Dags för kval

LTIK tar sig an i tur och ordning Frillesås, Glommen och Väröbacka i kvalet till femman. Svårt att veta särskilt mycket om motståndarna. Väröbacka bör vara starkast då de som enda lag spelat i femman i år. De brottas dock förmodligen med ett lite sämre självförtroende än de andra tre lagen som ju hamnade i toppen av de tre div sex-serierna. Glommen slog vi klart i en träningsmatch tidigt i våras, men det kan vi knappast gå på nu, mycket har hänt under säsongen. Glommens lag är ungt, många spelare är födda på -90-talet och man har gjort ganska mycket mål för att komma trea. Frillesås som blir första laget ut för LTIKs del innehåller bl a ex-allsvenske Mikael Sandklev. Han lirar som någonslags spelfördelare på mitten, så där gäller det att ligga tätt. Även lillebrorsan Andreas Sandklev är duktig och är lagkapten samt mittback för samma lag.

Söndag:

Kval till division 5:

LTIK-Frillesås kl 14:00, L:a Tjärby IP

LTIK ställer upp med följande lag:

Jonas Nilsson,
Ola Nilsson, Håkan Karlsson (K), Jim Nilsson, Kristoffer Nilsson,
Mattias Johansson, Mattias Olofsson, Simon Vedin, Emil Olsson,
Henrik Olsson, Fredrik Wersch

Avbytare: Miridon Berisha, Oscar Gustafsson, Tim Jensen, Johan Andersson och Morgan Johnsson (reservmålvakt)

Conny Strömberg och Anders Kallin kan av olika skäl inte vara med i matchen mot Frillesås, båda två kommer dock med största säkerhet att finnas med i varjefall i truppen mot Glommen och Väröbacka.

Man kan såklart hoppas på storpublik då mötet inte kolliderar med någon annan lokal match, samtliga serier är ju nu avslutade. LTIK är det enda Laholmslaget som är inblandat i något slags kval. 30 spänn i inträde, kaffe och kaka på biljetten. Välkommen! Själv missar jag som skrivet matchen då jag befinner mig i Stockholm under helgen.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till i kvalet...............................

2008-10-11 @ 13:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0