Resultat fredag

Femman:

LTIK-RGIF 1-2 (1-2)
Målskytt LTIK: Mattias Olofsson
Målskyttar RGIF: Mats Lindström, Johan Bergman

...och man e så trött på uddamålsförluster så att man kan spy på dem. Det var väl inte direkt orättvist att RGIF vann, samtiidigt kändes det som att det lika gärna kunde varit LTIK som kammade hem full pott. Mats Lindström gjorde 1-0 till RGIF. Domaren hittade en tillsynes mycket billig frispark nära LTIKs mål. Frisparken slog Lindström i muren så att den styrdes förbi en chanslös Mats Pettersson i LTIK-kassen. LTIKs vanliga otur.

Inte långt därefter kvitterade LTIK Mattias Olofsson. Målet föregicks av att Anders Kallin viftat med en fott högt uppe i närheten av en RGIFares huvud, kändes som att domaren lika gärna kunde blåst där. Nu fick istället Olofsson fri lejd mot mål och från håll kunde han mycket vackert prickskjuta bollen i mål med vänsterfoten. RGIF kunde åter ta ledningen då Johan Bergman hann före Persa i hemmamålet och kunde skarva in bollen i mål med huvudet. Persa är en mycket stabil målvakt, det där med timingen är dock inte det enklaste när man inte står regelbundet. Miridon Berisha fick ett bra läge att utjämna när han tog sig runt på kanten och sköt vid sidan om mål.

I andra halvlek försökte LTIKarna verkligen att nå en kvittering, det slutade dock oftast med att man stångade sig blodiga mot RGIFs stabila backlinje. Simon Vedin fick dock två utmärkta lägen att kvittera då han tog sig förbi ute på högerkanten, men målen uteblev. LTIK gick ner på en trebackslinje för att kunna trycka på ännu mer, men det slutade bara med att man blottade sig så pass mycket bakåt att RGIF fick ett par chanser att utöka sin ledning. 

Förlusten är sur för LTIK då man egentligen inte är sämre än RGIF, det är LTIK som står för det mesta av spelet, samtidigt är RGIF stabilare och mer rejäla. RGIFs backlinje var mycket bra i matchen mot LTIK, framåt får den hårt slitande Mikael Fransson pluspoäng. I LTIK var mittback Håkan Karlsson bäst, resolut när det behövdes och vårdad i sitt spel när det behövdes. Dessutom styrde han som lagkapten sitt lag på ett bra sätt matchen igenom.

Sexan:

SBK-Sperlingsholm 1-1
Målskytt SBK: Olle Günter Hansen

Ett rättvist resultat. Sperling tog ledningen redan i första minuten sedan tog SBK över och man kvitterade genom Olle Hansen. SBK grämer sig lite över den enda pinnen då Sperling avslutade matchen med nio man sedan man åkt på två utvisningar, det borde man kunnat utnyttja. Samtidigt hade Sperling ett par frilägen som kunde renderat i mål om inte Håkan "Cralle" Johansson varit där och nypt bollarna.

SIF-VBoIS 3-0
Målskyttar SIF: Mats Johansson, Pontus Johansson, Toni Kamberi


//P.

PS. Det är tveksamt om jag kan rapportera några resultat under lördagen då jag ska till Stockholm och se de här. DS.

Kommentarer
Postat av: Anonym

HÅFF - KHFF 4-2

2009-08-22 @ 17:48:41
Postat av: Marcus

KIK - Centern 7-3

2009-08-22 @ 18:45:43
Postat av: sabbe

riktigt bra av kik måste jag säga fortsätt så.....

2009-08-22 @ 18:56:02
Postat av: Nebo-Kungen

Persas timing som som domare e de i allafall inget fel på ,han va suverän i matchen mellan Gif/Vif -Hasslöv,som för övrigt vanns av hemmalaget med 5-0,lite stora siffror kanske men Hasslöv lyckades inte få in bollen i denna matchen.

2009-08-22 @ 19:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0