Resultat lördag

Trean:

LFK-Assyriska 0-3 (0-0)

En ganska väntad LFK-förlust, hemmalaget ställde upp med ett något decimerat lag mot obesegrade serieledarna.

Femman:

Glommen-RGIF 5-1 (2-0)
Målskytt RGIF: Markus Kjellsson

Pinsam förlust för RGIF mot ett revanchsuget Glommen. Man låg under med hela 5-0. RGIF är delvis ursäktat med att fem spelare som startade förra matchen saknades mot Glommen. Men någon ordning måste det få vara.

KIK-KHFF 4-1 (2-0)
Målskyttar KIK: Jonathan Pettersson, Joel Åkesson, Simon Silvandersson, Peter Karlsson
Målskytt KHFF: Ola Jönsson

Pinsam förlust för KHFF mot ärkerivalen, men för tillfället är skogslaget inte bättre än så här. KIK vann utan att behöva förta sig, man satte hög press på KHFFs mycket darriga backlinje och sedan var vinsten i hamn. Det blev en aning panikartat i KIK sedan KHFF reducerat till 1-2 i andra, men då drogs ett mycket vackert anfall upp som avslutades av Simon Silvandersson till 3-1 innan Peter Karlsson satte 4-1. KHFF spelar fortsatt bra fotboll, men den vackra fotbollen har slutat att vara poänggivande. KHFF saknade viktiga Mattias Nätterqvist och Henrik Fridberg mot KIK, det spelar såklart in.

Sexan:

GIF/VIF-Örnia 0-0

En ganska jämn match, visst spelövertag totalt sätt för GIF/VIF, samtidigt var dock vinsten närmst för Örnia då de var något vassare mot slutet av matchen.