DM lottat

Flera klubbar från Laholm har i år anmält sig till DM, eller Intersportcup som det egentligen heter. Kanske beror det på att flera lag i sexan känner att de vill ha någon eller ett par matcher extra om det bara blir en tiolagsserie. Förra året gick KHFF längst av Laholmsklubbarna i o m att de gick till åttondelsfinal, där tog det dock stopp mot duktiga Skrea som sedan vann söderfemman.

I de flesta fallen har lagen härifrån fått tuffa motståndare, tuffast motståndare av alla har LTIK fått i form av det etablerade Elitfyralaget Sennan. Även SBK får det tufft att ta sig vidare då de möter det nyblivna Elitfyralaget Hyltebruk. KIK och BKW blir också underdogs då lagen möter Trönninge IF respektive Kvibille, båda från div fyra. De laholmslag jag nämnt hittills får hoppas på fördelen det innebär med hemmaplan (laget som spelar i lägst serie får hemmaplan i första omgången), samt på underskattning från motståndarna.

KHFF blir stora favoriter då de tråkigt nog får möta ett annat Laholmslag redan i första omgången i form av HIS. Även SIF blir något av favoriter i mötet med div sex-kollegan Getinge. I o m att KHFF och HIS möts är Laholm garanterat i varje fall ett lag vidare till omgång två. Omgång ett måste spelas innan den 7/4.

//P.

Kommentarer
Postat av: Agnvall

Nämen, äntligen ett rejält motstånd det va längesedan, gäller även er i LTIK. Trött på att bara vinna nu ;)/Sbk Agnvall

2009-02-19 @ 10:27:54
Postat av: Jonas

Örnia-Slöinge i DM

2009-02-19 @ 13:11:19
Postat av: hyddan

inte lätt med förkortningarna! är HIS hasslöv eller? c u soon

2009-02-19 @ 17:14:09
Postat av: P

Stämmer Släggan! Du kan ju Laholmsfotbollen. C u saturday.

2009-02-20 @ 00:53:26
Postat av: Olofsson

vistte inte ens att vi skulle va med i dm!! dock jävligt kul att få möta sennan!

2009-02-21 @ 10:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0