Olsson valde också LFK

Under måndagen blev det då klart att Henrik Olsson följer med Mats Lindström till LFK från RGIF. Olsson har nog förstått att han har mycket att bidra med även i ett lag i trean. Han blir med sina 29 år LFKs äldsta spelare nästa säsong. På träningarna hittills har han visat gott gry och både med sin fysik, inställning och sitt snack visat att han har mycket att ge. Det ska bli mycket intressant att se vad en skyttekung från femman kan göra i trean. Olsson är mycket stark i boxen, har bra driv i steget och fin teknik.

Tungt, tungt för RGIF som bekant tog steget upp i fyran sedan man gått fram som en ångvält under hösten. Förutom Lindström och Olsson har även Piere Nilsson och Anders Nilsson lämnat klubben. De båda Halmstadborna följer med den föredetta RGIF-tränaren Perra till IF Leikin. Det RGIF som vi såg under hösten hade troligen kört över det svaga Leikin vi sett under året. Nu satsar dock Halmstadlaget hårt och förutom Anders och Piere har Leikin också bl a värvat Nehat Bregaj och Issa Mehmeti från Rinia IF och Jonathan Alverus från Snöstorp/Nyhem IF. Det känns som att man kommer att få ett lag som kommer att kriga i toppen av Elitfyran till nästa säsong. Samtidigt som det är tungt för RGIF och lite fult av Perra att sno med två av lagets bättre spelare till sin nya klubb så ska det självklart bli spännande att se hur väl Anders och Piere klarar sig i den hårda konkurrensen.

I o m att man även kan sätta frågetecken efter Johan Bergman, Peter Björnsson, Andreas Randevik och Mikael Fransson i RGIF så ser det väldigt jobbigt ut för kommunens nästbästa lag för tillfället. Det lag man haft under hösten hade troligen klarat sig galant i fyran, nu kommer det med största säkerhet bli bottenstrid, om man inte värvat stort och bra under frimånaden. Man har många duktiga spelare kvar i laget som säkert klarat sig bra i femman, fyran lär dock som skrivet bli mycket tuff. Det ska bli intressant att följa utvecklingen i RGIF.

//P.


Kommentarer
Postat av: Mr. H

Grattis i efterskott till två härliga år i etern bror! Ett par dagar för sent, men bättre sent än aldrig. Du eee bääääst!

2009-12-14 @ 21:56:01
Postat av: Angående Årets Lirare.

Så nu kan till och med Olsson bli årets spelare nu när han skrivit på för LFK.

2009-12-15 @ 10:23:20
Postat av: P

Hehe. Bra synpunkt där.

2009-12-15 @ 11:01:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0