Resultat fredag

Alet-RGIF 4-3 (3-0)
Målskyttar Alet: Henrik Mangfors 2, Mats Salo 2
Målskyttar RGIF: Fredrik Nilsson, Stefan Rådlund (straff), Andreas Thedeby

AIK var överlägsna i första, RGIF hade inget att hämta. I andra halvlek lyckades RGIF gå ikapp till 3-3 och AIK var skakade, Mats Salo kunde dock vackert placera in det avgörande målet i krysset bakom Henrik Ragnarsson i kassen. Lite synd tycker jag om RGIF, när man kom ikapp tycker jag lika gärna att man kunde fått med sig en pinne, trots att det var under isen i första. Andreas Thedeby var stabil matchen igenom, Stefan Rådlund glimrade till stundtals och var den som försökte fästa fast bollen på offensiv planhalva och Fredrik Nilsson kom in i andra på mittfältet bredvid TD och gjorde det bra.

Vessigebro-SBK 2-1
Målskytt SBK: Markus Bengtsson

Ett oavgjort resultat hade speglat matchen på ett bättre sätt. Detta var ett fall framåt gentemot de två tidigare seriematcherna.

BKW-Örnia 0-2 (0-1)

BKW skapade en del chanser, men fick inte in bollen i mål. Dessutom skänker man bort baklängesmålen. Arlind Halimi blev utvisad tidigt i andra och tidigt i andra kom även ISÖs andra mål och matchen kändes avgjord. Ingen kvitterar ut något högre betyg efter sin insats.

//P.

Kommentarer
Postat av: bkw-isö

måste bara fråga vad du menar med att walldia skänker bort båda målen?? första kan jag hålla med om när dom tappar bollen för att dom blir stressade av örnias anfallare, men det andra målet är ju en skitsnygg frisparksvariant som efter en chipp skjuts in på volley! Annars mycket bra sida med kul läsning!

2008-05-03 @ 18:49:40
Postat av: Plogen

Jag såg inte själv matchen, Packi kanske menar att man släpper till ett alldeles för bra frisparksläge på ett billigt sätt. Vad vet jag?

2008-05-03 @ 19:01:54
Postat av: Pelle BKW

bkw-isö har alldeles rätt, målet var riktigt snyggt det ska dom absolut ha credit för.

2008-05-03 @ 19:57:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0