Resultat lördag

Tvåan:

LFK-Kinna 2-2 (1-1)
Målskyttar LFK: Jacob Persson, Petter Gustavsson

Tyvärr lyckades man inte hålla sin 2-1-ledning matchen ut. LFK hade behövt en vinst, laget bakom, Annelund, lyckades slå Varberg och ligger nu bara ett poäng bakom. Än så länge har dock LFK kvalplatsen i egna händer.

Fyran:

Ginsten-RGIF 8-0

RGIF blev förnedrade av mittenlaget som inte hade något att spela för. Div fem nästa år står nu klart bortom all tvivel för Giffens del. 

Femman:

SBK-Centern 1-5
Målskytt SBK: Kim Andersson

SBK var aldrig nära och man har säkert tankarna i nästa års div sex-serie.

Vessigebro-GIF/VIF 4-0

Inte heller GIF/VIF var nära, precis som SBK får man nu börja ställa in sig på spel i den lägsta serien till nästa säsong.

Sexan:

ISÖ-YBK 2-2
Målskyttar ISÖ: Dennis Svensson, Mattias Strömberg
Målskyttar YBK: Richard Frankland, Tomas Filipsson

ISÖ var precis som mot LTIK förra helgen bättre än sina motståndare i sextio minuter och man borde avgjort matchen tidigt. Efter en timmes spel tar det dock stopp och det var YBK, som genom en fin kämpainsats, dikterade villkoren under matchens sista halvtimme. Franklands kasse var ett drömmål ala Maradonna.

KIK-KHFF 1-1
Målskytt KIK: Simon Andersson
Målskytt KHFF: Marcus Theander

KIK spelade med ett lågt försvarsspel och lät KHFF vara det spelförande laget, vilket man också var i princip matchen igenom. KHFF hade bra koll på Jonatan Pettersson och Peter Karlsson. Efter ungefär en timmes spel kunde KHFF ta ledningen och den kändes tryggt och säkert ända fram till att inbytte Simon Andersson med fem minuter kvar får på en drömträff från trettio meter och dräper upp bollen i krysset. Eventuellt är detta årets mål i Laholms kommun! Ett sådant mål kan inget lag försvara sig mot! Bara att gratulera Simon och KIK. KHFF drabbades tidigt av ett tungt avbräck då försvarsgeneralen Kristian Åkesson sträckte sig och tvingades utgå, detta innebar att mittfältsgeneralen Ola Jönsson fick ta steget ner, vilket i sin tur naturligtvis påverkade laget negativt, framförallt offensivt. Gå gärna in och läs Den långes analys av matchen på kornhult.com för mer info kring mötet.

BKW-HIS 3-2
Målskyttar BKW: Kenan Ramadani, Ekrem Bekteshi, Mikael Magnusson
Målskyttar HIS: Fredrik Gustavsson, Philip Trollér

BKW testade ett nytt spelsystem i matchen mot HIS, det föll inte väl ut och det dröjde ända till matchens sista spark innan man kunde avgöra. HIS båda mål gjordes på fasta situationer.

SIF-VBoIS 4-2
Målskyttar SIF: Pontus Johansson 2 (en straff), David Eriksson, Marcus Hultin
Målskyttar VBoIS: Håkan Pettersson, Mikael Svensson

SIF vill avsluta serien snyggt och man hindrade genom segern VBoIS möjligheter till att nå en kvalplats.

LTIK-AIK 3-1 (1-0)
Målskyttar LTIK: Fredrik Wersch 2, Simon Vedin
Målskytt AIK: Fitim

Första halvlek börjar jämnt, inte som i mötet i våras då AIK skruvade upp ett väldigt högt tempo från start och körde över LTIK spelmässigt. LTIK låg rätt i positionerna och höll AIKarna väldigt kort. Eleganten Besnik Syla fick inget utrymme att dominera spelet som han kan göra ifrån sin innermittfältsposition. LTIKs innermittfältspar, Mattias Olofsson och Simon Vedin, var rejält taggade och jobbade stenhårt på varje boll och vann mycket förstabollar. De första målchanserna skapar LTIK genom Fredrik Wersch som sliter sig loss men får bollen för långt ifrån sig framme vid mål och genom Simon Vedin som från hyfsat läge nickar vid sidan om mål på ett inlägg ifrån vänster. I AIK kretsade det mesta kring Edison Morina, han fick komma igenom ett par gånger men var för osjälvisk och passade bollen till sämre placerade lagkamrater istället för att skjuta själv. LTIK skapade en bra chans efter en hörna, bollen nickades mot mål och skulle gått in i detsamma om inte en LTIKare fått bollen på sig. Otur där! Även AIK skapade en hyfsad chans efter en hörna då Ridvan Maliqi fick på ett fint skott, som dock räddades av Jonas Nilsson i hemmamålet.


Oscar Gustafsson var pigg i LTIK och fick till några fina bollar från högerkanten som någon LTIKare borde gjort något bra med. Conny Strömberg var en av den första halvlekens förgrundsfigurer, väldigt stabil defensivt och frejdig framåt från sin vänsterbacksplats. Han testade skott från håll och fick på en hyfsad träff, dock inte bättre än att AIK-keepern kunde rädda. Även Mattias Olofsson testade på skott, men bolluslingen smet strax ovanför mål. En LTIK-försvarare fick hjärnsläpp och serverade Edison genom att slå en frispark på honom, vilket gav den duktige spelaren fri gata mot mål, avslutet var dock inte särskilt bra och gick utanför. Där hade LTIK tur! Med bara någon minut kvar sliter sig Fredrik Wersch åter fri och kan nu tråckla sig igenom både försvar och målvakt på egen hand innan han rullar in bollen i öppet mål. Strax efter blåser domaren av för halvtidsvila. Psykologiskt viktigt mål!

I andra halvlek är det högre tempo på plan, dessutom är det mycket tuffare spel ifrån båda håll. Vilket i sin tur renderade i att det blev ganska gnälligt. Framförallt så var det LTIKarna som jämrade sig då man inte tyckte att domaren uppmärksammade tydliga efterslängar och armbågar ifrån AIKare. LTIK gjorde 2-0 då Simon Vedin, efter passning från Mattias Olofsson, väldigt enkelt fick komma till skott och sätta dit bollen bakom den något tafatte borta-målvakten. I princip omedelbart efter LTIKs mål får Besnik Syla ett utmärkt läge att reducera, men hans nick från nära håll gick över mål. AIK skulle få sitt mål, LTIK-försvaret brast kommunikationsmässigt och Jonas Nilsson sköt bollen som Håkan Karlsson täckte hem rakt på densamme, bollen friställdes framför mål, en AIkare var först på plats och kunde enkelt rulla in bollen i öppen kasse. LTIKs trepoängare kändes dock inte hotad särskilt länge då Fredrik Wersch med sitt andra mål för dagen gjorde 3-1 till LTIK ganska snart efter reduceringen. På pass från Mattias Olofsson placerade han vackert in bollen i mål från håll. AIK hade gått över till 3-4-3 och blottade sig mer än vanligt bakåt, därför kunde Oscar Gustafsson ställas fri mot mål, dock utan någon framgång och dessutom kunde Henrik Olsson komma så ren att han tilläts sätta en boll i stolpen.

Matchen är jämn spelmässigt, LTIK vinner då man har mer spets än AIK under matchen i bl a Wersch och Vedin, dessutom var LTIK väldigt stabila bakåt och släppte till väldigt få klara målchanser. Det mesta kretsar som skrivet kring Edison Morina i AIK, han gjorde dock sitt första framträdande på mycket länge och det syntes tydligt att han inte var i samma slag som i våras. En fulltränad Edison på topp hade kunnat vinna matcher på i princip egenhand åt AIK. Extra plus till denne skicklige fotbollsspelare då han, trots att han får ta mycket stryk och ständigt är välbevakad, alltid håller käften och inte likt många av sina lagkamrater håller på och käftar och kommer med onödiga kommentarer. Sedan är jag väldigt förtjust i Besnik Syla, som är lite "svensk" i sin spelstil, hårt arbetande, stark och tuff i närkampsspelet men samtidigt skicklig med bollen. Även Albert Morina gjorde en bra match, han är dessutom den sammanhållande länken i laget då han från sin mittbacksposition med bindeln på armen alltid är ett föredöme för sina något mer hetsiga lagkamrater på plan.


LTIK gör den bästa insatsen spelmässigt så här långt i höst och förmodligen den bästa laginsatsen på hela säsongen, samtliga kämpade verkligen för varandra och det var inte någon som underpresterade. Simon Vedin var snudd på fantastisk i sin roll på innermittfältet, han tog verkligen jobbet och tillförde genom sina snabba fötter mycket kreativitet. För första gången (i alla fall på seniornivå) så fick Simon kramp under en match, det var härligt att se, jag tyckte dessutom att jag kunde se en liten svettdroppe som rann längs ena tinningen. Härlig insats Simon! Mattias Olofsson tog ett stort ansvar bredvid Vedin på mitten och visade vilken terrier han kan vara, stark i närkampsspelet och duktig på huvudet, dessutom två assists. Conny Strömberg både pushade och tryckte på framåt, samtidigt som han var etta på i princip varje boll, plockade dessutom bort Edison såpass bra att han bad om att få byta kant. Ola Nilsson visade som vanligt prov på fin spelförståelse och briljerade stundom med bollen från sin högerbacksposition.


Jonas Nilsson var precis som han brukar säkerheten själv, det insläppta målet får betecknas som ett olycksfall i arbetet. Det nykomponerade mittbacksparet Håkan Karlsson/Mattias Johansson var stabilt och släppte inte någon över bron i mitten. Oscar Gustafsson var inte nöjd med sin passningsprocent, men han var fullkomligt lysande defensivt och stängde, liksom Emil Olsson stängde vänsterkanten, sin högerkant. Denna Olsson som har en något mer otacksam roll i LTIK än vad han hade i VBoIS, där han var stjärnan allt kretsade kring, i LTIK finns det många spelare som kan avgöra, men ingen som kan visa sådant hjärta och sådan inställning som Emil gör i match, efter match, efter match. Även yngre brodern, Henrik Olsson, var duktig, kanske gjorde han rentutav sin bästa insats så här långt i A-laget. Skicklig som bollmottagare samt stark och oöm i kroppen. Fredrik Wersch resurshöll för en gångs skull med krafterna och orkade därför hela matchen, otroligt giftig. Anders Jönsson gjorde en halvtimme som vänsterback och gjorde det bra och Andreas Bladh kom in och gjorde jobbet på mitten sedan Vedin drabbats av kramp.


Domaren Fatmir Kiqiqi har dömt LTIK åtskilliga gånger under säsongen och gjort det väldigt bra. Detta var den sämsta insatsen från hans sida så här långt, lite feg och blåögd i bedömningarna. Det är precis som att domarna inte dömer AIK-matcherna på samma vis som man gör i vanliga fall. Spelare varnas inte gärna i ett tidigt skede för att tydligt markera och varnas det så varnas det åt båda håll så att båda spelarna som varit inblandade i situationen får gult kort, trots att det är felaktigt. Det är ingen tacksam uppgift att döma AIK och Kiqiqi gjorde det förmodligen bättre än vad någon av de andra Laholmsdomarna hade gjort och trots att han var nära att tappa greppet en bit in i andra när det blev hetsigt för en stund så håller han ändå en så pass hög lägsta nivå så att han löser det.


Sedan domaren blåst av matchen valde AIKs nr 13 att tacka LTIKs nr 10 för matchen genom att spotta på honom. Jag såg det inte själv, men flera spelare bekräftade att så var fallet. Fy fan vad vidrigt! Jag vet att LTIK-spelaren inte direkt är buska-blyger på plan och att han inte tvekar att provocera om det dyker upp tillfällen. Men ingen förtjänar någonsin en spottloska!


I och med segern över AIK blir LTIK nu som sämst trea i serien. Skulle KIK tappa poäng mot BKW i nästa omgång blir den sista matchen mellan KIK och LTIK helt avgörande för andraplatsen. KHFF är genom sin poäng mot KIK klara som sämst tvåa i tabellen och därigenom även för femman till nästa år. Grattis till uppflyttningen KHFF!

//P.


Kommentarer
Postat av: ..

Simon Andersson i KIK som gjorde målet

2008-09-13 @ 16:46:44
Postat av: Anonym

Fredrik Gustavsson och Philip Trollér målskyttar för Hasslöv.

2008-09-14 @ 00:41:55
Postat av: Hej

En mycket läsvärd blogg om framförallt Premier League men också all

internationel toppfotboll.http://www.fotbollive.se/blogg17.php?bloggid=7

Postat av: ralle hp

Ysby: Richard Frankland, Thomas Filipsson.Abg: kommer snart

2008-09-14 @ 17:56:42
Postat av: MR14

Bra skrivet plogen! Bara fortsätt skriva....

2008-09-14 @ 20:41:10
Postat av: Jonte

Som vanligt skämmer andersbergarna ut sig.

Inför säsongen sa tränaren i Andersberg, att det var skillnad på årets upplaga, gentemot den som sparkades ur seriesystemet förra gången.

Vi alla vet att det tyvärr aldrig bli bättre. Jag vill inte dra alla över kanten, men det finns alltid ett par stycken som ska gå över gränsen, mycket märkligt! Vi hade en incident i matchen mot Våxtorp, och nu kommer ännu en mot Lilla Tjärby, tråkigt!

Varför inte bara spela fotboll, och acceptera förluster, motgångar, ev. psykningar på plan.

Herregud, svara med en ramsa.

Att spotta däremot, är så jävla fegt och omoget.

En spottloska är att sjunka till en nivå som definitivt hör hemma på dagisnivå.

2008-09-15 @ 10:54:54
Postat av: Plogen

Överlag tycker jag faktiskt att AIK har skött sig ganska bra i år under de matcher jag sett. De har helt klart ett hetare temperament än vad de flesta andra lagen i serien har. Lär de bara sig att utnyttja det på rätt sätt så tror jag att det kan bli riktigt bra till nästa år. Spela fotboll kan de verkligen när de vill.Det är bara synd att enstaka individer skämmer ut sig, tyvärr blir ju även alla andra i laget drabbade av det. De flesta spelarna i AIK är dock bra pågar som inte vill något annat än att lira fotboll och ha skoj tillsammans.

2008-09-15 @ 11:58:39
Postat av: Hans

Måste hålla med Jonte här. Fördomarna besannas gång på gång. Om nu dom andre AIKarna är så himla bra, varför talar dom inte sina kamrater till rätta? Nej, fy fan, det är synd och skam att Förbund, domare och publik saknar civilkurage och ryggrad att stävja sådana här problem i sin linda. Dock extremt viktigt av dig att du rapporterar om situationen Plogen, hedervärt!Vidare, snyggt av SIF att avsluta avgrundssäsongen i fin stil. Hoppas på 3p i avslutningsderbyt mot Walldia.

2008-09-15 @ 12:21:23
Postat av: Agron

Jag håller verkligen inte med er HANS OCH JONTE. Vi har skött oss jävligt bra. Det som hände mot Våxtorp som du nämner var inte bra det håller jag med om, men från den dagen så har den personen inte ens vart välkommen att träna med oss. Han tillhör inte AIK längre. När det gäller han som spottade på en LITK spelare ...det kommer vi att ta hand om vid nästa träning...om det nu stämmer att han har spottat på nån..Själv har jag inte sett nåt.Vi vill inget annat än att spela fotboll och har roligt...och det är absolut rätt, man ska kunna ta en förlust utan att skämma ut sig och det kan vi, för det var inte första matchen vi förlorade.2008-09-15 @ 13:18:43
Postat av: Anonym

Andersberg har sköt sig bra i år det har hänt andra incidenter med andra spelare och andra lag varför bry sig ingen om det??

2008-09-15 @ 15:49:29
Postat av: Anonym

Andrsberg ha varit det roligaste laget att möta i år det e bra killar det är åskådarn som har varit ett problem dom sköter spelarna bra inom klubben

2008-09-15 @ 15:53:48
Postat av: Hans

Alltid lika beklämande när debattörerna inte skriver ut namn.Agron, klart du inte håller med oss. Du är ju aktiv inom föreningen som vi kritiserar! :) Dock väldigt bra att ni stängt av personen efter våxtorps-incidenten. Fortsätt med hårdhandskarna på!

2008-09-15 @ 17:12:33
Postat av: isö!

Tycker ni är lite orättvisa mot andersberg. Klart som fan att man inte ska hålla på med sånt men nästan alla lag har någon/några svin. Tänker inte nämna någon speciell men visst kan en idiotkapning med dobbarna före vara lika illa som en spottloska??? Man ska inte göra något av det men sluta att bara klaga på andersberg!!!!!!!

2008-09-15 @ 18:46:14
Postat av: Hans

Jag "klagade" på ISÖs styrelses ageerande innan säsongsstarten i ett inlägg på min blogg. AIK har i historien bettet sig så till den milda grad illa att man blivit uteslutna. Det är ingen bagatell. Därav borde AIK ha ett extra stort intresse i att idka nolltolerans mot alla former av osportsligt beetende. Av samma anledning granskas givetvis AIK lite hårdare än övriga lag med tanke på sin brutala historia. Inga konstigheter!

2008-09-15 @ 18:50:59
Postat av: MR14

Håller helt och hålet med "ISÖ" jag kunde inte skrivit bättre själv, klart vi är mer hetsiga och mer tända när vi tappar kontrollen, det är ingen hemlighet, vi är sydeuropeer 99% i dagens AIK. Sen nästan alla lag som vi mött andra halvan av sesöngen har provocerat oss som fan, hela tiden, det var deras bästa vapen mot oss! Nu är jag ganska ny i Halmstad och känner inga spelare alls men typ LTIK nr13, första halvek var han normal men i andra han körde fult hela jävla tiden, slog folk hit och dit, slog mig 3-4 gånger vilket gjorde att jag gjorde något osportsligt för första gången!

Men fotboll ska vara tuff och lite hetsig,,,,

ha det ,.,.,., Ridvan

2008-09-15 @ 20:10:56
Postat av: Hans

Klart andra lag provocerar er när ni inte klarar av att hantera situationen, välkommen till fotbollen! Precis som du säger "det ska vara tuff och lite hetsig" då får du ju tåla att ni blir provocerade.

2008-09-15 @ 20:47:34
Postat av: simon

Om AIK ska " tåla att bli provocerade" får väll andra lag också tåla lite. Tycker bara det är så tråkigt att aik ska få så mycket skit för en sådan grej, jag försvarar det inte men tycker inte det är något speciellt. Jag undrar om den där Hans hade blivit lika arg om tex en ysby spelare gjort så? Nej, han vill bara att andersberg inte ska få spela fotboll med oss.

2008-09-15 @ 21:57:21
Postat av: Den långe...

K/HFF-AIK har vart problem fria möten då dom är det ENDA LAGET i serien som faktiskt vill spela fotboll.

Det finns rötägg i Laholms-lagen oxså som oftas kommer undan med diverse saker. Såklart även vi i K/HFF som inte alltid är guds bästa barn...

Att kritisera AIK, låta hela föreningen ta smällen bara för att dom är invandrare (?), tycker jag är lika lågt som att spotta nån i ansiktet.

Det är inte försvarligt, absolut inte. Men det luktar fördomar lång väg och är bara ännu ett exempel på att det här landet är kvar i stenåldern.

Tips till AIK är att ni markerar jävlig hårt att det inte är ok...för det är det inte.

Tips till laholmarna är att ni börjar röra er lite utanför kommunens gränser för att få lite mer perspektiv på saker å ting. Men det kanske bara är en fördom från mej de.....

2008-09-15 @ 22:29:54
Postat av: Agron

Tack Den långe...iallafall nån som förstår. Vi har även möt Örnia inga problem med dem...vi har möt Walldia 2 gånger inga problem där...vi har möt ysby 2x inga problem där ..möt knäred 2x inga problem där...Jag förstår inte varför det blir så här stort av ingenting.Men Men alla har rätt att säga sitt. Hoppas bara att det inte är bara för att vi är ett invandrarlag.Ps: Om nån svensk vill spela för Aik så är dem mer än välkomna.

2008-09-15 @ 22:56:59
Postat av: Hans

Haha, helt fantastiskt! Ni lyckas göra det till en fråga om etnicitet. Man måste låta sig imponeras över hur enkelt ni gör det för er.Simom--> "Jag undrar om den där Hans hade blivit lika arg om tex en ysby spelare gjort så? " Måste göra dig besviken, svaret är givetvis "JA"! Sanningen är ju också att inget annat lag i serien har den bakgrund med avstängning som AIK har. Givetvis färger det debatten. Senast det hände, som jag minns, var när Dardania blev utslängda för att de inte heller kunde uppföra sig på en fotbollsplan.

2008-09-16 @ 10:23:16
Postat av: Herrn

Att spotta på någon på, eller utanför, en fotbollsplan är för jävligt. Men jag tvivlar på att Hans förde en kampanj för att utesluta Italien ur fotbollsvärlden när Totti spottade på Paulsen.Fotbollsförbundet kommer att straffa den skyldiga, om han är skyldig. Vill AIK bestraffa honom själva gör de naturligtvis det. Men man kan inte utesluta en förening för enstaka händelser. Då får det vara världskrig i var och varannan match.

2008-09-16 @ 10:55:46
Postat av: Hans

... och jag för ingen kampanj för att utesluta AIK.

2008-09-16 @ 12:33:36
Postat av: Alex

Tack för läsningen.Champions League tips på:

http://pingisalex.blogg.se/

2008-09-16 @ 15:04:56
URL: http://pingisalex.blogg.se/
Postat av: Den långe...

Hörrö Hans...

Du skriver ju själv att "fördomar besannas gång på gång", du skriver att du håller med Jonte att "vi alla vet att det tyvärr aldrig bli bättre".

Är inte det här en fråga om etnicitet i dessa påståenden så vet jag faktiskt inte vart den gränsen går.

Eller?

2008-09-16 @ 16:24:46
Postat av: Hans

Kul att någon kan bemöta på konkret sätt! Ska gärna svara dig:"Fördomar besannas gång på gång" Jag såg AIK live ett antal gånger under säsongen de blev avstängda och bevittnade således orsakerna till avstängingen. Mycket har förhoppningsvis blivit bättre men av folk jag pratat med och av rapporter jag läst på olika forum/bloggar/sidor så verkar det fortfarande finnas tillräckligt många rötägg i föreningen för att jag ska finna fog för att beteendet inte ändrats så drastiskt som man skulle kunna hoppas på.

Således, fördomarna jag fick av AIK efter att ha sett dom säsongen de blev avstängda verkar besannas denna.

Min något dystra, kalla mig pessimist, slutats är att det tyvärr inte verkar bli bättre.

Därav: "vi alla vet att det tyvärr aldrig bli bättre".Jag drog inte in etnicitet i diskussionen. Det var tyvärr andra som stod för det.Tack för raka frågor "Den långe".

2008-09-16 @ 18:02:37
Postat av: simon

Tyckte inte Hans svarade på vad den långe skrev?kom på att han kanske hade lite fel??? Sen så måste man nog ha följt AIK i ganska många matcher för att kunna svara på om dom har blivit bättre eller sämre. Man kan väll inte lyssna på massa rykten och sen säga att det är så?

2008-09-16 @ 18:18:04
Postat av: mr14

Hans har tappat kontrollet på forumet som jag på plan sist när jag knuffade LTIK nr 13 hehe

2008-09-16 @ 18:23:06
Postat av: Hans

=)Simon-> Enda frågan Den Långe ställer är "Eller?". Frågan är ju mer än abstrakt och jag svarade såsom jag fann lämpligt.

Simon, jag tror vidare inte att det var "en massa rykten" som gjorde att AIK blev avstängda back in the days. Tror du?Kul att folk är engagerade. Jag anser nog att jag besvarade frågan. Mina "fördomar" handlade om deras agerande på plan, inte huruvida vilken del från Europa folk kommer ifrån.Ska Ni fortsätta diskutera etnicitet så får ni göra det utan mig! Snackar hellre fotboll och ämnen kring densamma.

2008-09-16 @ 19:26:07
Postat av: Hans

"Kul att någon kan bemöta på konkret sätt! Ska gärna svara dig:" "Tack för raka frågor "Den långe".För att slippa hårklyverier-> Ironin i mina ovanstående meningar var inte klockren ser jag nu när jag läser igenom dom. Ironi på internet gör sig sällan bra. Mitt fel. Ett utslag då man blir trött på att folk inte kan diskutera sakfrågor utan hellre snackar härkomst.

2008-09-16 @ 20:08:31
Postat av: Vinnie Jones

Här var det debatt!

Härligt att "Den Långe" säger att Andersberg är det ENDA laget som vill spela fotboll! Lite besviken på sitt eget lag eller?

2008-09-17 @ 16:25:14
Postat av: Den långe...

Nää... Får bjuda på den missen då jag givetvis skulle skrivit VI och AIK.

Sen tänker jag inte skriva nå mer till nån som inte skriver sitt riktiga namn (nu heter jag inte den långe, men der Plog kallar mej de så att....)

Ironi gör sig sällan bra Hans...speciellt inte när det handlar om invandrarlag.

2008-09-17 @ 17:33:54
Postat av: Den korte

Nä det vet du väl Åberg!Det e väl inget du sysslar med alls.

2008-09-18 @ 19:50:49
Postat av: Den långe...

Du får mer än gärna förklara dej mera... Jag är jätte nyfiken på vad du menar exakt!

Eller du kom inte längre än så? Verkar som du är arg, men du vet kanske inte vad du är arg på, förutom att du bestämt dej för att vara arg på.....mej?

2008-09-18 @ 22:10:57
Postat av: Agron

Den Långe... jag var inne och läste din blogg...där kunde jag inte skriva kommentar, är själv kosovoalban men måste säga att det är första gången jag hör att en kosovoalban heter Igor.

2008-09-18 @ 23:27:06
Postat av: Den långe...

Inte jag som döpt honom... Sen lär man vara medlem för att kommentera, det är inget jag bestämt utan nåt som kornhult.com bestämmer över. Bara att bli medlem!

2008-09-19 @ 17:48:37
Postat av: Agron

Jaha och jag som trodde att det var du som döpte han...nej men han kanske inte är kosovoalban ...han kan komma från kosovo men kan ha ett annat nationalitet. Nä nu får det var nog med att kommentera allting...ha det allihop

2008-09-19 @ 19:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0