Inför helgen

Fredag:

Femman:

RGIF-KIK kl 18:30, Björkvallen

I RGIF är Mats Lindström, Sonny Nilsson och Jens Strömberg fortfarande på semester och dessutom skadade sig glasliraren och skyttekungen Piere Nilsson på en av veckans träningar. Så allt är säkert uppåt i RGIF. För KIK ser det bra ut för tillfället. Inga bekymmer och formkurvan pekar uppåt.

Sexan:

Sperlingsholms IF-SIF kl 18:30, Sperlingsholms IP

Sperlingsholm är på g och lär ge SIF en rejäl kamp om poängen. Se upp för Daniel Brorsson som i 5-4-vinsten mot Dalen förra veckan hängde dit fyra påsar.

BKW-IS Örnia kl 19:00, Wallevi

BKW har fortsatt mycket folk borta och man lär få det tufft mot Örnia. Mycket lägligt stack i princip hela lagets offensiva uppställning på semester under höstsäsongens två första veckor. Nice.

Lördag:

Trean:

LFK-Tvååker kl 15:00, Glänningepark

Sexan:

HIS-SBK kl 13:00, Hasslövs IP

SBK har råg i ryggen efter vinsten mot YBK och nu vill man ha revansch även mot HIS.

VBoIS-YBK kl 13:00, Våxtorps IP

YBK blir favoriter mot BoIS. På Våxtorps första träning efter uppehållet infann sig två spelare. Ynkligt och pinsamt.

Simlångsdalens IF-GIF/VIF kl 14:00, Simlångsdalens IP

En viktig match för GIF/VIF. Vinst ska det helst bli om man vill befästa sin plats i toppen av tabellen.

Jubileumsmatch:

LTIK rött-LTIK blått kl 15:30, L:a Tjärby IP

Det har tidigare skämtsamt skrivits att HBK-ÖIS på Björkvallen skulle vara årets match i Laholms kommun. Jag skojar inte när jag skriver att årets match istället kommer att spelas under lördagen på L:a Tjärby IP då gamla och nya LTIK-profiler drabbar samman i en internmatch. LTIK fyller 30 år i år och lagen kommer att vara representerade av spelare allt ifrån den första elvan från 1979 till dagens 2009. Kom och se när flera av de lokala lagens tränare antingen möts eller spelar med varandra. Det kommer säkerligen att bli en del heta dueller eller vad sägs om KHFFs andretränare Krille Åkesson tillsamman med KIKs tränare Jonas Klippfors mot LTIKs assisterande tränare Fredrik "Gummi" Jacobsson, Krille kommer också att ställas mot kusin Packi som är en av två tränare i BKW. Kolla också in LTIKs bästa spelare under 2000-talet i Emil Nieroth, Andreas Thedeby, Jonas Höjman och Anders Kallin. Se även Hellsten använda vänstran för första gången på länge i en LTIK-tröja. Är förresten Fredrik Blixt fortfarande lika vältränad? Är Jonte Larsson fortfarande lika rå som han är bra? Vem är egentligen snabbast av Daniel "Eken" Eriksson och Tonne Persson? Svaren på frågorna får man om man kommer och tittar. Förutom nämnda spelare finns det naturligtvis många, många fler att spana in. Välkommen till L:a Tjärby IP.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hasslöv - SBK 0-2

2009-08-15 @ 16:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0