GIF/VIF-seger

GIF/VIF-O/Ä Åsens FF 9-0 (2-0)
Målskyttar GIF/VIF: Edwin Fagerholm 2, Robin Möller, Johan Stråhle, Björn Olsson, Oscar Gustafsson, Simon Nilsson, Robin Hansen, Mikael Johansson

Laget från Dalarna, som är på träningsläger i kommunen har letat runt bland föreningarna efter en träningsmatch, GIF/VIF nappade och säkerligen såg man en chans att skaka av sig helgens förlust så snabbt som möjligt. Lyckligtvis blev det också vinst och det känns säkerligen bra att komma med en seger i ryggen till seriepremiären. I första halvlek klarar Dalmasarna att stå upp hyggligt och efter en timmes spel står det faktiskt fortfarande bara 3-0 till GIF/VIF. Med 25 minuter kvar kommer raset från masarnas sida och GIF/VIF kan enkelt göra sex mål efter fullständig dominans. Åsens FF såg närmast ut som ett korplag i jämförelse med division sex-laget GIF/VIF under den sista halvtimmen. 15-årige Simon Nilsson fick göra sitt första mål i seniorsammanhang i matchen.