Resultat lördag

Trean:

LFK-Tvååker 0-3 (0-1)

Sexan:

VBoIS-YBK 4-0
Målskyttar VBoIS: Anders Gustavsson 3, Daniel Jönsson

Enkel vinst för BoIS som borde och kunde varit större. Vad har hänt med YBK under uppehållet?

HIS-SBK 0-2
Målskyttar SBK: Atef Abou-Shakra, Olle Günter Hansen

SBK verkar starkare än innan uppehållet. Nu har man slagit två lite beskedligare motståndare i HIS och YBK, tuffare uppgifter väntar runt hörnet.

Simlångsdalen-GIF/VIF 1-2
Målskyttar GIF/VIF: Björn Olsson, Kim Gustavsson

En bragdartad seger för GIF/VIFs del då tre av lagets bästa i Micke Johansson, Jens Axeldahl och Robin Hansen saknades. Segern var inte särskilt snygg, men hela laget jobbade hårt och det räckte till en riktig kämpaseger. Segerorganisatör blev rutinerade Kim Gustavsson som assisterade till mål nummer ett och sedan avgjorde matchen med ett eget mål.

Jubileumsmatch:

LTIK rött-LTIK blått 3-3 (2-0)
Målskyttar rött: Kristoffer Nilsson, Tony Persson, Daniel Hellsten
Målskyttar blått: Andreas Thedeby (straff), Jonas Klippfors, Emil Nieroth

Det blåa laget bestod av de spelare som tog LTIK upp i fyran plus Klippfors, det röda laget bestod av yngre spelare plus de äldre. Det röda laget dominerade första halvlek, blixtinkallade Håkan Karlsson var omutlig som mittback, Krille Åkesson överglänste TD/Nieroth på mitten och framåt härjade Tonne Persson med kvicka fötter precis som förr. 1-0 kom genom förra årets vänsterback i LTIK: Kristoffer Nilsson på ett välriktat skott, 2-0 kom genom Tonne Person efter magiskt samspel med Anders Kallin. I andra halvlek ändrade blåa taktik och man kunde ta över matchen. Thedeby kunde reducera på straff, innan måltjuven Jonas Klippfors som vanligt fanns på rätt ställe vid rätt tidpunkt och bredsidade in bollen i mål. Klippfors var strax efter också nära att ge sitt lag ledningen genom en slängnick (!), helt fantastiskt att titta på. Ledningen fick istället Emil Nieroth ge blått lag genom ett skott utifrån. Blått dominerade ganska stort mot slutet och borde kanske fått något mål till då Daniel "Eken" Eriksson gjorde två mål som blev tveksamt bortdömda av den annars duktige domaren Emil Olsson. Persa hann även med att göra ett par svettiga räddningar för rött. Daniel Hellsten stack upp för rött lag från sin vänsterbacksposition och kunde trycka in 3-3 med vänsterfoten från håll. Det blev också slutresultatet och en match som denna ska ju sluta oavgjort så att alla blir nöjda. I övrigt var det mesta som det brukar dvs TD använde båda fötterna och glidtacklade, Micke Johansson höll uppe backlinjen och läste spelet, Liedman varvade sin fysik, teknik och fina vänsterfot med ett ett par "fjällrävar" och ett par nickar med nacken, Packi tog några tuffa löpningar mot flaggan, Nieroth löpte inte en meter i onödan och slog inte bort en passning, Eken och Tonne visade båda prov på snabbhet och målfarlighet, Jeppe Johansson var hämmad av sitt onda knä, men såg lätt och elegant ut, Blixt vavade mästerlighet med matchovana. Personligen var jag dock mest imponerad av Klippfors som inte gjorde ett misstag under de första 20 minuterna, han spelade enkelt och vårdat, var säker i mottagningarna, fanns vid rätt plats vid rätt tillfälle vid målet och stod för matchens största behållning med sin slängninck.

//P.

Kommentarer
Postat av: ????????????????

Va håller Lfk på me?

2009-08-15 @ 17:41:12
Postat av: Anonym

Skön seger för Giv/Vif mot ett taggat Dalen,inte helt rättvist kanske men....

2009-08-16 @ 10:15:00
Postat av: Anonym

Röda muren är på uppgång!

2009-08-16 @ 12:22:51
Postat av: Anonym

Frågan kanske istället ska vara vad som har hänt med Bois under uppehållet! En "ynklig" och "pinsam" första träning enligt vissa verkar ju ha givit resultat!

2009-08-16 @ 20:44:13
Postat av: P

De två som dök upp på träningen måste gjort det jävligt bra! Bara att gratulera. Men ska man vinna fortsättningsvis krävs det nog att någon till per träning dyker upp. Och så lär det ju vara.

2009-08-17 @ 00:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0