Knapp vinst för BKW

BKW-LFK J 2-1
Målskyttar BKW: Arlind Halimi, Patrik Marku

Väldigt svårt att skriva något om matchen alls då första kampen alltid är den första, gruset ställer till det - det blir aldrig riktigt bra. BKW gjorde som väntat väldigt mycket byten och det gjorde att det för deras del blev lite ryckigt. LFK J bjöd på bättre motstånd än vad jag trodde de skulle klara av, laget hade höjt sig betydligt jämfört med förra året då man bl a fick stryk av LTIK A med hela nio noll. Nu var man iofs förstärkta av Anton Tideman och Markus "Målis" Johansson från seniortruppen och det betydde såklart en del. Förutom Tideman och Målis var också nye Mattias Kjellsson duktig i LFK som mittback. I BKW utmärkte ingen sig något särskilt, Jonas Nilsson hade dock inga problem att hålla bort juniorerna och trolla lite med bollen. Förutom Jonte så var det ett väldigt ungt lag BKW ställde på benen och en hel del spelare som bara kommer att hålla till i B-laget under säsongen fanns med.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

bra jobbat lfk

bk walldia suger

2009-02-14 @ 22:17:37
Postat av: P

Patetisk kommentar som kommer att få omvänd effekt... Skriv gärna ut namn/smeknamn nästa gång du väljer att kommentera.

2009-02-15 @ 17:36:28
Postat av: Anonym

omvänd effekt ???

2009-02-15 @ 22:34:06
Postat av: Anonym

Måste bara ställa en stilla undran till dig Plogen,du skriver att LFK "snor er målvakt" hur menar du då?Jag fattar att det är sent och så men har han ingen egen vilja??eller LFK tvingade Jonna....LFK bör ju ånda vara av hela kommunens intresse för trots allt så ligger klubben ändå i Div3,och har väl dem bästa förutsättningarna för att ligga högst i kommunen.

2009-02-16 @ 11:06:21
Postat av: P

Jag hoppas att det går jättebra för LFK i år och hoppas att Simon och Jonna kommer att klara sig bra. Jag har önskat båda lycka till och tycker inte att det är fel att någon av dem får och tar chansen. Jag tycker att varje spelare borde se det som en ära att bli tillfrågad av LFK och i varje fall överväga att ta chansen och prova spel i "högre sammanhang" om man får dem.Jag är dock lite bitter på LFK för att de "snor" vår målvakt så här sent, klart att Jonna ska ta chansen om han blir tillfrågad - han har aldrig stått i ngn annan klubb än LTIK tidigare. Sen om han borde blivit tillfrågad överhuvudtaget är en helt annan sak. Inte för att han inte skulle vara bra nog, men han är 37 år i år och kan knappast ses som någon långsiktig lösning. LFK borde ha fixat en ny målvakt redan i november, senast december.Vi i LTIK frågade tidigt Jonna om han kunde tänka sig att köra ett år till, det vara han berredd att göra, men det var ingen självklarhet. Därför gav vi oss inte ut på jakt efter någon ny målvakt. Att bli av med A-lagsmålvakten i Januari månad är väldigt tungt och det är nästan omöjligt att fixa någon annan så här sent. LFK löser sina problem, men de lägger över dom på LTIK istället.

2009-02-16 @ 11:42:25
Postat av: Anonym

ja snor vilket av de e e du inte fattar du noll elle,

2009-02-16 @ 14:36:16
Postat av: Anonym

Jag tror inte du fattade poängen,LFK har sitt ansvar-Jonna har sitt:De e ju knappast bara LFK:s förtjänst att LTIK står utan målvakt.

2009-02-16 @ 20:11:05
Postat av: P

Tror inte att du fattade poängen. Att Jonna skulle stå i LFK hade de flesta skrattat åt bara för ett par månader sedan. Jonna gjorde rätt som tog chansen, ingen kan klandra honom och ingen gör det. Men att LFK inte lyckats hitta någon annan målvakt är helt otroligt, hade LFK inte frågat, hade Jonna aldrig behövt svara.Läste i HP idag att Kewar Behktari som provtränade med LFK i princip är klar för Halmia. Va fan hände? Där kommer han bara att bli tvåa bakom duktige Jonas Björkqvist, och ISH har inte ens något B-lag. Varför står inte Behktari i LFK?

2009-02-16 @ 20:43:02
Postat av: David

Därför att Kewar hade blivit för dyr att lösa från Oscarshamn, dels utbildningsbidrag men också lön.

2009-02-16 @ 21:51:43
Postat av: Olofsson

Jag tycker största missen från lfk:s sida var att inte snappa upp Kalle Samuelsson från hbk när han tröttna och gick tillbaka till trönninge! ber om ursäkt om det är så att de frågat han. Men vad jag vet har inte det skett?? Sen finns mina gamla klasskompisar i Hannes Abrahamsson(alet) och Joakim Gustafsson(harplinge) bra hyfsat unga killar som gillar att träna o utvecklas.

2009-02-16 @ 22:07:43
Postat av: Anonym

Du Plogen, du tror inte att det handlar om ekonomi gällande målvaktsfrågan i LFK?Tycker ändå att det är fantastiskt hur du lägger över allt på LFK(hade LFK inte frågat..........Menar du att tillfället gör tjuven typ....?

2009-02-17 @ 21:11:29
Postat av: P

Så du tycker att LFK gjort det bra när de värvat en 36-årig målvakt i ren panik? Ridiculus...

2009-02-17 @ 22:48:00
Postat av: Anonym

Alla som tycker det är konstigt att LFK tar in en 36-årig målvakt så kan jag berätta att det är för att LFK J:s målvakt Simon Nilsson ville spela i juniorlaget ett år till. Han går upp till A-laget nästa säsong så det vara bara en tillfällig lösning på det hela. I övrigt så tycker jag inte resultatet speglar matchbilden. LFK skulle minst gjort 3-4 mål till. Hade press på BKW hela tiden. Anfallarna Joakim och Egzon kommer med målskyttet. Nästa match för LFK J är den 14/3 mot Lekin J. Mycket se värd match.

2009-03-06 @ 08:49:47
Postat av: Anonym

Att LFK J-målvakten inte ville stå känner de allra flesta till. För LFKs del var även denna Simon en paniklösning, då man hade andra målvakter som förstaval, då ingen nappade tillfrågades denne Simon. Hade naturligtvis blivit tunnt om Målis blivit skadad. Frågar du Jonas Nilsson själv så ser han sig nog inte som en tillfällig lösning.

2009-03-09 @ 23:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0