Träningsmatch

Som första lag i elden går BKW i morgon lördag in i träningsmatchspelandet. BKW kommer att köra den extrainsatta matchen mot LFK J som ett träningspass. 20 man kommer att spela på rullande schema och vid sidan av plan kommer man att ha löpträning. Det är de 20 som tränat mest som spelar och de som tränat flitigast av de 20 kommer också att få mest speltid.

Följande trupp är uttagen till matchen mot LFK J: Alexander Ekstrand, Martin Johansson (målvakter), Kalle Larsson, Gabriel Marku, Lutfi Begu, Patrik Marku, Daniel Nylander, Robert Andersson, Kastriot Svarca, Kenan Rahmadani, Fatmir Bekteshi, Manfred Walldén, Jonas Nilsson, Arlind Halimi, Nderim Peci, Ola Karlsson, Andreas Persson, Arton Marku, Gotte Larsson, Christian Andersson och Mattis Fritzon. Extra intressant ska det bli att se nye Kastriot Svarca från Båstads GIF.

Min gissning är att BKW kommer att ta en ganska bekväm seger mot LFK J. Det är skillnad på junior- och seniorfotboll! Samtidigt har juniorlaget fått in några spelare med rutin från seniorspel och BKWs bytande kan göra det jobbigt för Vallbergaklubben. Mitt tips blir ändå klar BKW-seger.

Träningsmatch:

Lördag:

BKW-LFK J kl 13:00, Veinge grusplan

På torsdag går LTIK som andra lag in i träningsmatchandet, mot Grevie på det konstiga gräset i Förslöv. Mer om den matchen något mer nära inpå.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag skulle faktiskt tippa emot dig på den träningsmatchen plogen. BK walldia kommer att ha det riktigt tungt i år tror jag, tappat en del mycket viktiga spelare speciellt daniel nilsson som ändå var deras bästa målskytt, plus att lagandan och stämmningen inte verkar vara på topp, väldigt synd tycker jag för att både packi o zoltan är bra och för att walldia alltid tidigare kännetecknats av bra samanhållning och moral. ha de

2009-02-14 @ 03:14:05
Postat av: Anonym

Plogen tycker inte du ska underskatta LFK-j. Visst det är skillnad på senior och junior fotboll men LFK-j har visat att dom är med i leken. Den ska möta Lekin-j,Ysby-a och halmia-j. Kolla matcherna för många j-lagsspelare kommer spela i a-laget om några år. Ulf gör ett sjukt bra jobba med grabbarna.

2009-03-06 @ 08:41:13
Postat av: P

Underskattar inte LFK J. Men BKW ställde inte direkt upp med sitt bästa lag, medan LFK hade med två seniorer i matchen. Möts lagen i sommar när lagen är lika vältränade så vinner BKW lätt.Man drömmer ju sig tillbaka till starka LFK J-årgångar som den med bla: TD, Randevik, J. Bergman, Hinken, Wulf, Linus K och Rådlund som slaktade div sex oxh sju-klubbarna. Nuförtiden är ju LFKs B-lag jämnbördiga med de bättre div sex-klubbarna.Men det är kul att man verkar få ordning på ungdomarna igen. Ulf och KPs fotbollskunnande skulle jag aldrig få för mig att kritisera.

2009-03-07 @ 00:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0