Resultat lördag

Utsiktens BK-LFK 3-0

Kräftgången fortsätter. Göran Medjed utvisad med en halvtimme kvar. Nu sägs dessutom lagets främsta spelare Sebastian Hansson ha kommit in på polishögskolan i Stockholm. Man kommer i sådana fall att tappa honom i sommar. Rykten gör dessutom gällande att förändringar i ledarstaben kommer att ske. Men rykten går det, precis som den långe skriver, många och inte bara angående KHFF. Någonting måste i vilket fall hända i Laholms FK!

Örnia-SIF 2-2 (1-2)
Målskyttar SIF: Mikael Andersson, Pontus Johansson

Örnia utjämnade i slutet av matchen, såklart tungt för SIF som så gärna vill uppåt. Det var en dåligt div sex match som spelades på Alevallen, SIF saknade flera spelare sedan mötet med LTIK, Örnia stod för det lilla spel som existerade, det var mycket långt från båda lagen. SIF kändes dock lite hetare framåt än Örnia, Pontus Johanson var ständigt på språng och oroade konstant den något tröga backlinjen i hemmalaget. Det hade inte varit orättvist om SIF fått med sig tre poäng från matchen. Coach Mats Johansson fanns på plats på Alevallen under matchen.

GIF/VIF-Simlångsdalen 3-2
Målskyttar GIF/VIF: Robin Möller, Mikael Johansson, Johan Svensson (straff)

Äntligen, även för GIF/VIFs del! Första vinsten kom, precis som jag förutspådde, mot Dalen. Extra gott för GIF/VIF att man avgjorde på straff genom Johan Svensson mot slutet av matchen. GIF/VIF och SBK är på g uppåt!?!

LTIKs B-lag vann på ett bekvämt sätt mot HAIS bilaga under lördagseftermiddagen med 4-0. Målskyttarna var: Miridon Berisha två, Oskar Gustafsson och Peter Jönsson.

//P.

Kommentarer
Postat av: åskådare på alevallen.

tråkigt att du bara ska snacka med laholmslagens tränare om matcherna! skottorp hade knappt ett anfall, deras två mål kom till på klantiga misstag. örnia var klart bättre och spelade stundtals riktigt bra fotboll. fanns ett lag som slog långbollar och det var skottorp. men skriv du vad du vill...

2008-05-17 @ 20:58:16
Postat av: Plogen

Japp, jag skriver ju framförallt om Laholmslagen. Coach Mats Johansson, är min och LTIKs tränare. Alltså neutral i frågan.

2008-05-17 @ 23:45:13
Postat av: NeboKungen

Bra svar Plogen!!!!!

2008-05-18 @ 01:51:45
Postat av: Skogaby BK

Tack för att du verkar ha ett gott öga till mitt gamla favoritlag - Skogaby BK. Det värmer. Kommer du till IP och skriver något bra på Bloggen så bjuder säkert Baggen på en korv med bröd ur egen ficka.

2008-05-18 @ 22:23:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0