Resultat DM

LTIK-Sennan 0-2 (0-2)

Sennan startade i ett högt tempo, det syntes tydligt att LTIKarna inte vara vana vid det snabbare spelet, det blev stressigt och lite för mycket enkla misstag. Sennan tar ledningen på frispark, en LTIKare kapade en Sennan-spelare strax utanför straffområdet när det gick lite för fort och frisparken slogs mycket säkert och vackert i mål av den korpulente och skicklige vänsterbacken Emil Lund. Strax efter gör man också 2-0, efter en hörna studsar bollen mycket turligt ut till en omarkerad Sennan-spelare som drar in bollen under Mats Petterssons ribba. Efter Sennans 2-0 börjar LTIK jobba sig in i matchen och spelet jämnas ut. I andra halvlek hänger vi med riktigt bra och skapar några fina chanser som mycket väl kunde resulterat i en reducering.

Vi kan ta den här förlusten, den är hedersam och mot ett bättre lag som spelar två divisioner över LTIK. Roligt att LTIK ändå klarar att stå upp bra under långa stunder. Jag är bekant med Sennans lagkapten Michael Hansson och han förklarade för mig innan matchen att Sennan ställde upp med bästa laget som fanns tillgängligt, några saknades pga jobb och skada, ungefär som för LTIK alltså och det känns så klart bra att det inte var något B-lag vi fick stryk av. Samtliga LTIKare gör en stabil insats, det var dock ingen som hade en riktig toppdag. Plus i kanten till vikarierande målvakten Mats Persa Pettersson som stod för en stabil insats mellan stolparna nu när Morgan Johnsson är skadad och Jonas Wallin inte är klar för spel. Det känns tryggt att ha Persa i bakfickan om det skulle knipa.

BKW-Kvibille 2-2, 3-3 (efter förlängning) 10-11 (efter straffar)
Målskyttar BKW: Nderim Peci 2, Arton Ajvaci

En tung förlust, men ett välkommet styrkebesked för BKW inför serien. BKW hade länge ledningen med 2-1 innan Kvibille kvitterade mot slutet av matchen. I förlängningen tar man också ledningen till 3-2 innan Kvibille åter kvitterar. BKW missar också ett friläge från halva plan vid ledning 3-2 i förlängningen. Straffar är ett lotteri och där förlorar man till sist med 8-7. Samtliga i BKW gör en härlig insats mot ett lag som spelar två divisioner högre.

HIS-KHFF 2-2, 3-4 (efter förlängning)
Målskyttar KHFF: Henrik Fridberg 3, Mikael Ahlm

KHFF missade flertalet klara målchanser och man släppte in lite för billiga mål. Men HIS kämpade på bra och man är betydligt bättre än förra året.

KIK spelar tydligen på annandagen istället.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Walldia ledde med 2-0 när jag stack en bit in i andra halvlek!

Så dem vann nog.

2009-04-07 @ 21:05:20
Postat av: Anonym

walldia förlorade på straffar..

2009-04-07 @ 22:13:48
Postat av: Däck

Spelar sennan i div 3 eller menar du med två divisioner att dem spelar i någon form av elitfyra som enbart finns på två ställen i Sverige?Lite konfundersam där!

2009-04-08 @ 00:32:20
Postat av: Anonym

Elitfyran spelar Sennan i.

2009-04-08 @ 12:41:21
Postat av: HIF bättre än HBK

Hallå Plogen har förstått att du är Hallands svar

på både Ekwall, Bank och Laul allt på en och samma gång.

Här kommer en annan blogg om mat och sport.Axel

2009-04-08 @ 18:35:32
URL: http://axelsdagensratt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0