Resultat torsdag

KHFF-LTIK 2-1 (2-1)
Målskyttar KHFF: Roy Karlsson, Martin Nilsson
Målskytt LTIK: Emil Olsson

Fruktansvärt tung förlust för LTIK. Matchen fick avbrytas redan efter ca tio minuters spel pga åska, efter lika lång paus kunde spelet återupptas igen. Regnet var stort och ihållande under den första halvleken, detta gjorde planen svårbemästrad. Trots detta försökte båda lagen spela boll och sett över nittio minuter var det faktiskt LTIK som lyckades bäst med det. LTIK tog ledningen då Emil Olsson vackert nickade in Conny Strömbergs inlägg från höger. Kort efter LTIKs mål kvitterade KHFF genom Roy Karlsson efter tafatt försvarsspel av LTIK. Det dröjde inte länge innan KHFF också tog ledningen, en LTIKare hann inte upp i press och Martin Nilsson lyckades med tur och skicklighet komma först till bollen och få till ett avslut som letade sig in i mål.
 
I andra halvlek är LTIK det piggare laget och man sliter verkligen för att få till ett utjämnande mål. KHFF är dock inte ofarliga, bl a så har den för dagen utmärkte Jonatan Jacobsson ett härligt skott i ribban. Mot slutet är det LTIK för hela slanten och hela tre stolpträffar kunde det räknas till under matchens fem sista minuter. Det kändes helt osannolikt att bollen inte ville in. LTIK var kanske värda en seger mot KHFF, LTIK var minst värda en poäng mot KHFF, LTIK var absolut värda mer än en totalt värdelös uddamålsförlust mot KHFF. Årets tyngsta förlust utan tvivel!

I KHFF var Jonatan Jacobsson outstanding, Jonte har en ful ovana att alltid vara bra mot LTIK. Det känns hemskt att åka hem med negativa tankar från en match då egentligen hela laget stått för en fin insats. Ska man nämna några namn vid sidan om laginsatsen i LTIK får det bli Ola Nilsson som var fläckfri och briljant som vänsterback, Anders Kallin på mitten som bara växte ju mer matchen gick och Emil Olsson som känns vassare och starkare än på länge. LTIK ligger näst sist i femman och världen känns bra orättvis.

//P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0