Träningsmatcher

Lördag:

Karlskrona AIF-LFK

LFK ställer upp med följande lag:

Markus Johansson,
Christoffer Johansson, Daniel Nilsson, Henrik Nilsson, Andreas Martinsson,
Petter Gustavsson, Dennis Nilsson, Tibor Joza, Robert Nilsson,
Besart Mazreku, Mats Gustavsson

Rasmus Larsson, David Pinot, Emil Gustavsson, Simon Vedin och Anton Tideman

Ganska väntad laguppställning med tanke på att Christer Johansson, Johan Green och Emil Axelsson saknas. Det är hård konkurrens om platserna framåt i banan, laget ser starkt ut från mittfält och framåt, där är förutom de som spelar även Green och Pinot högaktuella för att ta plats. Framförallt så minns jag hur hög klass Pinot höll i tvåan då han spelade för två säsonger sedan. Användbar som både ytter och forward, snabb, stark och teknisk. Försvaret kommer att sättas på prov mot det bevisat skickliga Karlskrona, lika bra att Nilsson och Nilsson får känna på hetluften direkt, pga svag konkurrens i försvarslinjen kommer de två att få mycket ansvar i år, man hoppas dock på att den mycket skicklige Christer Johansson ska komma in och styra upp det. I övrigt är det bara Martinsson som känns given i backlinjen. Att Markus Johansson står tyder på att han fortfarande är etta trots konkurrens från Jonas Nilsson, Jonna lär dock få sina chanser. Hoppas att Vedin får en halvtimme!

Båstad/Torekov-KIK kl 13:00, grusplanen, Båstad

KIK ställer upp med följande lag:

Mikael Holvigsson,
Simon Andersson, Pelle Svensson, Johan Jönsson, Kristoffer Olsson,
Dan Karlsson, Adam Jönsson, Markus Åkesson, Joel Åkesson,
Kalle Svensson,
Jonathan Pettersson

Burim Sumiqi, Markus Bengtsson, Henrik Andersson

Sena återbud från Duka (ont i foten) och Mattias Ragnarsson (sjuk) medförde en del sena ändringar i elvan. Det blir säkert tufft mot div fyra-laget Båstad/Torekov. Klippfors betonar dock att resultatet är oviktigt. Även KIKs B-lag går i elden under lördagen mot samma lags bilaga. Klart imponerande att kunna ställa upp med två lag så här tidigt på året. William Sandberg är på resa och missar ytterligare en månad.

LTIK-Trönninge IF kl 11:00, grusplanen, Veinge

LTIK får tyvärr ställa upp med ett B-betonat lag i matchen mot TIF då flera A-lagsaktuella spelare saknas pga arbete och resor. Det gör inte särskilt mycket, andra spelare får chansen och det är trots allt inte resultatet som är det viktiga. Otur bara att det är mot div fyra-laget TIF som är det bästa laget på pappret som LTIK möter i träningsmatcherna. Det blir dock inspirerande för de som är med och trots att det blir tufft så kan vad som helst hända på den oändliga grusplanen i Veinge där många meningslösa träningskamper utspelats, frågan är hur mycket det ger att spela på denna studsiga, vindpiskade och enorma betongplatta? TIF fick vi en fingervisning om var de står förra helgen då de förlorade mot Oskarströms IS med 2-1. OIS var bra förra året och tog sig upp i fyran från femman, till i år lär de dessutom ha förstärkt upp. Samtidigt sägs TIF ha tappat spelare, ha ont om folk på träningarna och likt RGIF har man målvaktskris, 2-1 mot OIS vittnar dock om stabilitet. Vi får se vad Magnus Bergmans nya gäng kan ställa till med mot LTIK.

Vapnö-BKW kl 11:00, grusplanen, Söndrum

Det är hårda bud i BKW. De som tränar dåligt samt de som inte hör av sig om de inte tränar får inte vara med och spela matcher. B-matchen ställdes in och istället koncentrerar man sig på ett lag med de som tränat mest. Det krusas inte för någon! Det kan bli problem för BKW mot stabila Vapnö, men linjen som BKW valt borde innebära att man vinner i längden. Jonas Nilsson och Patrik Marku är småskadade och står av den anledningen över matchen. Någon startelva är inte bestämd.

Söndag:

SBK-Simlångsdalen kl 13:30, grusplanen, Veinge

Preliminär startuppställning:

Håkan Johansson,
Andreas Örjansson, Jonas Håkansson, Magnus Andersson, Stefan Mårtensson,
Tim Olsen, Kim Håkansson, Markus Bengtsson,
Kim Andersson, Johan Angvall, Olle Hansen

Intressant med 4-3-3 som nye tränaren Mikael Karlsson ämnar införa. Enligt Cralle har inte SBK spelat på det viset sedan början av nittio talet då ett framgångsrikt SBK leddes av tränaren och den på mitten spelandes Per-Anders Martinsson (LFK-Andreas far). I tripplen längst fram spelade då Mats Andersson och Sten-Ole Olsen på flankerna och talangen Magnus Bergman centralt. Intressant också att se vad för motstånd blivande seriekonkurrenten Simlångsdalen kan erbjuda. Jag kommer att vara på plats!

//P.


Kommentarer
Postat av: Packi

Walldia möter Vapnö på Lörd kl 11 i Halmsatad.

2009-02-27 @ 14:48:24
Postat av: jonas

örnia-centernsannarps konstgrässöndag 10.00

2009-02-27 @ 23:55:57
Postat av: hyddan

Skulle vara kul att höra vad herr bergman säger till sina anfallare då dom ska möta ltik... då han inte själv kunde hitta på nåt för att åstadkomma nåt blir d ju svårt att säga åt nån annan va d ska hitta på... dom får väl helt enkelt vara glada att d slipper hyddan aka the sledge!

2009-02-28 @ 09:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0