Resultat fredag

LTIK-Böljan 2-0 (0-0)
Målskyttar LTIK: Miridon Berisha, Emil Olsson

Första halvlek höll dålig division fem-kvalité. LTIK var dåliga, Böljan ännu sämre. LTIKarna satte inte fart på bollen, tempot var undermåligt. LTIK har inte mött ett lag med lika många dåliga fotbollsspelare i som under mötet med Böljan, samtidigt finns det ett par eller egentligen bara en som håller ihop det: den alltid lika vackert solbrände och oförskämt snygge Patrik Thörnqvist. "Padde" kan på egen hand hålla kvar Böljan i matcherna, så bra är denne rutinerade innermittfältare. LTIK hade det mesta av spelet och skapade också mest. Bolljävlen ville dock inte in och helt plötsligt så hade Böljan ett skott som tog i ribbans ovansida. Halvlekens överlägset bästa chans att scora fick Emil Olsson, han fick dock se avslutet med högran långsamt rulla vid sidan om buren trots att det var öppet mål och endast två meter fram till mållinjen.

Efter paus kom LTIKarna ut med inställningen att allting skulle gå snabbare. Spelövertaget blev större och målchanserna betydligt fler. Böljan stack upp vid två tillfällen, vid det ena tillfället fick man iväg ett avslut som tog i stolpens utsida. Det hade känts mycket snöpligt... I ca 70e minuten får LTIK straff sedan Conny Strömberg varit frejdig och tagit sig fram längs högerkanten och blivit fälld. Nu tänkte man att bollen äntligen skulle få känna på nätet, men icke, straffen missades så klart. Efter straffen radades chanser upp, men det kändes som förgjort, 0-0 var nu inte långt borta. Det hade känts som en förlust! Då steg som vanligt nuförtiden Miridon "Miridonna" Berisha in i handlingen och gjorde 1-0 med ett välplacerat skott utifrån. Underbart! Strax därefter fick Emil Olsson sin revansch då han på egen hand gjorde 2-0 till LTIK. Lättnaden efter slutsignalen var enorm! Beröm till hela laget som kämpade på hela matchen och tillsammans täppte till bakåt och skapade och skapade chanser. Men thank God for Miridonna!

SBK-YBK 3-2
Målskyttar SBK: Olle Hansen 2, Johan Agnvall
Målskyttar YBK: Viktor Svensson, Edin Mehmedovic

SBK var det bättre laget och vann rättvist matchen. YBK kom inte upp i den nivå som man visade prov på innan uppehållet.

SIF-BKW 3-1 (1-0)
Målskytt SIF: Pontus Johansson 3
Målskytt BKW: Robert Andersson

Första halvlek var ganska avvaktande från båda lagens sida. SIF hade mycket boll, men det hände inte mycket då BKW backade ner långt och hela tiden hade gott om spelare på rätt sida boll. Taktiken var medveten från BKWs sida då man saknade mycket ordinarie spelare som i vanliga fall står för kreativiteten framåt. I andra halvlek flyttade BKW fram positionerna och lyckades också skapa en hel del chanser. SIF hade dock Pontus Johansson på plan och skyttekungen sköt med sina tre mål BKW i sank denna kväll.