Resultat fredag

Ullared-RGIF 2-1
Målskytt RGIF: Erik Lindström

Ny uddamålsförlust för RGIF och det ser fortsatt tungt ut. Man väntar fortfarande på första vinsten. RGIF hängde med bra i matchen mot serietvåan och var faktiskt det något bättre laget i första. Detta trots att Henrik Olsson stod mellan stolparna, dessutom var Andreas Thedeby inte med alls. Nya tag i nästa omgång!

Långås-GIF/VIF 2-1
Målskytt GIF/VIF: Alexander Nilsson

GIF/VIF lyckades inte ta andra raka vinsten. Kul att fjortonårige Alle fick göra mål!

BKW-KHFF 1-2
Målskytt BKW: Jonas Nilsson
Målskyttar KHFF: Mattias Nätterqvist, Mikael Ahlm

BKW var faktiskt det något bättre laget i första halvlek och ledde med 1-0 i paus. I andra tog dock KHFF som vanligt över och kunde tillslut rättvist vinna matchen.

KIK-VBoIS 3-0
Målskyttar: Joel Åkesson 2, Jonathan Pettersson 


Klar och rättvis vinst för KIK mot BoIS.

SIF-YBK 6-0
Målskyttar: Pontus Johansson 3, Mikael Andersson, Erik Nilsson och Alexander Knudssen

YBK hade inget att sätta emot SIF. Äntligen lossnade det för David Eriksson och hans gäng.

LTIK-Örnia 4-0 (4-0)
Målskyttar: Emil Olsson 2, Håkan Karlsson, Anders Kallin

Lilla Tjärby IP bjöd på perfekta förutsättningar för fin fotboll och det utnyttjade LTIK verkligen, framförallt inledningsvis. Första tjugo minuterna är våra särklass bästa i år spelmässigt. Riktigt bra spel och fin utdelning, väldigt tidigt gör Håkan Karlsson mål på en inövad frisparksvariant, efter det gör Emil Olsson två mål sedan bollen gått som på ett snöre mellan LTIKare. Anders Kallin som var planens i särklass främste aktör hade dessutom en boll i stolpen. LTIK hade också ytterligare möjligheter. Kallin gjorde 4-0 innan paus och matchen var avgjord. Andra halvlek blev en transportsträcka, ISÖ som inte skapade någonting i första tilläts komma till några halvchanser och LTIK hade bla en ny stolpträff av Kallin och bra lägen att göra mål genom Fredrik Wersch, Miridon Berisha och Mattias Johansson, bolluslingen ville dock inte in. Spelet i andra var inte direkt något att hurra för, hur mycket man än vill så blir det omedvetet så att man slappnar av och backar hem när man får en stor ledning tidigt.

Samtliga LTIKare får plus, extra ros till redan nämnda målskyttar Kallin och Olsson. All heder åt ISÖ som försökte spela boll matchen igenom, det är inget tjongargäng. Sätter dock frågetecken för den alldeles för raka backlinjen, som dessutom försökte ställa offside ett antal gånger. Naturligtvis dödsdömt i sexan då det inte finns några linjemän. Emil Ek och hans mittbackspartner är stabila, rejäla och säkra med boll, på djupet hänger de dock inte med forwards då de inte direkt är några speedkulor, ytterligare en anledning till att ta bättre djup. Den andre ISÖ-bekantingen till mig Anders Henriksson kom in i andra halvlek som högerback och sedan som mittback, han bör man nog ha på plan fortsättningsvis också, från start, då han gjorde ett stabilt intryck och inte släppte någon över bron.

//P.  

Kommentarer
Postat av: örniaspelare

Tyckte ltik var riktigt duktiga och vann ju helt rättvist. stabil backlinje även om dom inte hade så mycket att försvara. Sen hade ni duktiga yttermittfältare också. Tråkigt att vi inte kunde bjuda på något riktigt motstånd och gör en dålig match. extra plus till er fina matta, den var grym!

2008-05-24 @ 00:11:12
Postat av: LT

Sluta skriv under falsk namn,de e ju säkert Conny som skrivit!!!!

2008-05-24 @ 13:35:41
Postat av: Eken

Ha ha, nä den dagen jag är en speedkula då sadlar jag om till forward. Får väl fortsätta att stångas med vindsnabba forwards ett tag till:) Tack för rolig läsning och lycka till i serien! Eken

2008-05-24 @ 18:17:26
Postat av: äntligen

har det släppt, SKottorp kungar igen efter att vunnit över tippade bottenlaget Ysby... Nu är det självspelande pianot igång igen.... Nu räcker det med att ställa in skorna på plan nästa match... som vanligt....

2008-05-30 @ 17:51:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0