Jonte och Mats väljer LFK

Jonatan Jacobsson har bestämt sig för att lämna moderföreningen KHFF till förmån för den klubb han kom ifrån: LFK. Jonte är vad LFKs unga lag behöver, en vinterträning kommer göra att 26-åringen får upp det rätta tempot i kroppen igen, kvaliéerna har han definitivt. Jonte var kanske LFKs bästa spelare när han lämnade för två säsonger sedan. Användbar på alla mittfältspositioner. Beslutet att gå tillbaka till LFK var inte enkelt. Jonte har tillsammans med sina kamrater Peter Åberg och Ola Jönsson påbörjat någonting i KHFF som han egentligen hade viljat slutföra tillsammans med dem. Nu blev dock locktonerna från division tre-laget LFK för stora. Vad det lider kommer vi säkert att få se Jonte i KHFF igen i framtiden.

Även RGIFs Mats Lindström har valt LFK till nästa säsong. 22-åringen har varit en av RGIFs bästa spelare under säsongen. Det ska bli intressant att se vad han kan göra i den nya omgivningen. Farten, tekniken och motorn är absolut tillräckligt bra för att han ska klara av spel i trean. Mats lagkamrat från RGIF, Henrik Olsson funderar ett litet tag till. Han har ett arbete som egentligen inte tillåter den träningsmängd som krävs i LFK. Olsson tog till en början testet med LFK som en kul grej, efterhand har dock intresset blivit större från hans sida. Förmodligen pga att han känner att han kan bidra även på LFKs nivå, säkerligen har det kompetenta tränarparet Thedeby/Gustavsson gjort ett gott intryck också. Vi får se var Olsson hamnar.

KIKs Peter Karlsson har också tränat med LFK, inte heller han har funderat klart riktigt. Det råder knappast några tveksamheter kring om Peter kommer att tillföra LFK mycket om han tar steget över. Kapaciteten för att klara spel i trean finns absolut där, Peter sägs ha gjort mycket bra ifrån sig på träningspassen med LFK. IS Halmias Andreas Nilsson har även han synts till på LFKs träningar. En forward/mittback som hade varit ett bra nyförvärv för LFK. Besart Mazrekus yngre bror Bujar är ett annat tänkbart nyförvärv för LFK. Bujar får besked från Ängelholms FF i dagarna, blir det ingenting med Superettan-laget väljer troligen Bujar att spela med storebror i LFK. Det hade naturligtvis varit ett kanonförvärv.

Dennis Nilsson har bestämt sig för att följa med Ronny Sabo till Snöstorp/Nyhem. Ganska naturligt med tanke på att Dennis bor i Halmstad, när han dessutom kommer att tjäna tillräckligt för att det ska täcka månadshyran för lägenheten blev valet inte särskilt svårt. Det är ingen jätteförlust för LFK eftersom att det är god konkurrens om mittfältsplatserna, på just de positionerna har man det väl förspänt. Men man får så klart inte glömma att Dennis gjort det bra när han spelat och att man nog inte har en mittfältare med den enorma arbetskapaciteten i dagens trupp. Även LFKs duktiga försvarare Andreas Martinsson sägs provträna med Snöstorp/Nyhem. Jag tror och hoppas dock att Ante blir kvar. En ur-LFKare som Martinsson skulle nog gräma sig om han lämnar sin moderförening samtidigt som klubben får ett uppsving. Det känns positivt kring LFK i nuläget.

//P.

Kommentarer
Postat av: Dennis Nilsson

tjena plogen. Det är ju så att om man inte får någon körersättning från LFK och man inte behöver köra någonstanns här i halmstad så blir det ju som att hyran är betald så där har du ju helt rätt. annars är det inget annat man får, jo ett par skor. ha det gott bara en rättelse.

2009-12-16 @ 19:48:32
Postat av: Besart Mazreku

Fan vad du snackar skit .. du fick körersättning ,, men frågan e hur ofta du körde själv.. ?du åkte alltid me nån annan.. Sluta upp me sån skitsnack o försöka slänga skit på LFK som dom inte ska ha...

2009-12-18 @ 17:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0