de så väl behöver. Kommer RGIF upp i närheten av den nivå man visade upp mot KHFF blir Slöinge en munsbit för Giffarna.

Vapnö IF-KIK kl 19:00, Vapnö IP

KIK bör slå Vapnö om man inte vill bli indragna i bottenstriden. Vinner tror jag också att man gör, man är nämligen ett bättre lag än Vapnö.

Sexan:

HIS-SIF kl 18:30, Hasslövs IP

Ett av de allra hetaste derbyna i kommunen. HIS har länge varit det sämre av de båda lagen, det brukar dock inte spela någon roll i mötet mot SIF. Har HIS bara tagit något poäng under en hel säsong så nog har det varit mot SIF. Nu är ju dessutom HIS bättre än på många, många år. För HIS finns det inget roligare än att möta SIF på Hasslövs IP. HIS har allt att vinna, SIF allt att förlora.

VBoIS-Sperlingsholms IF kl 19:00, Våxtorps IP

Jumbomöte i sexan! Båda lagen har endast plockat två pinnar var. Blir det månde en pinne var till i den här matchen?

YBK-IS Örnia kl 19:00, Munkavallen

ÝBK arbetar hårt efter sina resurser och man kommer att göra allt för att försöka få väck Örnia från toppstriden i serien.

//P.


Kommentarer
Postat av: Anonym

SBK saknar 5-6 ordinarie spelare till denna match..

2009-06-16 @ 09:00:33
Postat av: P

Som vanligt...

2009-06-16 @ 16:18:23
Postat av: Träbenet

Nebo-Kungen! Idag kommer jag med 2 pigga/friska.

2009-06-16 @ 17:08:01
Postat av: Anonym

Walldia-Veinge 2-2.

2009-06-16 @ 22:26:20
Postat av: Anonym

simlångsdalen-sbk 3-1.

2009-06-16 @ 23:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0