Oro i SIF

Flera personer har kontaktat mig angående oroligheter i Skottorps IF efter den något tama inledningen på säsongen. Jag ska vänta med att summera något innan uppehållet. Jag tror dock att vissa personer har för höga krav på SIF, både inom klubben och utifrån. Ett oavgjort resultat mot bottenlaget HAIS var enligt mig inte alls särskilt oväntat. För Hasslöv är det årets match att möta SIF hemma och man gör verkligen allt för att roffa åt sig poäng från storebrorsan.

SIF är nog ett mittenlag i år, plats fyra till sex känns ganska rimligt. Man har tappat hela centrallinjen från i fjol i Packe Martinsson, Thomas Karlsson, Daniel Mogren, Mattias Ahlm och Micke Johansson, nu går dessutom målsprutan och lagkaptenen Kenneth Einarsson långtidsskadad. SIF har ett starkt lag ändå, problemet är bara att andra lag också är väldigt starka. Div sex södra håller mycket hög klass i år. Kanske dags att dra ner förväntningarna en aning...?

Läs vad en av SIFs mest trogna supportrar skriver om oroligheterna här.

//P.

Kommentarer
Postat av: HishultaBörje

Va du lika arg som du såg ut att va i lördags,lilla jojjjo?

2008-05-13 @ 20:48:34
Postat av: Erik

Vilken oro?

2008-05-14 @ 16:09:30
Postat av: Anders W. kassör, v.ordf. ålderman i styrelsen

Oro i SIF? Låter som kvällstidningsrubrik. I SIF jobbar vi lugnt vidare med våra målsättningar, både i det korta och lite längre perskektivet. Att vi av olika skäl förlorat ett flertal av våra tongivande spelare är riktigt. Det stämmer också att spelare

dragit på sig ngn onödig varning, nämn ngt lag som inte har gjort det! Tillsammans med HIS har vi antagligen den bästa ungdomsverksamheten i kommunen,

vilket visar sig när vi fyller på med egna spelare

hela tiden. Målet att ha 80% spelare från egna led eller med anknytning till bygden håller bra. Vi har också bra koll på vem som startat det här ryktet om oro i SIF. Poängen på plan kan bara spelarna vinna, och räcker vi inte till för toppen skapar i alla fall det inte någon oro i SIF.

2008-05-17 @ 09:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0