Helgens matcher

Det är i princip slut med kvällsmatcher, trots att September nuförtiden ses mer som en sommarmånad än som en höstmånad så blir det allt mörkare om kvällarna, därför blir lördags- och de förhatliga söndagsmatcherna fler. Inget utav Laholmslagen spelar under fredagen.

Lördag:

Varbergs BoIS FC-LFK kl 15:00 Påskbergsvallen

Hallandsderby! Viktigt med poäng nu om LFK ska komma upp på säker mark och det har man säkert möjligheter till om man presterar det man kan.

Långås-SBK kl 14:00, Ryevi

Tuff match för SBK. Samtidigt har man nu en vinst i ryggen och folket har dessutom börjat vakna till liv, för första gången på mycket länge var SBK över 20 man på en träning i onsdags.

VBoIS-KIK kl 13:00, Våxtorps IP

Toppmöte! KIK går fram som en ångvält, men BoIS borta är ingen lätt fight. Kanske dags för en KIK-smäll nu?

YBK-SIF kl 13:00, Munkavallen

Två lag som visar prov på svag form. SIF är det bättre laget på pappret, men man har nu blivit av med Jim Gunnarsson igen då han tydligen bara var inlånad under sommaren, nu finns han åter på annan ort. Markus Hultin är dock kvar och det är dags för honom att ta tag i det nu. Varför spelar han på mitten? Han är inget passningsgeni, som försvare har han dock få övermän.

KHFF-BKW kl 13:30, Kornhults IP

BKW gjorde en fin insats mot Våxtorp sist och tilförsikten inom föreningen är nu god, man har stora förhoppningar om poäng mot serieledarna, ja det snackas t o m om vinst. Nderim Peci är en ny kille man fått fatt i under upehållet och han har verkligen visat prov på fina takter så här långt med sin fina teknik och snabbhet.

Även Ekrem Bekieshi har varit duktig efter upehållet då han lyckats knipa en ordinarie plats i startelvan och där visat prov på fint spel. Två herrar som KHFF får se upp för. KHFF bli såklart favoriter, man saknar dock lite folk till matchen och även om det inte är några bärande spelare så är det viktigt med kontinuitet, framförallt i backlinjen.

HIS-AIK kl 14:00, Hasslövs IP

Det lär väl inte bli några 10-1 den här gången. Men något annat än AIK-vinst vore högst sensationellt.

Söndag:

GIF/VIF-Vapnö kl 13:00, Hallaberg

Bottenmöte. Viktig match för GIF/VIF, man bör vinna om man vill ha häng på lagen ovanför strecket.

RGIF-Unnaryd kl 14:00, Björkvallen

Serieledarna blir något att bita i för Giffen. Samtidigt har man nu fått den där vinsten och man är väl medvetna om att matchen i Unnaryd i våras var jämn trots att det blev förlust. Kanske är det läge för en skräll och revansch.

Örnia-LTIK kl 14:00, Alevallen

ISÖ är oförutsägbara, man har ingen aning om var man har dem. Det är väldigt mycket upp och ned både resultat- och spelmässigt. Så LTIK får vara beredda på det värsta och köra på för full spruta trots att man är favoriter.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

4-1 till skottorp

2008-09-06 @ 15:16:55
Postat av: Anonym

5-1 till knäred

2008-09-06 @ 15:54:32
Postat av: Anonym

4-1 till LTIK???

2008-09-06 @ 17:01:56
Postat av: Anonym

7-1 till AIK

2008-09-06 @ 17:03:26
Postat av: Petter

Vet inte hur mycket du har sett av Skottorp sedan Markus Hultin kom tillbaka. Jag har varit och sett de tre matcherna som han har spelat. Den första matchen mot Hasslöv om jag inte minns fel, var han mittfältets dominant, andra mot Knäred var en klar försämring men senast mot Örnia var han tillbaka som en av planens bästa i sin mittfältsposition. Därför kan jag förstå att man spelar honom där, håller ändå med dig plog att han gör sig bäst som back och då helst i mitten där han kanske är divisionens bästa spelare.

2008-09-06 @ 20:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0